149

Анонимен

преди 3 години

КАПИТАЛЪТ БИВА:ОСНОВЕН -ИМОТИ КАТО ДЪЛГОСРОЧНИ АКТИВИ т.е.земя, сгради, оборудване, инвентар, машини, съоражения,ОБОРОТЕН-пари изразходвани за работна ръка, суровини и т.н.ПО ФОРМА ресурсите на капитала биватМАТЕРИАЛНИ сгради, имоти, машини и т.н. и ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ-работната ръка т.е.хората като знания, умения, ОТНОШЕНИЯ.ВЪПРОСЪТ МИ Е:ИМА ЛИ ЕДЪР КАПИТАЛ В БЪЛГАРИЯ? НЕ, нарязаха всичко на скрап, Скапаха образованието,Превърнаха ни в ***.КОЙ и ЗАЩО?-това е въпросът.

148

Анонимен

преди 3 години

Не сте мафия, лум-пени сте.За лум-пен прочети какво е написал Карл Маркс.Защо харесвам Хампарцумян?Защото човекът каза:Бизнесът има своите механизми да контролира политическите ПОСРЕДНИЦИ.Да анализираме:1.Не е държавата, която държи хляба и ножа, а бизнесът.2.Политиците са само посредници между отделните групи в обществото.3.Това не го е казал Хампарцумян:в България няма едър капитал има париНо няма средства за производство и квалифицирана работна ръка.

147

Анонимен

преди 3 години

Някакъв си, самозабравил се, ме нарича мафия. Някакъв си, който ни загуби 10 години от живота, ме нарича мафия.Някакъв си, който опорочи думите европейско развитие, ме нарича ##########Първо си намери работа,като нормалните българи и допринеси нещо за просперитета на държавата и тогава ръси мозъци.Да лежиш по кръстовищата и да чакаш жалкия надник не ти дава право да определяш живота на другите. А ако се имаш за много умен ,направи си партия и се яви на избори.

146

Анонимен

преди 3 години

Айде, утре металдетектори като в Пловдив и проверка за пиротехника!Ако не могат в София да се справят с някакви *** и ако ДАНС няма инфо-директно да идваме от Пловдив да ви направим показно как се прави масово събиране-как се подсигурява терена да е безопасен максимално.Вода не им дадоха да внесат в П-в. НСО знаме не им дадоха да вкарат с пръчка, за да пазят Фигуранта от народната любов. Утре там пак същото. Метал дететектори и чао! Триото са тотално изкукали-спонсора си търси ресто вече

145

Данъкоплатец

преди 3 години

Бой, бой и за десерт още бой по протестърските кратуни.

144

Анонимен

преди 3 години

Да питам Бацо с Каска:Вие сърбите, защото сте много невинни, какво направихте с каските?!По-добре с каскет, отколкото с каска.Сваляш каскета, протягаш го с дъното нагоре и казваш:Дами и господа,Аз съм *** балкански индивид,Помогнете!

143

Анонимен

преди 3 години

Някакъв си, самозабравил се, ме нарича мафия. Някакъв си, който ни загуби 10 години от живота, ме нарича мафия.Някакъв си, който опорочи думите европейско развитие, ме нарича мафия.Някакъв си, който провали идеята за правова държава, ме нарича мафия.Някакъв си, който съсипа институциите, ме нарича мафия.Някакъв си, който раздава нашите данъци, както му скимне, ме нарича мафия.Някакъв си, който лъже хората, ме нарича мафия.Някакъв си, на когото ние плащаме заплатата, ме нарича мафия.Някакъв си, когото вече цяла Европа порицава, ме нарича мафия.

142

1

преди 3 години

Б. Борисов, Каракачанов и Валери Симеонов да не би с тяхна фирма, да са почнали да правят АРАБСКИ маски да измислиха тая ИЗМАМА с тоя китайски вирус ?????? Тия тримата, с тия АРАБСКИ маски -Арабски Фереджета, Бурки приличат на някакви тур.ски кадъни или педдерази- Евнух- Роби в харема на някой арабин. Тия тримата мошеници, вместо да ИЗГОНЯТ всички араби, не.г.р.и и китайци от България, да бяагт към Турция, тия ПРЕДАТЕЛИ пускат арабите да ни заразяват с Корона- вируси..

141

Анонимен

преди 3 години

Тези олигофре-ни от триото им направиха лекарски пунк. Складират физиологичен разтвор XD има шатри сега на паветата. Няма да осъмнат.Какви разтвори - ***-миц-ата ви - нали ще заливате живи хора с кислол и кой знае още колко гадости са ви приготвили! Ама г-робовното трио накрая няма да яде бой-те даже протеста не узаконяват. Само Хр Иванов има разрешително за утре да е протеста. Триото сбабикясоно надъхва хората и като ги пукат от бой полицаите - пак ще реват. После ще кажат Борисов ги прати!

140

2

преди 3 години

Отделно Борисов е дал Български документи да ГЛАСУВА на Българските избори на някаква африканска майм.уна- Неусиано де Жезуш Гузмао, който се представя за Сисиньо и да ОТКРАДНЕ Работата и Парите на Българските футболисти.. Преди 2-3 години, българите ходеха на тур.ската граница, за да НЕ допуснат турци да влязат в България и да НЕ могат да гласуват на българските избори.

139

3

преди 3 години

А сега Борисов, Каракачанов и Симеонов са дали документи да ГЛАСУВА на българските избори на тая май.муна- Неусиано де Жезуш Гузмао, представял се за Сисиньо. Борисов, Каракачанов и Валери Симеонов са за РАЗТРЕЛ.. Колкото по бързо ги утрепят, по- добре. Каракачанов е ПРЕДАТЕЛ.. Още като стана министър, трябваше да СЪБОРИ Ислямската джамия в центъра на СОфия пред ЦУМ, както събориха Мавзолея....

138

4

преди 3 години

Трябваше да е ЗАКРИЛ и съборил- "" Агенцията за бежанци"' с която араби и ту.рци прехвърлят ислямисти да завземат БЪлгария.. НЕ ни трябва ограда на тур.ската граница, щото ту.рците прехвърлят хора чрез тая Агенция и оградата НЕ ги спира.. И за да НЕ се разболееш от китайския вирус НЕ ти трябва маска.. Щото тая маска, като я носиш 2-3 дни и почва да събира вируси и се разболяваш, САМО като я носиш..

137

Анонимен

преди 3 години

Борисов не давай властта на Черепа!

136

веднага

преди 3 години

Отстранете тримата *** от Платеното трио на Черепа от протеста за да не го провалят.

135

СНИМАМ ЗЕНИЦИ

преди 3 години

:))) НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЖАНДАРМЕРИЯТА ЩЕ НИ МАЛТРЕТИРА ОТНОВО УТРЕ.ЗНАМ САМО, ЧЕ ЩЕ СЪМ ТАМ С ФОТОАПАРАТА СИ И ЩЕ СНИМАМ С 4К КАЧЕСТВО :)))))

134

Щи набия шамарЕте

преди 3 години

Едно 4К видео много шамари може да раздаде. Това е и плана ми за утре. Ще си взема фотоапарата :)) ЩЕ ВИ СНИМАМ И ЗЕНИЦИТЕ.ВСЕКИ ПРЪСКАЧ, ВСЕКИ ПАЛКАДЖИЯ И ДЕЛТАГАРТАДЖИЯ ЩЕ БЪДЕ СНИМАН В БЛИЗЪК ПЛАН!

133

План за УТРЕ

преди 3 години

Утре ще отида при отроФното трио и ще им предложа да направят протест под наслов "СНИМАЙ ЖАНДАРМЕРИСТА В 4К"

132

Под игото

преди 3 години

даже нямаше такива простотии

131

преди 3 години

СНИМАЙТЕ ЗЕНИЦИТЕ НА ЖАНДАРМЕРИЯТА В 4К КАЧЕСТВО УТРЕ!

130

До 151

преди 3 години

Е, и ?! Снимайте на воля, каквито и действия да предприемат органите на реда, милиони нормални българи ще ги подкрепят, жалки ви протесчета са тотален фарс.