29

Поручик Ржевски

преди 3 години

Цирковия спектакъл "Добрата европа срещу лошата Русия" епизод 173.Този спектакъл вече не върви добре, драги евроатлантици. Америка гълта вода, на Путин му е писнало, ама много. Цирка в Украйна завърши с война, цирка в Сирия завърши с война. Този път няма да се стигне дори до война.Не знам коя е тази на снимката, някаква любимка на американските леберали предполагам, на солидна заплата при тях.

28

Хемус

преди 3 години

Интересно как опозицията в една 'диктатура' свободно пътува из Европа!Като Навални,големия опозиционер,отиде да се лекува за сметка на немския данъкоплатец

27

Анонимен

преди 3 години

беларуският народ е мъдър и нека добре да помисли дали си струва заради една фуста(не съм сексист)да се стига до крайности...а и тази детска учителка на снимката много внимателно да мери приказките,за да не я достигне съдбата на юлия тимошенко.

26

Анонимен

преди 3 години

Тази никой не я е опълномощавал да говори от името на беларуския народ.Между другото, неделя случайно попаднах на дискусии точно за състоянието в Беларус по Ютюб. Хората там се плашеха и подиграваха, че вървят по пътя на Украйна и ... познайте коя друга държава. Едва ли има някой нормален беларус, който да вярва на Полша, ЕС и САЩ.

25

Анонимен

преди 3 години

Внос на революция - директно и УСА. Купете.

24

Анонимен

преди 3 години

До юбералесколкото и българите получиха национално възраждане и индентичност-на плантациите в англия и фабриките в германия.пълни глупости!

23

Анонимен

преди 3 години

половината от западноевропейците са без работа,но въпреки това цели самолети и автобуси от източна европа продължават да изсипват работници за полето и фабриките.а кажете ми какво е това-да имаш огромна безработица и въпреки това да вкарваш работници от чужбина.

22

aa

преди 3 години

абе тези глупости нещо сънувате ли, плащат ли ви за да клапате само простотии,

21

юбералес

преди 3 години

ЕС и Полша признаха Тихановска за легитимен президент на Беларус. Тепърва във Варшава ще се сформира и легитимно правителство, което ще излъчи свои дипломати с които ще работи ЕС. Подобно на правителството на Полша по време на ВСВ. Така ЕС ще финансира Тихановска, а Русия ще продължава да си финансира Лукашенко. Целта е проста - да се противопостави беларуския народ на Русия и беларусите да получат своето национално възраждане и идентичност.

20

Мишо

преди 3 години

Въобще не му пука на никой какво говориш! Като си отработиш паричките, ще те захвърлят на *** където ти е мястото. Безумна жена, която иска да причини на обикновените хора разруха, нищета, мизерия, безработица, безумна инфлация, приватизация и зануляване на Беларус като държава!

19

САЩ

преди 3 години

Ох колко за грабене има в Беларус, заводи, фабрики,ферми и що нови роби....и военни бази ще сложим, но ще плащаме не като в България три бази и без пари!?не че някой ги иска де...

18

Анонимен

преди 3 години

о браво муравецки и връчил ключове от новата вила във варшава!и какво ще прави в тази вила тази учителка по английски,за да си плаща пне режийните?не съм сексист ама малко ми изглежда несериозно всичко това.

17

пущиняк

преди 3 години

Тази калинка в качеството си на каква заявява, че Лукашенко не е легитимен президент? Дори и не е призната официално за водач на опозицията!

16

Анонимен

преди 3 години

давай маце,продължавай,че на западна европа и трябват още източноевропейски роби да чистят тоалетни,да сменят чаршафи,да берат ягоди,аспержи т.н. ,да разфасоват месо в кланиците и да карат тирове и камиони

15

Анонимен

преди 3 години

До Жална им майкаКато им слушаш приказките на Лукашенко и Тиквашенко все едно един ги е правил, все са незаменими и без тях няма да съмне.

14

Жална им майка

преди 3 години

Издържаната отвън опозиция се пъне да вземе властта и да разпродаде страната, а при митинг с 20 000 участници веднага ги обявява за 200 000. Лукашенко пък съвсем изфиряса, ако се съди по последното дълго интервю с руски журналисти. Ръси такива лафове, че е крайно време да го подложат на принудителна психиатрична експертиза. И руската, и европейската олигархия се облизват какво ще налапат и какво ще закрият в Беларус, за да не им се пречка на пазарите. А повечето хора си седят вкъщи примирено.

13

До 11

преди 3 години

Стигабе! Майтап ли си правиш? Та в Европа робите са бели и по точно ние от Източна Рвропа а ислямските терористи са на социални помощи и екстри от държавата

12

Анонимен

преди 3 години

Тая пръдла избяга първа, няма право на думата.

11

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоИ кой си ти , че да казваш кое е правино и кое не ?

10

Анонимен

преди 3 години

Да внимава западняците да не я отровят и нея за да обвинят Лукашенко или Путин.