82

До гост

преди 3 години

Жалък си.Дано ти се падне някоя злобна тъща,която да ти скъси живота. Никой НЕ съм предавала. НЕ съм и подозирала,че сестра ми,която смятах за най-близкия човек след смъртта на баща ми,който дълбоко уважавах,точно тя,гроб ми копае,за да вземе целият имот. Бяхме го разделили,но тя ламтеше за всичко. НЕ успя да спечели делото,запазих си апартамента, но НИКОГА няма да й простя.И толкоз за кръвните връзки. В чужбина съм и на погребението й нама да ида.

81

НАРОДЪТ

преди 3 години

ДО НС!!! ПРЕКАЛЯВАТЕ С ДИВО...ТИИТЕ !!!!!!! ДЕЦАТА СА Ч О В Е Ц И, АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ. ЕДНИ ИСКАТ НА ГРАДИНА И СЕ ЧУВСТВАТ ДОБРЕ, ДРУГИ - СЪВСЕМ НЕ. ИМАЙТЕ МАААААААААААЛКО МОЗЪК!!! АМА НЕ БИ!!!

80

педагози

преди 3 години

#обективната. - Права си. Трябва да бъде по избор дали да си даваш детето на детска градина или не. Все пак малките имат нужда повече от майка си и баща си отколкото от непознати. За началното училище трябва да бъде задължително, а не по желание иначе не може да се социализира .

79

Обективно

преди 3 години

ТАЗИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОСТ МИРИШЕ НА ДИКТАТУРА!!!!! ПРАВЕНЕ НА ДЕТСКИ ДУШИ ПО КАЛЪП!!!! НЯМА ДА ВИ СТАНЕ ИГРИЧКАТА!!!! ДЕЦАТА СА И Н Д И В И Д И И КЪМ ВСЯКО ТРЯБВА ДА ИМА РАЗЛИЧЕН ПОДХОД, А НЕ УНИФИЦИРАН КАТО В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ. НИКОГА НЯМА ДА ПУСНА ДЕТЕТО СИ НА 4 ГОДИНИ НА ДЕТСКА, АКО АЗ СЪМ СВОБОДНА И МИ ПРАВИ УДОВОЛСТВИЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕГО!!!! ОБЕСЕТЕ МЕ!!!

78

До гост

преди 3 години

Господине вие какво се бъркате в чуждия живот и давате акъл? Като толкова много обичате целият свят,настанете всички бежанци на в Радисон да ядат и пият на ваша сметка. Като сте набожен,завещайте си целият имот на църквата. След всичко което видях, АЗ в Бог НЕ вярвам. Това си е лично моя работа. НЕ сте живели моя живот,ясно! Темата е съвсем различна,коментирайте си детските градини без да се заяждате.

77

Майна

преди 3 години

БРЕЙ, А БЕ НАПРАВО ОТ РОДИЛНИЯ ДОМ ДА ГИ ДАВАМЕ З А Д Ъ Л Ж И Т Е Л Н О НА ЛЕЛКИ И УЧИТЕЛКИ....ТАКА ЩЕ УСЕТЯТ ВЕДНАГА ЛИПСАТА НА МАЙЧИНА ЛЮБОВ. ГОРКИТЕ ДЕЦА. А ТОЙ АЙНЩАЙН СИГУРНО Е ХОДИЛ НА ДЕТСКА ГРАДИНА???? УЖАС ПРОСТО!!!!! КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ АКО НЕ ПУСНА ДЕТЕТО СИ НА ДЕТСКА???? Няма да го приемете в първи клас ли???

76

Зла свекърва

преди 3 години

До до 52Изпращали децата по-подготвени за какво и за кого? Децата да не са пластилин, че да ги формовате в калъпчета, за да ви е по-удобно да работите с тях? Когато един родител се посвети на децата си, той прави най-доброто за тях, и вие нямате право да си пъхате ръчичките и да искате децата да бъдат задължително в зверилника. Че и да използвате реторика, все едно детето, неходило на градина, е асоциален дивак. Законът е лош и ще го саботираме, защото обичаме децата си.

75

Гост

преди 3 години

Въх! Злобата на женурята е по-опасна от това на мъжете!

74

Обективно

преди 3 години

Това се прави единдтвено заради децата, които не знаят български и имат пропуснати първите 7 години. Моята дъщеря не е ходила на детска градина повече от 1 месец общо, защото веднага се разболяваше. В училище беше отлична, в математическата гимназия - също и т.н. с висшето образование. Все пак водещ за едно дете е неговият ГЕН и дали му се обръща достатъчно внимание вкъщи. Любознателността трябва да се толерира, така че и без никаква детска градина много деца се справят отлично

73

Интеграция ли?

преди 3 години

Ей затова съм против интеграцията на българи и ро.ми в детската градина. Просто прочетете кару.царския език на предния коментар. Дали господинът написал се като ,,гост" е пиян или избива комплекси, той е единственият който знае това. Не става дори ясно защо плюе предните коментари и защо обижда другите написали някакво мнение.

72

Гост

преди 3 години

Би ли са те предавали твоите? А преди те, ти си ги предала тях. Хапчетата изпи ли си? Личи , че си злобна, ама кого му пука , че си отровен па.рцал? И да, нито си вярваща, защото ако беше така, отмъщение и злорадство не е необходимо, особено за твоите близки и роднини, нито пък и си знаеща и образована. Отричаш, че си еманципирана, това е друг въпрос, защото лъжеш и по действията и драсканиците си го доказваш. Не мрази близките си и не бъди злобна, за тебе е по- добре ако в тебе няма злоба.

71

До гост от предната

преди 3 години

Затуй ,че са били винаги несправедливи към мен,ми се е искало по-скоро тия гадни хора да хвърля от някъде. Предавали се ме и близки хора, също и много близки роднини. Ама то всичко се връща рано или късно. За какво да си цапам ръцете? Знам ,че ще си платят по един или друг начин. Не съм вярваща или феминистка,но го знам.

70

До госта

преди 3 години

Разбрахме, че избиваш комплекси и твоята преценка, цветуща от "ЕнтелЕгентни" изрази може само да ме радва и да ми вдигне самочувствието, че не съм като теб. ОчевАдно имаш проблеми със собствената си личност.ТенкУ, кака.

69

Гост

преди 3 години

До педагозиА какво да кажем за една софийска елитна детска градина в Лозенец, в която малките българчета не говорят на родния си език, а на английски?

68

Гост

преди 3 години

Ами като са били несправедливи, како, и като си толкова обидена от това, се фърли от някъде. Мнугу си умна и образована, нема що. И сто висши образования да имаш, все си същата по манталитет еманципирана феминистична , проста пат.ка.

67

педагози

преди 3 години

А децата за които българският език е непознат на какъв език ще се обучават в детските градини ??? И кой ще ги обучава и възпитава ??????

66

До гост

преди 3 години

Прав сте,че е мода да не се женят хората,защото били знаели, цитирам:,,че някога щя се разведат и не им се давало пари за адвокати". По-добре тогава не се ражда дете,не само че ще е извънбрачно,а и родителите му като нямат взаимна изгода,ще се оставят. Това пък да си самотна майка доброволна е голям егоизъм. Лишаваш от самото начало детето да има и баща. За детските градини, не съм съгласна с вас.Едни деца са възпитани,други палави,трети са научили мръсни думи.

65

Гост

преди 3 години

***, како, нидей са фука ***! Едно ци.гане е по-умно и по-образовано от теб, ***. Бъди скромна поне, не се прави на по-голям мъж от приятеля ти! В България мъже има, не са ни нужни амбицирани травестити като теб! Сигурно приятелят ти само за оплодител го използваш, самотна "майко" и какичко! Жалко за детето, че расте без баща си и без социално общуване с други деца. Горкото!

64

Гост

преди 3 години

Горда "семейна" мода сред суфиянци и Суфиянки, за срам и позор за Цяла София и цяла България! Горди българи от села и градове , селяни, *** и горделиви суфиянци спазват модата живеене на семейни начала и раждане на дете/деца без брак! И към тази мода има и още една друга- женурята гледа сама и без приятеля си детето/децата, родено/ родени без брак! Женурята селянки, селяндурки и Суфиянки , независимо от финансовите условия, си гледат децата ***.та и без приятелите им от мъжки пол!

63

Споделено

преди 3 години

Едно време си беше най-правилно така. Жените се пенсионираха на 55г и гледаха внучето. Детето приятели винаги може да си намери да си играе. Съседски или роднински деца например.