46

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса с Ковида си върви - НЗОК разкри над 1 000 фалшиви хоспитализаци с Коронавирус, източени са над 1 000 000 лв. досега от здравната каса по фалшиви Коронавирус клинични пътеки.Колко фалшиви хоспитализации има още и след това, не ми се мисли. Докторите яко точат НЗОК, стимулирани от правителството за Ковид.

45

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Обстановката от последните месеци развенча повечето от митовете с които плашеха в началото на т.н. "пандемия". На първо място този за невероятната вирулентност на вируса. Оказа се че изобщо не е така заразен в сравнение с другите респираторни вируси. Също така този за неговото едва ли не безсмъртие върху различни повърхности и необратимите увреждания върху организма, които уж предизвиквал. Остава обаче необяснимо за науката неговата смъртоносност в делнични дни и нулевата такава през уикенда!?

44

Анонимен

преди 3 години

Тези 176 души заразени ги изпратете на лечение в Сарайте на Росенец.Там има достатъчно стаи за настаняване.А и климата ще им помогне за по бързо оздравяване.

43

Анонимен

преди 3 години

Починаха 15 с коронавирус и 350 без, тикволандия има най-висока смъртност в света или поне е в топ три.

42

Анонимен

преди 3 години

Нищо не са 15 починали в сравнение с пандемията рак.Всеки ден 45 души в България умират от рак.

41

Златена

преди 3 години

Когато роднините на арогантните нагли роми и на дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи се заразят с короновирус не могат да дишат и са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване

40

Анонимен

преди 3 години

Статистиката на правителството всъщтност е стъкмистика!!!Намаляват носителите, но видиш ли болните и умрелите се увеличават.Поредната измама на администрацията заради увеличените здравни пътеки.

39

Лекар Тамплиер

преди 3 години

От сигурен източник знам, че от 18 септември започва голямото затваряне, което ще продължи поне до Великден 2021 г. КПП-та с бариери и мобилни къщи за полицаите. Ще се праща СМС на цена от 10 лв. с ДДС за всяко преминаване. Както при "Синята зона". СМС-а ще съдържа кратък текст с номера на КПП-то. На полицаите на бариерата ще се показва дисплея на телефона с получения обратен СМС от щаба: "Разрешавам!". Декларациите ще отпаднат. Печалбата от СМС-те ще отива във фонд за закупуване на ваксина.

38

Анонимен

преди 3 години

Много се качи смъртността, но никой не спазва нищо и вече удря възрастните хора. За жалост вируса е тежък и много ще пострадат.

37

Златена

преди 3 години

Предлагам на наглите арогантни роми и на дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с короновирус да не могат да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в празните им дебелокожи дебилни егоистични безсъвестни безотговорни кухи глави

36

Гербави крадци

преди 3 години

В Германия, при 1300 заразени има 5 починали. Тук как ги лекуват? Или нешо пак е изкривено през клиничните пътеки?

35

До 32

преди 3 години

Явно умните хора са повече от лековерните.

34

Златена

преди 3 години

Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов Отровното трио наглите арогантни роми в България и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради ромите и дебилните българи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи

33

Анонимен

преди 3 години

Който "смелчага" не вярва, че имало ковид, да влезе със семейството си в инфекциозното за няколко минути и да напише след това коментар. Иначе ербап петко воеводи много.

32

Баш Тулупа

преди 3 години

Като ви сложа КПП-тата, само на протести ще ми станете.

31

Анонимен

преди 3 години

Генерал Плъх бързо да се връща от Халкидики и да започва да ги лекува с Коремна хирургия и гъ зоб рък.

30

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече наближаваме 15 18 септември толкова стъкмистиката ше показва рязко увеличение на заразените и умрелите от грип за да има пак карантия и извънредно положение...от независими места на,чавам че се готви пак затваряне на градовете

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Ами не само в България има примитивно мислещи, функционално неграмотни хора. Лошото е, че у нас те започват да вземат числен превес.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Човечеството като биологичен вид ги е преживяло - след значително редуциране на числеността му. Това не е утеха за онези, чиито близки измират или на които им е мил собственият живот.

27

Анонимен

преди 3 години

Така е заръчал велможата с шкафчето пълно с не декларирани евраци да скочат заразените за Септември месец да тури КПП и да потушава народното недоволство!