7

Gunay

преди 3 години

Точно, дори в Истанбул мостовете са с такса за преминаване, няма логика в изостанала България да са безплатни.

6

варненец

преди 3 години

Да дадат моста на концесия, концесионерът да си сложи тол такса за минаване и с парите да го поддържа и ремонтира. Няма нужда всички да плащаме за това напълно излишно съоръжение, и със спестените пари ще може да се поддържа Варна. Това е решението, иначе на всеки 2-3г. ще се наливат едни гре;ни милиони левове за поддръжката на това нерентабилно съоръжение.

5

Аспарух

преди 3 години

Не мъ ядосвайте, ей, че ако стана..., шъ си взема моста и шъ си го занеса обратно у Панагория!Казах!

4

Kiro

преди 3 години

За Аспаруховия мост сигурно трябва да се направи добра сметка дали изобщо си струва неговата поддръжка. Защото през 2-3г. все се ремонтира и то за милиони левове, прекалено е скъпо това съоръжение, по-добре е с тези пари да се асфалтират улиците на Варна и да се построи някоя Арена по тертип на ГЕРБ. Защото от този мост почти няма ползи, само разходи.

3

Николай

преди 3 години

Аспарухово не е Варна, това си е някакво предградия, нещо като вилна зона, но последните години се позастрои, защото е по-евтино. Иначе си е все същото село. Ако нещо стане с моста, имотите там ще спаднат на половин цена, защото реално е нещо като спалната зона за бачкаторите във Варна.

2

Хахаах

преди 3 години

По - добре да не го пипат, че каквото са пипнали, това са ***. Да искара там, докато падне и това е.

1

варненец

преди 3 години

Хайде по-полека, тези от Аспарухово за варненци ли се мислят? Това си беше индустриален район преди години, стигаше се с ферибот преди да се направи моста при комунизма. Сега при демокрацията малко трудно можем да поддържаме такъв мост, не си и струва. По-добре е ако стане инцидент с моста, да се пуснат пак фериботи като навремето, по-ефективно е за разходите.