11

защо

преди 3 години

Us open организаторите:К'ъв е тоя Джокович бе? Нек'ъв сърбин. От източна европа. 25 мача - 25 победи. Кат не моем да го бием - моем да го дисквалифицираме.

10

Василев

преди 3 години

Гадният сърбин , ще постави под заплаха устоите и модела на англосаксонския свят, защото ще породи съмнения във възможностите на всияки хора от Запада, които се трудят като пчелички всеки ден но ефективността от тяхната работа е ниска!Има милион тенесисти в света, които блъскат като ненормални , но не стигат и до финал!Значи за да стигнеш до високо ниво и да станеш велик шампион се иска характер, какъвто притежава мръсния сърбин, а наш Гришо няма, той има мускули, начетено момче,но уви!ЦРУ!!

9

Анонимен

преди 3 години

аз го гледах и съм сигурен че нарочно удари жената.

8

Елемаг

преди 3 години

Вегетарианството не прощава.

7

Анонимен

преди 3 години

Признанието не е достатъчно, нека сега и плати 1 милион за страданията и другия път да мисли като удря жена! Защо удари жената, какъв му е проблема??? Обича да бие жени ли какво е това бе къде се намира. Нека го арестуват

6

Неам

преди 3 години

Като тенесист най-добрия, като човек има мнооооооого дацевилюира от срп няма да,му е лесно

5

Анонимен

преди 3 години

Браво на Джоконич !Греши и си го признава и се изминява.От Фигуранта такова нещо никога няма да чуете - той е безгрешен, непорочен и целомъдрен като "Майка Тереза"

4

Анонимен

преди 3 години

Аз пък виждам че е цветнокожа и съм сигурен че я удари нарочно. Те много точно насочват топката където искат. Нека отиде в съда и да видим кой е прав, ама едва ли ще посмее.

3

мръсен расист

преди 3 години

Мисля умишлено удари момичето защото не е бяла. Няма да остане без последствия.

2

блек ливе матер

преди 3 години

мръсен сърбин, дисквалификация завинаги и конфискация на цялото му имущество!

1

И тоя

преди 3 години

Е некъв нервак.Добре са го изгонили.Айде, като имаш проблеми,лекувай се.