20

Анонимен

преди 3 години

Не мошеш да претендираш за цивилизована страна, когато в 21 век продължаваш да ТРОВИШ неудобните за теб сънародници и не успяваш да се разграничиш от крепостните порядки.

19

джанго

преди 3 години

До Анонимен Само дето не можеш да обясниш защо Кремъл твърди, че руските лекари не са открили отрова в организма на Навални. Защо им трябва да лъжат, ако не са виновни?

18

Гошо

преди 3 години

На тоя Керемидчиев ще му кажа че днес Русия със " Спутник V "такъв натиск осъществи върху така наречения запад , че накара цялата анти руска върхушка да се прасне през гърба и да остане в струпор точно по същия начин като и с Спутника от 1957г Та толкова по въпроса с натиска

17

Карачанаков

преди 3 години

Прав си Керемиди чиев БАБА ми стои.

16

Анонимен

преди 3 години

И тогава...на кой не му стана ясно,кой стои зад това?!? Този,който има изгода от ситуацията...И кой е той? То си беше ясно и за Скрипал.

15

Анонимен

преди 3 години

Простата германска тутурутка(казано по нашенски)и тя склони глава пред американския натиск срещу Северен поток и си извъртя *** на 180* след като я "жулнаха"с 200 от САЩ.

14

Джо

преди 3 години

Поредната путинистка платена *** плямпа глупости и лъжи!

13

Бож.

преди 3 години

С други думи,Кромидченко слуша Путин- не слуша "своя" народ!

12

Анонимен

преди 3 години

Ното Путин, нито Германия има интерес от това. Предполагам, че е някой олигарх с руски корени, който с един коршум цели няколко заека- първо удря Путин, после разбива взаимоотношенията между ЕС и Москва, накрая елеминира Навални като свидетел. Лично мнение!

11

дългият нос на Путин

преди 3 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

10

Анонимен

преди 3 години

Клакьорите на запада в БГ-тото се скъсват да се прекланят на запада и хулят Русия,без да си дават сметка,че един ден,когато станат излишни и те може да опитат от ментето,направено на запад, наречено новичок.Тоя мушмурок ,Навални,бил отровен в Русия,според запада с новичок.Че то ако това беше вярно,сега щяха да му правят панахида а не да го спасяват.Сега нека да си го тантуркат при тях.Русия ще им е благодарна,че си го прибраха поговорката,поздраво.А дали при тях ще оживее е друг въпрос.

9

до 6

преди 3 години

Не се напъвай да пишеш глупости.

8

German

преди 3 години

До Анонимен Германия не би искала този скандал също - това ще спре евтината газ. Тъй че нема как да е тя. А КАМУ ЕТО ВИЙГОДНО? учеше Сталин следователите ;)

7

Жо

преди 3 години

В Русия е установена ЕДНОЛИЧНА власт.НИЩО в тази държава не се прави без знанието на Путин.

6

Анонимен

преди 3 години

Или руснаците са го отровили или германците. Вероятно хитрите нацисти са отровили навални за да обвинят Русия и да я разклатят. Така навремето пратиха Ленин в Петербург и срутиха руската империя. Германия и Русия са двете най-лоши нации, причинили най-голямо зло на човечевството в историята. И още го правят.

5

Анонимен

преди 3 години

Логиката подсказва, че не е Путин. Но много съм ядосана на Москва, че се намесва в държавата ни и пробва да прави пуч. Ще го кажа така- харесвам руската литература, смятах че мястото на Русуя е в Европа, но когато руснаците се държат като другари и врагове на държавата ми, просто забравям за всичко това. Е, едва ли ще спра да чета руска литература! Все пок някои неща си остават прекрасни, въпреки грозното в политиката!

4

Анонимен

преди 3 години

Тоя май е ходил във някакви села из Сибир там е държал речи и е търсил хора за метеж, обаче някой привърженик на Путин му е дал да плюска отровни гъби и е получил и алкохолно натравяне от водката, качил се е кьоркютюк пиян на самолета и се е събудил в болницата в Берлин. Браво на руските таксиметрови служби, дето са го закарали навреме до летището.

3

Диоген

преди 3 години

Браво,Керемида! И аз така разбрах.Борджиите май били виновни :-))

2

Хехе

преди 3 години

Много си осведомен,бе!? Да не би Навални да ти е споделил тези неща? Погледни си фамилията и върви пренареди керемидите на село...От такива сме на сегашното дередже - всичката в България свършиха,че взеха чуждите работи да решават!

1

Западняк Натовец

преди 3 години

Поредната руска под.лога. Или директно Путин заповядва, или Путин не си държи тайните служби под контрол. И в двата случая това означава директна заплаха за цивилизования Запад, което отваря режима на санкции и действия на нашите тайни служби срещу Русия. Колкото повече, толкова по-добре.