808

Анонимен

преди 3 години

Hahaha...A Erdogan si doshal u doma v Rodopite s usmivka, rahat lokum i gull sherbet v tova vreme da si vadi kompira...:-)))) dokato bulgarite sa polegnali krai shezlongite i palatkite na camping Kuku Prezident i Suhata reka Vrajdebna ...:-)))

807

Анонимен

преди 3 години

Ти ни вкарваш в нихилизъм и сценарий откакто си станал президент!Една добра дума не чухме!

806

Анонимен

преди 3 години

революционерът Радев

805

Анонимен

преди 3 години

Sega e momenta Turkiye da napadne Malko Tarnovo, Yambol, Slavianovo i Chernomorets...:-)))Neka vi paziat Vasil Bojkov, Stefan Sofianski, Iliana Iotova, Volen Siderov, Rumen Radev i tehnite deca i jeni...:-)))

804

Анонимен

преди 3 години

Komunisticheski armeiski teater...mnogo bum bum bum....ah letete es ka droni....i setne bg narodnite pari i kapitali u komunisticheskite agenti....nashite dobri pari v tehnite dobri piratski race...kato Monika Iosifova, Elena Ioncheva, Iliana Iotova....i tehni averi Darinka Pavlova...Vasil Bojkov, Cvetan Vasilev, Nikolay Banev, Valcho Arabadjiev...vse otbor komunisti agenti s sinia aristokratichna krav i hepten golemi filosofi...:-)))

803

Диди

преди 3 години

Благодарение на моето дълбоко уважение към Бойко аз също мисля че е време да подаде оставка. Така тези които протестират ще изкарат една гладна зима и напролет когато са изборите ще дойдат пак да потърсят този път сметка от Фигуранта защо ги е излъгал.След това ще има избори Бойко ще се върне на бял кон, а Фигуранта ще отговаря пред Гешев. Такъв е живота. Понякога трябва да ги оставиш сами да се видят какви са.

802

Бойко владее сърцата

преди 3 години

Фактите са че Бойко обикаля Европа, а Фигуранта стои в резидентството със Деса.Деса съжалява за избора си и е кисела. Фигуранта е притиснат в ъгъла и хвърля змии и гущери по Бойко. А Бойко е най добрия Министър Председател от България 1939 г насам.

801

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно да си умен,за да си *** на ГРОБ...даже е предимство да си *** и да ръсиш непрекъснато простотии и цинизми,като техния бос на мафията голямата куха тиква

800

Анонимен

преди 3 години

Оставка ама не,има да се крадят още 30 милиарда

799

Анонимен

преди 3 години

До 855Умен си като на агнето майка му.

798

855

преди 3 години

Умен съм и не съм ***!

797

анонимен

преди 3 години

Коя власт режисира безредиците, г-н Радев?! Кой вдигна юмрук и поведе тълпата, срещу мирните хора , блокирайки кръстовища, срещу държавните институции, омазвайки ги с яйца и домати, срещу полицията, осигуряваща ред в държавата?!

796

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 855Ако беше поне малко умен нямаше да си ***.

795

анонимен

преди 3 години

За Винету не зная, но кака Деси разбра какво светло бъдеще ни чертае Радев, събра си роклите и изчезна под дълбоко прикритие!

794

Анонимен

преди 3 години

Аз ако бях индианец от племето гербераст,щеше да ме е срам от нашия вожд Винету,защото той е много алчен,нагъл и ***...и белите хора с основание ми искат скалпа...

793

Анонимен

преди 3 години

Как властта е режирала провокациите, като избягваше всякаква конфронтация и ги оставяше да вилнеят за да не бъдат обвинени в полицейско насилие? Незаконно затваряне на кръстовища, ако не е провокация? Опити за обръщане на полицейски автомобили. Чупенето на стъклата им. Бой с дръжки на знамена по кордона на жандармерията. Като не успяха да изкарат"полицейско насилие"вечерта пуснаха агитките.Ами депутат от коалицията издигнала Радев го хваха в чат с Божков за организиране на безредици. Факт!

792

Анонимен

преди 3 години

Скоро ти ще си ликвидираният ****не предизвикай дявола,че да не стане така като в Либия

791

Анонимен

преди 3 години

Целите на метежа:1. Радев отърва панделата за държавна измяна2. Божков отърва затвора заради 19 престъпления3. Отърват затвора и: Цв. Василев, Ветко, Баневи, Карнобатския дерибей и проче самозабравили се.4. Идва на власт правителство тип "Беров" или "Орешарски" и започва бясното крадене5. Подема се кампания за излизане от ЕС и промяна на геополитиката на БГ.6. Чрез България се прави опит и за разклащане на ЕС7. Путин е доволен

790

Анонимен

преди 3 години

До Хайде, хайде!Ти не разбра ли, че не Борисов е шеф на Гешев? Нито той се е избрал Цацаров? Припомни си екшъните при Орешарски. Хр.Иванов се разплака, че Доган е приел на Росенец Курделия и ББ, а него не. Виж му интервютата преди акцията"Росенец". После президенто се изказа неподготвен, нищо, че той назначава шефа на охраната при Росенец и е в кюпа. Всички били маскари, той не. И те му влезоха за да му изкарат бельото омазано с търговия на влияние. Подкараха и спонсорите му. А отворете си очит

789

юбералес

преди 3 години

Така както през септември 1923г., така и през септември 2020г., ''пуч не сработал''. Българи, запомнете: не са опасни московските въшки, най са опасни българските им *** - водени тогава от Димитров, сега от Радев.