37

Анонимен

преди 3 години

С протестиращи не преговаряме.Само лобут.

36

Иф 1945

преди 3 години

Юздата от Банкя,ПРОКЛЕТ ДА СИ !!!

35

Мила

преди 3 години

Дали не разбират или не им изнася?Сигурно и стените разбраха, че българите не желаят МУТРИ да ги управляват. И надали имат съмнение кои са мутрите в България. Да им ги кажем тогава:Борисов-*** и Гешев с широко затворените очи!

34

До 26

преди 3 години

Суверен е целият народ, а не една малка част от него. Вие по площадите сте 0.1% от народа.

33

Анонимен

преди 3 години

"Има неразбиране в управляващите за причините за протест"ИМА НЕРАЗБИРАНЕ В ИДИOTИTE, ЧЕ ВРВМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ!

32

Анонимен

преди 3 години

Причините за протеста са повече от ясни:1. Прокуратурата повдигна обвинения на Черепа, за извършени престъпления. 2. Прокурори влязоха и в президентството и откриха документи уличаващи в държавна измяна. 3. Импексова и приватизаторите от прехода се видяха застрашени от предстоящата ревизия на криминалните РеМеДета. 4. Един Тюлен с гумена лодка от плажа на Росенец реши да увеличи електоралната си подкрепа предизвика инцидент.5. Едно пилотче реши да управлява еднолично и други подобпи.

31

един

преди 3 години

Задача с лек математически уклон.Строи се градски булевард с дължина три и малко километра.Цената на километър е 37 милиона.В задачата се пита,в асфалта има ли примесени златни жилки,колко от усвоените средства са върнати на поръчителя и последен въпрос:колко ще струват лодките за придвижване по вода след поредния дъжд и пусната ли е обществена поръчка ...кой е града?

30

Протестиращ

преди 3 години

Всички в парламента са некадърниЗа 10 години управление на ГЕРБ не сме мръдналиСтабилно си стойм първи отзад напред по всичкоОставка

29

Анонимен

преди 3 години

Докато в политиката има всякакви фигуранти все така ще е!!!

28

А СПОРЕД МЕН!

преди 3 години

ПРОТЕСТИТЕ НЕ СА ВДЪХНОВЕНИ ОТ ОБЩЕСТВЕНА НУЖДА!

27

9999

преди 3 години

GreB ще трябва да се изакат и на Конституцията. позорът трябва да е пълен. Едва тогава може да се започне с осъзнаването на масата , че я правят на маймуни. Представяте ли си онази гълъбица на туризма, как и беше името, наскоро я махнаха или други *** - правят конституция. Така е - като си повярваш, че може да си *** и да сглобяваш космически ракети.

26

Видев

преди 3 години

По добър живот може всеки да си създаде.Рецептата е БИЗНЕС, РАБОТА, ТЪРГОВИЯ

25

Анонимен

преди 3 години

Има неразбираме на народа как точно се стачкува!!!И понеже всички са мързели и казват, ми аз що да ходя, то комшията ще отиде, затова и нищо не става. И не знам защи всички мислят, че с пажифизъм ше стане... Е няма да стане!!Така както хората направиха в Атина, Букурещ, Белград, Скопие и още мн др. т, така и ние трябва да направим. Нямайте страх сега, за да живеете по-добре занапред

24

Анонимен

преди 3 години

Еми като са умни като сандък пълен със пясък как ще разберат нещо. Оставка бе просто е. Кой e върховен суверен да четете не умеете ли ? Вие сте чиновниц,и народа ви плаща данъци вие от там получавате заплати. Ваш началник са хората от улицата Туй е айде пдписвайте и отивайте на село да храните кокошките и да садите лук, че по селата не остана кой да сади лук.

23

Анонимен

преди 3 години

Проблемите са в либералната система в която живеем. Герб просто сее възползваха. Гадно.

22

Loyko

преди 3 години

А дали протестиращите знаят за какво протестират? Не е достатъчно да повтарят като папагали едно и също. Хайде да съборим къщата...,а после ще мислим къде ще зимуваме. Ееее...не става така.Като кажеш А....трябва да си готов да кажеш и Я.

21

Анонимен

преди 3 години

Причините за протеста са повече от ясни: 1)Прокуратурата повдигна обвинения на Черепа, за извършени престъпления 2)Прокурори влязоха и в президенството и откриха документи уличанващи в държавна измяна 3)Импексова и приватизаторите от Прехода се почуствуваха застрашени от предстоящата ревизия на криминалните РеМеДета 4) Един Тюлен с гумена лодка от плажа на Росенец реши да увеличи електоралната си маса, като предизвика иницидент 5)Черепа обеща 10 хил.протестъри за да не е рехав протеста...и т.н..

20

Анонимен

преди 3 години

ako digat mnogo djangar i gurultia oste tea alkoholizirani i drogirani christiani, ste izvikam Erdogan na pomost ...da va vidia kak digate christianski umruk na Erdogan...:-))))

19

Анонимен

преди 3 години

Напротив,много добре разбират и затова много ги е страх.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Има погазване на законите" Просто такива са законите в либералната държава създадена от Герб и подлизурите.