112

Анонимен

преди 4 години

Ами отговорниците за това да подават оставки.Говорим за тормоз на мирни граждани понеже на някой не му се е седяло да охранява протест а в жегата.

111

Див Петел

преди 4 години

Видяхте ли *** как събира мутри за протестите с тия призиви "мутрите вън", даже охраната брандирал да рекламират сборището. Този е пълен де.ил и единственото което може да направи е да събира мутри и да прави погроми.

110

Анонимен

преди 4 години

Догодина строим чисто нови 2 затвора за герберасти.

109

у брееее

преди 4 години

след неуспешния опит за преврат се очаква да излезнат едни клипчета - ненаситната мая с братя галеви , палавата мая с божков , мелачката мая с ......! щото бизнесмените не обичат да си харчат парите за нищо !

108

Електра

преди 4 години

Вържете попа (Кауна), за да е мирно селото. Мафията и Кауна веднага в затвора...

107

Василев

преди 4 години

Всички герберски ***, толкова са прости, че не виждат как стават закрепостени селяни на световния финансов капитал!Българите искат да са свободни хора, а не роби на световния финансов капитал и да робуват за пари, като хамстери в клетка да въртят все по силно колелото,, да нямат никакво свободно време, децата да излизат ***.умни от училище, българската държава и икономика да нямат собствени конкурентноспособни банки и средства за производство!Бойко ти си история,*** си с мир!Бенджи!ЦРУ!

106

Пян_Гъ

преди 4 години

До Анонимен 132Изобщо не споделям мнението ти за Доган като голям политик (освен ако не говорим за мафиотски бизнес интереси - там да!), но щом си му такъв фен, защо не отидеш да ти оправят ИШКАТА - безплатно и няма да боли? Кво толко?

105

Анонимен

преди 4 години

125 така е.... нарича се мимикрия... прави се, че е бай *** с лакардиите... но реално е стратег. Нещата сега са други. Сега няма да даде властта на Фигуранта.Щом ДПС искат импийчмънт на Радев - значи е пътник.Омазал се е много здраво щом от сараите му искат оставката. Запомнете - каквото е казало ДПС е станало. Доган е още по - голям стратег. При него думата е закон.

104

"

преди 4 години

Дамбовеца - премиер!

103

Дариткова

преди 4 години

Не мога да си извадя телефона мн дълбоко съм го навряла последния път и ще ходя да ми бърка доктор, затова пиша тук на кърджалийската п.... : - Баце каза да се хванем за палците на краката и да чакаме изненада!

102

Пян_Гъ

преди 4 години

До ВасилевВасилев, мислех те за по-умен. Така не става, батковата. Дай да опитаме с хапчета, кво ще кажеш?

101

Василев

преди 4 години

Край на ционисткото-герберастко феодално правителство, което раздава еврофондове и обществени поръчки на полсушни хора и фирми!Бойко *** си с мир, и отведи всички феодални закрепостени калинки, и държавни чиновници, които провеждаха политиката на световния финансов капитал!Бойко *** си с мир, прибери се кротко при внуците и живей спокойни старини, не вади бухалката от гардероба, защото в юмрукът който е стиснал българина няма нито пари, нито гняв, а останало малко човешко достойнство!Рей!ЦРУ!

100

Анонимен

преди 4 години

ще ледаме големия цирк в бсп, когато ще си избират лидер! ще е войната на корумпетата!

99

Анонимен

преди 4 години

БСП-то,казаха ви го тези дето ви помогнаха,РадОФ да си направи партия като преди това ПОДАДЕ ОСТАВКА и тогава според това колко % ще МУ се паднат на едни избори да лае.У лево.ОФ аре чао че ми писнАхте.....

98

Анонимен

преди 4 години

С такъв народ си заслужаваме съдбата 1000 протестиращи ще свалят правителство Е няма такава държава

97

Пян_Гъ

преди 4 години

И ще ви кажа защо протестърите си вярват, че нещо ще стане. Защото ББ два пъти е подавал оставка и, кво ли си казват, "сега ще е трети и последен път". Да, ама не, казваше дядо Петко Бочаров. Всички "ентелегенти" страшно подценяват ББ, а той има усета на вълк единак. Подхвърля шега за едната книга - те веднага вярват, подхвърлят им манипулирани снимки/записи - пак вярват и се самохипнотизират, че няма проблем. А проблем има - ББ маскира обиграността си в просторечие, шеги и шараните лапват...

96

Дамбовеца

преди 4 години

До БСПВСИЧКИ мутри сме на лице да подкрепим нашия президент

95

Анонимен

преди 4 години

НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА РАЗСЛЕДВА ВСИЧКИ СЪУЧАСТНИЦИ НА ГРОБ!ОТ МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ ДО ВСЕКИ *** И ЧИНОВНИК ПРОДАЛ СЕ ЗА ПАРИ НА ПОРОБИТЕЛЯ!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НОВИ ПРОТЕСТИ ДОКАТО НЕ ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ПОСЛЕДНИЯ ГЕРБЕРАСТ!!!

94

Анонимен

преди 4 години

Какви протести какви 5 лева Полицията е повече от протестиращите Бог да пази България

93

БСП

преди 4 години

Всички Българи излезте на площада да подкрепим президента в борбата му за Чиста и Свята република, без мутри и диктатори!!