20

Предприемач

преди 3 години

Спрете интернета в цялата държава. Бой по протестиращите, да си видят мястото. Обгази ли ги - малко им е, бой трябва да ядат, те клатят държавата. Хайде български лъвове полицаи, размахайте палките. Научете ги на покорство. ГЕРБ няма алтернатива. Так а ще е поне още 20 години. Бизнеса подкрепяме правителството

19

Анонимен

преди 3 години

Малко им е!Бой бе бой! Докато им омекнат *** кратуни!

18

Анонимен

преди 3 години

Да бяхте изяли доматите и яйцата, които ви доставиха. Борбата за живот минава през търсенето на работа. На всички стана ясно целта на протеста . Борбата ви е за парите, които ще дойдат от ЕС.А вашата борба е да изядете сами тези пари и нищо с никой да не делите. Другите да си търсят работа като метачи и портиери! Така ли си го представяш?

17

Тюрк

преди 3 години

Протес е това в Турция - не като тези зеленчуци в БГ, българина винаги е бил с робски манталитет и поведение, не случайно толкова година съжителствал под ботуш !

16

Анонимен

преди 3 години

ба си *** тия за едната власт ще ни докарат до гражданска война

15

mery

преди 3 години

До АнонименДа бяхте изяли доматите и яйцата, които ви доставиха. Борбата за живот минава през търсенето на работа. На всички стана ясно целта на протеста . Борбата ви е за парите, които ще дойдат от ЕС.

14

Анонимен

преди 3 години

Пуснете снимката на Боко за издирвнае чрез Интерпол заедно със другите снимки със пачките, явно тука полицията не става. Нека дава обяснения пред Интерпол какво са тия пари откъде са и какво е туй злато.

13

Анонимен

преди 3 години

Много малко коментари. Явно всички ушеви са заети да бранят крадеца със суджуците и нямат време кьорав ред да драснат в защита на непотребника.

12

Анонимен

преди 3 години

Без бой нищо не става! Никой няма сам да даде властта и парите! А парите не стигат за всички! Една шепа хора присвоиха всичко и оставиха другите да умират от глад и болести! Това е борба за живот! Въпросът е на живот и смърт! Една трета от народа вече измря или емигрира насила! Ако не се надигнем, няма да оцелеем и ние!

11

Има

преди 3 години

народна мъдрост"Да би мирно седяло , не би чудо видяло".Ако бяха като всички нормални хора на работа и с грижа за дом и семейство,нямаше да бъдат обгазени.Всъщност си противореча-полицията си изпълняваше задълженията и имаше пострадали от тях.

10

mery

преди 3 години

Стига с този театър. Търпението на нормалните хора, а и на полицията се изчерпва. С вашите камъни по вашите глави. Като искате промяна на предстоящите избори отидете и гласувайте.

9

Анонимен

преди 3 години

Само терорист може да пусне газ или химически вещества над невоъръжени хора.

8

Бойко-българоубиец

преди 3 години

Като истински приятели комунист Борисов ще пази чекмеджето с полята та кръв на хората.

7

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Пекинската Патица,да слезе от парламентарния...пиедестал всред народа и да каже с писклив...възторжен тембър,колко е хубав новия Парламент,колко са...просторни залите и как всички те...дупетати със задружни сили ще...работят на ползу...тиквуниево.Ха дано,ама надали;няма разрешение от Боко...феодала,който се скри незнайно къде от народната любов и насочва...онлайн биещата полиция.

6

Анонимен

преди 3 години

Нали минахме през нежна революция.Тиквин и вдига нивото след30 год.Влиянията на чекмеджето сър.Ами ,ако пуцне огин???

5

Анонимен

преди 3 години

ТиквоШенко

4

Анонимен

преди 3 години

Малко им е - те твърляха тонове храна, те потрошиха колата на жена с деца, те се търкалят 50 дена по кръстовищата и хората не могат д минат, те също използват спрейове срещу други протестиращи, за да се набеди полицията.Още от първия ден като си сложиха палаткитее трябваше да бъдат разтурени.Властта много закъсня. Но по-добре късно да си мвлезе в ролята.

3

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарНяма да петниш името на лекарите с отровната си слюнка!

2

Анонимен

преди 3 години

БойкоШенко

1

Анонимен

преди 3 години

Бой бе, дее6а и дегенератите дрогирани, бой и гумени куршуми, сълзотворния газ е скъп...