138

До 144

преди 4 години

Механизвът е физико - химичен. Обичайната медицина е изцяло химична. А физиотерапията е изцяло физична.

137

До 142

преди 4 години

Хомеопатията помага, явно ................но по какъв механизъм действа..............май никой още не знае!!!!

136

До 128 и 138

преди 4 години

Гаранция.............Франция.................хаха.................няма гаранция, това, което казваш на теория е възможно, на практика не знам дали става в клетката, не съм биолог, химик съм!!!

135

До 140

преди 4 години

Е тази шарлатания ме спасява вече 14 години да нямам НИТО ЕДИН ДЕН БОЛНИЧНИ ПОРАДИ ГРИП. ВЯРВАЙ СИ НА КАКВОТО ЩЕШ. ВСЕ МИ Е ТАЯ.

134

До 136

преди 4 години

И аз мисля така. Прав си.

133

за науката

преди 4 години

Информационна медицина и информационна физика няма............................който ми каже, че има такива науки...............значи е пълен шарлатанин!Леон Митрани има една много хубава книга.............."Наука и ненаука"..............прочетете я, голяма книга, а той самият е голям учен-евреин м/у другото!!!!

132

Обективно до 137

преди 4 години

А ти нищо не ндяваш от хомеопатия. Дори не знаеш КАК СЕ СЪЗДАВАТ ХОМЕОПАТИЧНИТЕ ЛЕКАРСТВА. НЕВЕЖ СИ В ТАЗИ ОБЛАСТ.

131

До 128

преди 4 години

Точно Нуклеинови киселини от вируси влизат в клетката чрез ваксината. Каква е гаранцията, че точно тези вирусни рнк няма да се вградят в човешката рнк или днк вътре в клетката???

130

До 135

преди 4 години

Енергията идвала от динамизацията.......................хаха......................това е върховна глупост..................нищо не разбираш от енергия!!!!

129

Истукан

преди 4 години

Умират тези дето се ваксинират или прекарват вторя път по-тежко вируса. Сами си решавате дали да си сложите ваксина. Тя ще бъде доброволна и безплатна. Аз не бих си сложил.

128

Обективно до 120

преди 4 години

Смешен си. КОНЦЕНТРАЦИИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО. ЕНЕРГИЯТА ИДВА ОТ ДИНАМИЗАЦИЯТА. АМА ТИ ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕШ????

127

До 132

преди 4 години

Информационна вибрационна медицина. Това е истината. С хомеопатия се лекувам вече повече от 14 години лично. Последно преди 2 дни. Да не те обременявам с подробности. Домашния си любимец също го лекувам така. Нека за теб да е глупост. Хич не ми дреме какво мислиш ти, важното е моето семейство да е добре.

126

Анонимен

преди 4 години

До 119 Що си правиш вятър на устата, аз не знам, сигурно защото в лейката ти кухха нема никой . Нито в Казан се бият за парче месо, нито да не ни е неизвестно за ваксината , подготвяна в Америка от "Модерна" и някои американски университети. И китайските, и американските, и руските ваксини вървят почти успоредно и в момента са в третата фаза на тестовете. Само оксфордската ваксина е с няколко месеца по-напред от тях. Работи се и над още много други ваксини в напредналите страни в цял свят

125

Анонимен

преди 4 години

Информационна физика................другата велика глупост(освен информационната медицина), която даже я учат в един БГ-университет, нама да му казвам името, да не му правя антиреклама!!!

124

До Анонимен 129

преди 4 години

Казах от НК (РНК и ДНК) към белтък...................може от РНК към ДНК или от ДНК към РНК!!!Посока нуклеинови киселини - белтъци..............но никога от белтък към НК!!!

123

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 126ДНК-РНК-белтък. Обратната транскриптаза обаче нарушава този постулат.

122

До Анонимен 126

преди 4 години

Това е фундаментално положение в молекулярната биология, че генетичната информация се предава от нуклеиновите киселини (ДНК и РНК) към белтъците , но никога в обратна посока!!! Да не знаеш това,ако си биолог, все едно един физик да не знае какво значи енергия!!!!

121

Анонимен

преди 4 години

Теоретично всичко е възможно, но какво става реално в клетката...............един Господ знае!!!!

120

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 118"това не противоречи на основната догма на молекулярната биология.."От кой век е тази основна догма?

119

До Анонимен 122

преди 4 години

Абсолютно прав си..................вирусната РНК може да се превърне в ДНК!!!!!С помощта на този ензим.............обратна транскриптаза!!!!