41

Всите са

преди 3 години

От хунтата на Радев !

40

Знайко

преди 3 години

Коронавирусът дойде за да не може да имате гледна точка. Вие не сте вирусолози и ако отхвърлите, че има Коронавирус ще ви нарекат конспиратори, лунатици и екстремисти. Елитите не спят те всячески се опитват да пречупят духа на силните хора или да ги направят едни от тях самите. Различни компютърни модели могат да пресъздадат различни социални модели, накрая се избира този който би смършил някаква работа на елита. Елита иска море от хора, които не са отворени за различни гледни точки.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Колкото по-*** и по-нископлатен си, толкова повече ти се въртят в главата мисли за "нов световен ред" и подобни малоумщини."Всъщност зависимостта е следната: колкото по-богат и презадоволен си, толкова си по-далеч от живия живот, а колкото по псевдо образован си, толкова си по-нагъл и надменен, изживяваш се за връх на еволюцията и презираш всички различни от теб. Умнокрасива утaйка, която си мисли, че е яхнала живота.... до момента на челния сблъсък с реалността.

38

От Берлин

преди 3 години

Стига бе!!! Стига лъжи и манипулации... Бяхме над 150 000! Полицията специално държа подстъпите към демонстрацията затворени, че да не се видят наведнъж тази голяма маса от недоволни... ***!

37

Анонимен

преди 3 години

Коронавируса е една абсолютно безочлива измама, която е отлично менажирана. Целта е чрез паника и страх да се установи тотален контрол и икономическо заробване на населението. Комунистите на времето имаха много добър термин за това-"активно мероприятие".

36

Анонимен

преди 3 години

До кики: И какво като е бил младши на този протест? Нали знаеш как завършиха живота си досега всички мъже от семейство Кенеди..Нещо не е наред със всички тях. Така че...

35

Анонимен

преди 3 години

Оставете швабите ами дайте да свалим онова тлъсто и преяло с власт магаре и неговата шайка. Крайно време е да си ходи в *** от където излезе.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Моля? Кой каза, че няма?

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26А ти знаеш ли какво точно означава "пандемия"?

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20О, да! Така изпревари Русия целия свят технолочино, че още не може да се оправи. Да им имам СИВ-овските технологии... ***.

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 19: Що за глупости? Кво злато, кви пет лева...

30

кики

преди 3 години

До НаблюдателЗа това ли Кенеди МЛАДШИ БЕШЕ В БЕРЛИН НА ПРОТЕСТА?О,свещена простота!

29

Христо Христов

преди 3 години

немски промитаци... добре, че меркел внесе афроараби да им подобрят гена.

28

Наблюдател

преди 3 години

Жалко, че нямаме стабилно и решително правителство, като в Гърция например, което да вземе строги мерки и най- вече за следи за спазването им, за да преминем като народ по- леко през това изпитание!

27

Наблюдател

преди 3 години

Тука такива образи- конспиратори са десетки пъти повече...И Господ не може да им помогне. Обаче доста се опариха от "незначителния и измислен" вирус . И все повече ще се увеличават след масовото нашенско безхаберие, за съжаление.

26

Знайко

преди 3 години

Тези които опревергават конспиративните теории трябва да признаят своето поражение. Конспиратвините теории са вярвания и нищо не може да ги победи. Кажете ми един нормален човек, който ще повярва, че принцеса Даяна е загинала във нещастен инциден,т а не са я убили хора около нея ? Конспирациите предоставят мното понече емоционално задоволяващи обаснения. Така че да привестваме сложните и хубави конспиративни теории, вместо да се опитваме да се борим със тях.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Защото си има Лукашенко ;) То там и приватизация няма ;)

24

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия защо няма вирус?

23

Знайко

преди 3 години

Хората дори не забелязват, че вече живеят във една нова реалност, тук факти не съществуват - съществуват само интерпретации. Просто си измисляме подходящи причина и следствие, и ги наслагваме върху проблемната ситуация. Колкото повече причинно-следствени връзки успеем да натъпчем, толкова по-доволни и спокойни ставаме. Чувстваме, че разбираме света.

22

Fin

преди 3 години

До анонимния дето имало смисъл от мерките.Що не си ги сложиш меките там където...