26

...

преди 3 години

Значи не знам за другите, но тия от агенцията за защита на еди какво си са таш.ак работа! Т.е . НИЩО И ПО НИКАКВЪ НАЧИН НЕ СА СВЪРШИЛИ НЕ ВЪРШАТ И НЯМА ДА СВЪРШАТ! Обръщал съм се към тях с подобни проблеми неколкократно! Няма НИКАКВА ПОЛЗА! Единственото е, че явно прибират някакви пари! Така, че не се обръщай към тях! По добре се оплачи на арменския поп там файдата ще е по-голяма!

25

Пак аз

преди 3 години

А за винетката, журналята защо не влезете на сайта да проверите сами, че като объркаш къде натискаш, си купуваш каквото не трябва. После и не фела кешията да се жалва, кьорав карти не играе.

24

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Вие българите *** ли сте? Та нали лично Бойко Борисов се хвалеше, че ТОЛ системата била печатница за пари, гениално изобретение на организираната престъпност в България. Тази измама дори в най-силните години на застраховането в СИК и ВИС не можеше да бъде измислена, затова Борисов и се възхищава. С тази система ОПГ в държавното управление могат да ви глобяват когато си искат, колкото искат и както си искат. Ето защо я въведоха тази система. А вие спите и на един протест не излизате!

23

Аз

преди 3 години

И електронните избори толкова. Гласуваш за боко, пък то отишло за кОрнелия... тцтцтцтц Какво ще прави сега комуниста в 21 век с тея компутри дето измислиха? Друго си беше Работническо дело и боза за 6ст

22

Анонимен

преди 3 години

Така е при генерал Борисов наричан още способния, видими резултати и пълни шкафчинца.

21

ответен удар

преди 3 години

Декларация че няма теглич на МПС-то попълваш и си свиркаш .... Вече ако не си догледал и си ""кликнал"" в поленцето ""ремарке"" не ти е нужен адвокат , а офталмолог..... предполагам!!???

20

гост

преди 3 години

Станал жертва на собствената си неграмотност ...

19

Анонимен

преди 3 години

"В телефонен разговор от АПИ обясняват, че не носят отговорност за грешката."Как да не носят отговорност за грешката, да не би собственикът сам да си издава винетката?

18

Анонимен

преди 3 години

До 17 BotoКой ти каза, че е объркал бре, разбирач?

17

Анонимен

преди 3 години

Всичко е с цел,няма случайни неща!Требе да се пълни хазната,това пенсионери,милиционери,даскали,чиновници тулупа им обеща увеличение на запатите.

16

Boto

преди 3 години

Тва ми е любимо. Той объркал, какво купува ама сега други му виновни. Ако е купил правилната винетка и системата не е отразила на време това вече е друг въпрос. Но това се оправя със едно възражение до АПИ или съда стига драма.

15

Джо

преди 3 години

До магистралаЩе купуваш по 10 ако трябва, ако искаш за кола а все избираш ремарке :D

14

Анонимен

преди 3 години

В такава ситуация, купуването на втора венетка е абсурден съвет. Мисля, че с няколко официални жалби, по веригата, нещата са разрешими.Адвоката е последното.

13

магистрала

преди 3 години

Пътищата ни са страхотни! Има уникална маркировка, която се вижда навсякъде и се разпознава. Мантинелите и настилката са чисто нови на около 47 години. Когато завали, отводнителната система по пътищата действа прекрасно и няма условия да се убиеш. Катастрофите и смъртните случаи не са заради състояните на инфраструктурата. Искам винетката да стане 500 лв, ще си купувам по 2 на година.

12

456456

преди 3 години

До ПфрмдмдСамо да направят мецдуградски трамваи и започваме. Дано тол.бг обаче не им издава винетка за тролей (също междуградски), че тол-полицията ще ни спира на всеки километър да се обясняват...

11

Анонимен

преди 3 години

На неграмотните все друг им е виновен - я софтуера, я нещо друго

10

Анонимен

преди 3 години

Некадърник, научи се да работиш с техника

9

Пфрмдмд

преди 3 години

Ходете с трамвая като не ви харесва

8

Shark

преди 3 години

До РусенецЪ Тооочно така, за това говоря. Съдете ги до дупка, да плащат големи хонорари на адвокатите ви и в един момент ще се сетят. Защото губят делото във въздуха.

7

Хихи

преди 3 години

Преди време, дженерали се опълчиха на адвоката ми за едно тъпо ПТП с велосипед. Смешна история, счупена ключица. Ставаше дума за 2000 лева. Но те се напънаха, адвоката ми също, и на дженерали им излезе с хонорари, транспортни разходи и т.н. към 16 000 лева. Аз получих към 3000 лева с лихвите. Адвоката ми и до днес не ме пропуска като има купон в тях :)