55

Червено виновным

преди 3 години

Пийте по 14 алкохолни единици на седмица и ще живеете по-дълго. Английско иследване продължава вече 60 години с 600 хиляди участници.14 units a week equal to six pints of beer or six glasses of wine.И може да ви предпази от болести, без опасност да станете алкохолици.

54

Анонимен

преди 3 години

До ВердюнПрез двете световни войни смъртността от тях се е увеличила с по 1-2 милиона на година. В глобален мащаб това е толкова незначително, че не го хваща статистическата грешка. Но иначе е вярно, че човечеството в момента изживява най-мирните си времена за цялата история.

53

Анонимен

преди 3 години

По великите соц времена не само в Европа а и в Бг не се щъкаше всеки град имаше заетост производство и тн.Милиционера питаше кой какво прави и защо е тука ходеше се някъде само по работа.Такова шляене не съществуваше.

52

Анонимен

преди 3 години

Интернет освен че е полезно нещо подпомагащо бизнеса и общуването, започва полека-лека да се превъща в "нож с две остриета".Вече знаят и кой номер *** носим с това следене/регистрации с телефони къде ли не.Отделно и най-важно - създаване на масова психоза/страх за секунди, което предполага масово подчинение на властите - "богоизбраните".Нов вид робовладелство в 21-ви век. Идеята е хилядолетна, само методите са други.

51

Анонимен

преди 3 години

Прираста на населението къде е Азия и Африка и Столипиново.

50

Петен

преди 3 години

Бисмарк па е умрял през 1898-*** на 83 години.Ама тогава в Европа не са щъкало наляво и надясно китайци носещи вируси всеки да си знае мястото.

49

Анонимен

преди 3 години

До ПесимистНапротив, простотията масово се шири сред по-възрастните. И не само средната продължителност на живота се е увеличила през тази година, ами и прираста на населението се е забързал. И за какво ги ручахме жабетата, да скапем икономиката? Това е истинската опасност, не ковида.

48

Анонимен

преди 3 години

Как го премери точно дасет пъти? На пръстите на ръцете ли ги брои?На Сара вярвам колкото на Боко, когато се кълне, че няма кюлчета.

47

Вердюн

преди 3 години

Продължителността на живота е рекордна щото няма войни не за друго.Петен е умрял на 95 години в средата на 20-ти век с мръсен въздух и въглищни централи и цигари без филтър.Сега мрът на 30 години по терените футболисти от сърдечен удар.А ако не знаеш и Петен кой е лошо.Толкова за съвременната медицина.

46

пп

преди 3 години

Средната продължителност на живота на хората е рекордна. А догодина ще е още по-висока. Проблемът е, че много от тях ще психясат съвсем, защото са прости и податливи на манипулации.

45

Анонимен

преди 3 години

Язък, как пък не откриха 100 пъти по-заразен вирус или пък 1000 пъти? Не остава друго освен да дерзаят, докато не стане.

44

Анонимен

преди 3 години

Че тръгна от Китай е ясно.А защо ли тая новина за военни състезания и спортисти само китайците я казват.Никой друг не казва че е участвал и че наистина изобщо е имало такива игри.Как па на тея игри не е имало французи германци руснаци.Руснаците ако са били веднага щяха да кажат че са американците.Само китайците си я подържат тая версия.

43

Анонимен

преди 3 години

Лабораториите на Бил Гейтс и разните му там елити имаха цели 6 месеца да подобрят чумата, която създадоха за да уморят света.

42

Хемус

преди 3 години

Навремето в родната казарма,ловяха костенурки и имам възможността да пия кръв от това животно!Незнам дали е от желязото в кръвта,но съм като машина!Пичове не вярвайте на шарлатани за добавки и лесно печелене на пари!Пийте кръв от костенурка!Безплатен съвет ви давам!Не съм алчен като ченгето Мермерски

41

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Тръгна от Ухан в Китай! А там имаше състезание на военни спортисти и някои от щатските не играха защото били "неразположени"! А то беше кога?!

40

Анонимен

преди 3 години

Азиатците са проблема на Света много гладни прости примити ни алчни пъплят като хлбарки трябва масово трепане не утре а Сега.

39

Анонимен

преди 3 години

А бе незнам френски ли е немски ли е факта е че тръгна от Китай не от Франция или Германия.

38

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17А за техния форт Дитрик до Вашингтон споменават ли нещо американците? Имат си и други в Щатите, Англия, Франция...! И те не са цвете за мирисане! В Ухан лабораторията дето уж нещо изпуснали е френско производство!

37

Анонимен

преди 3 години

Едно е ясно опитват се да намалят населението.То не беше гей пропаганда пропаганда за анлен скс пропаганда за свършване навън сега вируси скоро ще си има истинска война а може би и ядрена който оцелей.

36

Нане

преди 3 години

Ще ви разкатаеме жендъри...Времето ви изтича... Цък цък... Скоро ще има кютек по *** кратунки... Ама много...