61

Сата НАТО

преди 3 години

ЕС въобще няма право на мнение, при положение, че още не са измели Орбан и Борисов.

60

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До ХхххБритания и България кани на своите избори международни наблюдатели. Друг въпрос е те дали се възползват от поканата. Лукашенко отказа наблюдатели. Как тогава да признаем победата му. Като купуваш домати на пазара и търговецът откаже да ти покаже кантара когато ги тегли, ти длъжен ли си да му вярваш? И ако не признаеш теглото, което ти е казал, това намеса в бизнеса му ли е?

59

До 68 сляпогледащият

преди 3 години

Какво като получаваш три пъти повече, ако цените скочат пет пъти?! За какво да оставиш питомното за да гониш дивото, ей на при нас каква е жална ни майна!Колко старци като теб изгоряха, а да си чул измамници и крадци в затвора?!Президента ако сй върши работата и десет мандата са му малко или да сменяме пък каквото сабя покаже, нали!Ееех дедо Йоцо пишеш ама романа не си дочел явно, а?!

58

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До катогъз или католикБеларусите искат да живеят като католиците в Полша. Да взимат техните заплати, тоест три пъти повече и да работят свободно на европейския трудов пазар. Да избират президент с максимум два мандата да не ги бият полицаите по улиците. Толкова ли е много?

57

До 59

преди 3 години

...пълна независимост за баските и за каталунците също!Настояваме ние Северна Македония да се раздели по-братски между България и Гърция!Настояваме също и ЕС да освободи задържаните вчера в Берлин над 300 демонстранти, че и те леко бити, но демократично някак, с дъх на свобода...Настояваме и САЩ да спазват ангажимента си НАТО да не притиска Русия по границите й, както е подписано, но не би...Защо ЕС не се разпадне и да се приключва.

56

Анонимен

преди 3 години

"В Белорусия няма приватизирани заводи и фабрики. Работа има за всички, дори и за тези които не желаят да работят."----------------------------Така така, и в Белене беше така едно време

55

катогъз или католик

преди 3 години

До дядо Йоцо гледа: Заслепен си колко полски "водопроводчици" работят в Англия, Франция и вътре в Полша ***, във вътрешността на Полша пияни жени за 10-20 евра и кеф....Истината е че всичко де що е влязло в ЕС реално е емигрирало към ЕС и в държавите им са останали скотове и дъртафелници с изключение на Чехия, Словакия, Словения и Унгария другите барабар с нас пиши ги заминали....

54

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До АнонименИ как се е ''намесил'' ЕС в Беларус?

53

Анонимен

преди 3 години

Беларус е суверенна държава и ЕС няма никакво право да се намесва в нея. Като е толкова загрижен за демокрацията и изборите защо не се намеси в България? ЕС не може да оправи многото си собствени проблеми, а се е "загрижил за Беларус.

52

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До АнонименЛукашенко вкара 7000 в затвора, стотици пребити, шест убити, 70 в реанимация с опасност за живота, а един милион беларуси си вадят хляба при полските католици.

51

юбералес

преди 3 години

До АнонименНе е вярно. Лукашенко отказа на ЕС и не покани европейски наблюдатели. Всъщност нямаше никакви наблюдатели.

50

Анонимен

преди 3 години

"В качеството си на какви ЕС се бърка в вътрешните работи на Беларус?! Не сили взеха поука с преврата в Украйна, колко хора загинаха там в гражданската война..."ЕС-НАТО не ги интерсува жертвите вУкрайна ,България или сърбия тях ги интерсува заграбването на Руските природни ресурси.

49

Анонимен

преди 3 години

В качеството си на какви ЕС се бърка в вътрешните работи на Беларус?! Не сили взеха поука с преврата в Украйна, колко хора загинаха там в гражданската война...

48

юбералес

преди 3 години

ЦИК на Беларус упорито отказва да предостави на обществеността протоколите от изборите. Вчера председателката на ЦИК обяви че протоколите са вече унищожени.

47

Христо Христов

преди 3 години

Същият този ес създаде ислямска държава, защото платените от него *** се провалиха на многопартийните парламентарни избори в Сирия.

46

Батько Лукашенко

преди 3 години

Нека си настоява.

45

Анонимен

преди 3 години

Ах на дядааа убавците !Дяда ще ви тури един хубав управник, Ваня Каставой !Една такава убава приватизация, една такава убава реформа, още по-убави критерии за покриване... Тъй ще демократизиране, че папер няма да остане от вас ! Ако не вярвате, питайте балхарские си друзя...!

44

ЛУКАШЕНКО

преди 3 години

"Европейският съюз настоява за нови избори в Беларус"ХАХАХАХАХАХАХА. ТИЯ ЩЕ МЕ УМОРЯТ ОТ СМЯХ

43

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите, които отричат изборните резултати, не развяват знамето на ЕС, а бившия флаг на страната.---------------------Нагла лъжа. Протестиращите не развяват бившия флаг на Белорусия. Те развяват флага на бандитски нацистки формирования, които са били съюзници на Адолф в агресията му срещу СССР и са свирепствали на територията на Белорусия през 1942-43 г.

42

Хасковский Камсамоле

преди 3 години

Па убаво, че не е Съветския Съюз....