51

Доналд Тръмп

преди 4 години

ПроСоТо не ми харесват коментарите ти. Изключително неприятни за четене

50

ПроСоТо

преди 4 години

наша Тиква също не пада по-ниско...Помните ли какво ШОУ направи след като му лъсна "оня запис"?-Строи ЦЯЛАТА ГЕРБОТУМБА зад себе си,прегръща и цалива Черноянчевата,която стоеше до него все едно че не я е нарекъл с "ония" думи.....И отзад СТАТИСТИТЕ ръкопляскаха....ШОУ...За лековерници...."Аплаузи!"..

49

Доналд Тръмп

преди 4 години

Дано да Доналд Тръмп спечели изборите. Ако можех бих гласувал за него

48

ПроСоТо

преди 4 години

американците са ДРЕСИРАНИ да си падат по шоутата!НИКОЙ там не може да има какъвто и да е успех БЕЗ голяма доза ШОУ...Такива са си,какво да ги правиш?

47

Христо Христов

преди 4 години

Авторката си вади хляба цитирайки дв... а на дв му се плаща от немското правителство за пропагандата.

46

Пак да обясня!

преди 4 години

До: Пак да питам Ами защото едни хора са особено загрижени за световното обществено мнение. Само чрез него могат да осъществят глобалния си нов световен ред. И не жалят пари за това. Това което си забелязал не е само по бъгарски сайтчета, а са налазили цял свят.

45

Анонимен

преди 4 години

Демократите сами са си виновни - Байдън е толкова зле, че не смеят да го покажат, личи си че страда от старческо слабоумие и не знае де се намира. А с тия протести де трошаха и чупиха и пречеха на полицията да си върши работата си забиха и последния пирон в ковчега

44

Христо Христов

преди 4 години

Добре казано: от демократичния цирк губи народът - и в америка и в европа...

43

Анонимен

преди 4 години

Живея в САЩ и досеага само съм спечелил от управлението на Тръмп. Губещата ( загубе...нячка..та) в случая е авторката.

42

Анонимен

преди 4 години

Добрите стари времена за журналистиката- отминаха. Вече не не могат само те да формират обществено мнение. Дори с цензури банове няма как да си помогнат. Просто са ненужни тези неща днес. Да,-лъжата обикаля Света по-бързо от Истината, но Истината бързо побеждава във мрежата. Хората бързо намират и разобличават лъжливите новини с факти линкове и видеа. Независимо от къде идва лъжата и манипулацията: от *** или МСМ. И докато на троловете не им пука че са разобличени, то медиите загиват

41

Анонимен

преди 4 години

Ванга беше казала, че последният президент на САЩ ще е черен. Та ако спечели Джо Байдън - **я-ни ***, а всичко води натам, едва ли ще бъде в Бялата къща дълго време. Заместникът е избран вече.

40

Анонимен

преди 4 години

Виждате ли, проглеждате ли? Няма независими медии. Дори някакви български сайтове пишат против Тръмп и се опитват да манипулират.Тръмп ще спечели и либералите трябва да ходят на марс да си педофилстват.

39

АнонимеН

преди 4 години

ПРОБЛЕМА СЕГА НЕ Е КОЙ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ!!!!ПРОБЛЕМА Е ДОКОГА НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ТЪРПИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ВМЕСТО ДА ГО ХВАНЕ ЗА ГРЪКЛЯНА!!!

38

Пак да питам

преди 4 години

За кой ли път - какъв смисъл има да се натрапва в български сайт съвсем леко прикрита пропаганда на Демократическата партия в САЩ? Ние не избираме президента на онази държава, само зрители сме във все по-жалкия цирк.

37

АнонимеН

преди 4 години

НА ДОНАЛД ТРЪМП ДАВАТ ЕДВА 35% СПРЯМО КОЙТО И ДА БИЛО ДЕМОКРАТ!!!!ПРОБЛЕМА НЕ Е ДОНАЛД ТРЪМП А ТОВА, ЧЕ НАРОДА Е БЕСЕН ЗАРАДИ КОРОНА БЕЗУМИЕТО И ИСКА ПРОМЯНА!

36

Учуден

преди 4 години

Ахаа, понеже ние сме глупави, не знаем езици за проследим какво става на двете конференции, не можем да намираме факти и данни и да ги претегляме, не можем да мислим Правилно,- нелито се е нагърбила срещу скромна сумичка да ни разясни какво е станало и как трябва да мислим. И да не обръщаме внимание на радостта на марксиста Бърни че комунизма от радикална идеология се е превърнал в мейнстрийм в ДП. И да пренепрегнем всичко постигнато от Тръмп. Струват ли си трохите за журналистите, харакирито

35

Анонимен

преди 4 години

ДА ТРЪМПИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЗА УЖАС НА ГЛОБАЛИСТИТЕ ИЛЮМИНАТИ

34

Божке

преди 4 години

Колко мъка има по тоя свят. Напрао не знам как може да има и хора дето да вярват на левите узурпатори, марксисти дето като пръцнат обвиняват Тръмп, че тяхното пръцнато смърди. В тая статия така и не стана ясно кои са лъжите на Тръмп за 4 години, ама карай, важното е, че е написано. Трябваше да се спомене, че е расист и женомразец. Доказателства? Вярвайте ми плийз.Същите ***, които се изсипват от ляво в САЩ идват към нас и ЕС и дано хората видят през измамата наречена масмедии.

33

Анонимен

преди 4 години

Както върви, Байдън ще отпадне :)))

32

Гробище

преди 4 години

Ако видите комунист гладен, дайте му да яде, ако е жаден да пие, гол ли е облечете го, само власт му не давайте!