19

Анонимен

преди 3 години

Като дойде БСП и Корниелия, а може и някоя друга партия, и ще съгради училищата, а стоките ще станат без пари.

18

Анонимен

преди 3 години

Правилността на анализа на Маркс за произхода на капитализма всички сега го наблюдаваме на живо.

17

2-ри Септември

преди 3 години

На втори септември ще направят опит за свикване на ВНС.Ако успеят, ГЕРБ ще стоят на власт НЕОГРАНИЧЕНО МНОГО ВРЕМЕ, защото ВНС няма мандат.А ГЕРБ съсипаха училищата и образованието.

16

Анонимен

преди 3 години

Няма случай в който нещо подобно да е поевтинявало.Важно е доходите да са добри.

15

132

преди 3 години

Че то образованието е безплатно, ти какво плащаш? Искаш и тетрадки, химикали, храна, обувки, раници - това ли да ти купува държавата? Това къде го има? Я не си измисляй!

14

Народе възродени!!!

преди 3 години

До мили ***,Задължителното безплатно образование? Всичко е бизнес!През соца също събираха от учениците пари щяло за нещяло и работеха ангария...

13

Ставри

преди 3 години

Е, като докарете на власт кауня от с. Славяново , Пинокио, сестра Галева, крушовската *** ,всичко ще ви бъде безплатно. Сега са ви безплатни палатките, пиенето, яденето, пък и по 100 лева на ден ви дават. Дерзайте!

12

мили мами,

преди 3 години

А за силикон и джуки колко пари давате? А за цигари? Щом ви свидят парите за децата ви не им купувайте тетрадки, химикали, маски,. Сложете една тетрадка по всичко, един молив и това е.

11

Анонимен

преди 3 години

До ВЪПРОСАми намажи се с боя за обувки да приличаш на ром и ходи и ти да ти дадат и на тебе някой лев, като толкова си допрял до тия пари.

10

ВЪПРОС

преди 3 години

Борисов отпусна 50 милона лева за ромските деца - за дрехи , учебници и автобуси .

9

Св

преди 3 години

Плащате интернета до края на учебната година с отстъпка и сте готови.

8

всеки си знае

преди 3 години

За какво се жените бе будали, пък и деца правите. Пълно е с такива като Данчето от коментар 2 дето с една такава хем ще си отебеш за наполовина от цената на месец, която ще ти излезе ако си женен с деца, хем може да и забиеш шута като ти писне без да плащаш издръжки, да се развеждаш и да се занимаваш с глупости и първи учебни дни.

7

Станислав Рангелов

преди 3 години

До ДрагоТи имаш деца, защото е икономически изгодно ли??? По-малоумно нещо не бях чувал!!!

6

Дебил депутат

преди 3 години

Голям праз че учебната година ще излезе по-скъпа,нали минималната заплата в икономически стабилна България е 610лв-477лв чисто след удръжките.

5

Асен

преди 3 години

Сефте.

4

Драго

преди 3 години

В тия времена е икономически неизгодно да имаш деца. *** кат не са мислили преди години, сега да не мрънкат!

3

Анонимен

преди 3 години

Не са сметнали тестовете при наличие на заболели в училището.РЗИ и министъра обявиха, че тестовете няма да се покриват, така че прибавете и още 480 месечно за тестване.

2

Данчето от 11а

преди 3 години

Миналата година ми излезе супер скъпа да си надуя гърдите, тази ще е по евтина, че ще си надувам само джуките. Та не слагайте всички под един знаменател.

1

Анонимен

преди 3 години

Така погледнато ще е по-скъпо. Но реално може и да не е. Някои от нещата са останали от миналата година, ако не става въпрос за първи клас. Дрехи не се купуват само за училище. Миналогодишната раница може и да става още. Всеки се разпростира спрямо възможностите си. Така изчисляват и минималния необходим доход на човек от домакинството. Ама много хора се справят някак си и с по-малък от минималния.