105

77 год

преди 3 години

Бе къв е,що е,не знам!Ама с тоя каскет ми мяза на текезесарски кантарджия!Сигурно си мисли,че така фейса му е "народен"!Жалка история!

104

Гешев - THE BEST !!!

преди 3 години

"ВЕЧЕ НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ ! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe и последвалите конкретни акции на ГЕШЕВ, изплашиха и активираха натресеният ни от КГБ уж български президент и трите "отровни" лeкeтa от площада, спонсорирани от аврите му в Дубай и Белград.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105Ако нещо е предотвратено, ти как ще рзбереш за него?

102

ЛАЗО

преди 3 години

Къде е бизнеса на Капланов,къде са братя Галеви,е къде са?Елементарно Уотсън,елементарно Гешев,елементарно Каскет!Поне,елементарно да беше проверил шкафчето на Бойко Методиев Борисов,пълно с евро и златни кюлчета!Какъв ли е бизнеса на нашия министър председател?Легален,мафиотски,мутренски или ГЕРБ-ерски!Познай!

101

каскета

преди 3 години

Това е бил преди бившия републикански шампион по стрелба с флоберна пушка.С манлихерата е поразявал милиционери като с магическа пръчка докато е ликвидиран

100

Анонимен

преди 3 години

До иванчоДа не се мисли за приемник на Никола Гешев - дириктор на бившата полиция!

99

хамелеон

преди 3 години

До Иванновият бай ***

98

новата конституция

преди 3 години

До ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР.Във служба на олигархията за параван на престъпленията им.

97

битовата престъпност

преди 3 години

До ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОРДоскоро не ги интересуваше даже беше контингент на МВР с оперативна разработка!

96

конституция

преди 3 години

До ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОРЧрез предварително опорочаване!

95

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Дупница е град като Сицилия - Дребни Мафиоти .Ако Янек е убит , няма как да го намерите .Ако искате да откриете Истината - Започнете с Арест с Местния Шеф на Полицията - Той Лично е участвал в Убийството и заравянето на Трупа .Искам да кажа - В този Град всички Полицаи са назначени от Братя Галеви .

94

Калеко Алеко

преди 3 години

Продължават и виковете на Черепа, фигуранта и тълпата им - "Мафия", "Задкулисие" и "Оставка" ... Няма как да е доволна и Мая Костинбродска, известна още като сестра Галева, няма как да е доволен и Румен Петков, който също беше уличен в нерегламентирани контакти с братя Галеви, като министър на вътрешните работи в едно предишно правителство ... !!!

93

Антивсезнаещ

преди 3 години

за 104. А ти откъде знаеш че и аз съм с Гешев и говориш и от мое име? Измети си твоя двор и не бързай с такива декларации! Ако ги направиш на публично място ...? Тогава не гарантирам???!!!

92

DDD

преди 3 години

"Я сум мали питбул! Териер! Териер!"... Много верен цитат!... Като че ли е писан точно за каскета!...

91

Анонимен

преди 3 години

Гешев си дойде на равнището и се занимава с местна мутра. Всеки запознат с качествата на възпитаниците на Симеоновската Магнаурска школа знае, че нивото им е най-много на следовател в Тутракан или Дупница!

90

проверки

преди 3 години

А сестра Галева КОГА?

89

Анонимен

преди 3 години

в тая държава думата предвиждане, превенция ,наблюдение ,конторл ,предотвратяване не съществуват ...винаги требва нещо да стане и после с епочват действия след дъжд качулка ...така е с всичко

88

Бойко

преди 3 години

Мачкай Гешев, цяла България е с теб!

87

Го4о

преди 3 години

Покрай Галеви може да загазят Румен Петков и сестра Галева.

86

Анонимен

преди 3 години

Гешев ,престанете да мачкате бесепарите! Иначе подкрепям Гешев за прокурор.