85

Българин

преди 3 години

Коя ваксина ?

84

Ивайло Иванов

преди 3 години

"Астра Зенека" e поискала от Европейският съюз да се подпише договор, който ще премахне съдебната отговорност при странични ефекти... Сами преценете доколко е безопасна ваксината... Освен това трябва да минат години на изпитание да се намали вредата от ваксината с пъти повече от болестта, за която е предназначена... А за тея години колко нови вирусе ще се появят... :)

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83А какво пречи тези наночипове да бъдат вкарвани с другите ваксини, които са задължителни и няма такава реакция срещу тях? Или да ги смесват с парацетамола, примерно?

82

Анонимен

преди 3 години

Добре че Путин каза че има ваксина. Изведнъж всички заимаха и те. И що още ни мъчите с тия ограничения. Да си тръгва живота по старому

81

Булшит

преди 3 години

Ваксината ще бъде в имунизационния календар според друг сайт т.е. ще я бият на всички деца. Ще позволим ли да тровят децата ни тези меpзавци?

80

Анонимен

преди 3 години

До АзС други думи, вашите измислени доказателства са изчезнали.

79

Аз

преди 3 години

До 64Изтеглили са публикацията, че е експериментална!Явно е станало голям гаф!

78

Анонимен

преди 3 години

До Ако "Не е тествана върху българи, как да бъдем сигурни, че е подходяща за нашия генотип..."Последно, искате или не искате да се тества върху българи? Българите да не са извънземни, че да има някакви разлики с останалото население. Използвате цял куп лекарства и препарати, които не са тествани върху българи. Храната в хотелите и ресторантите по света също може да не е тествана върху българи. Как може да излагате живота си на такъв риск?

77

Морз

преди 3 години

Щом е безплатно, бъдете сигурни, сиренце в капана е.

76

Анонимен

преди 3 години

До Трябва да еДо 64 години са активните на трудоспособна според НОИ възраст мъже! Догодина накрая се пенсионират набор 1957 родените до август месец! 2021 година като добавят още 4 месеца ще стане стой и гледай! Накрая ще ходим с памперси на работа!Не даваш ваксина на 20 набора трудоспособни! Ще те погне каскета за тероризъм и подриване на приходите от осигуровки на държавата!Как тъй ще ни лишаваш от непроизведената още ваксина!?Не че сме преритали нещо, ама като е на аванта?!

75

Анонимен

преди 3 години

Търсете "Голямото зануляване"

74

Флин

преди 3 години

Тумбата сатанисти дето пуснаха Ковид-19 сериозно са решили да редуцират човеците и няма да се спрат пред нищо.Оказа се,че коронавируса не е толкова смъртоносен и истерията около него взе да заглъхва.В Западна Африка има няколко добре контролирани огнища от Ебола под опеката на СЗО и там вече работата е сериозна.Ако го пуснат и него жертвте ще са милиони.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Е и? Като е толкова богата и с такива традиции в бранша, вероятно продуктите й са качествени. Вие искате да е някоя офшорка, която да пусне нещо неясно на пазара и да изчезне?

72

Аз

преди 3 години

До 6днес има публикация. Мисля че във Факти.. Или в Дневник. Там не съобщават името на ваксината, но пише, че ще се поставя у нас експериментално. Всъщност няма ваксина, преминала досега експерименталния етап

71

Анонимен

преди 3 години

Ако ви кажат, че на нас не ни се полага ваксина, пак ще скочите. Има ваксина - лошо, няма ваксина - пак лошо. Не може да ви се угоди.

70

Анонимен

преди 3 години

За непросветените:АстраЗенека има прчалба през 2019г от 24,38 млрд долара! Шведска-Английска фирма, таботи яко в млрд тук и там. Завзела е цяла европа и е изкупила много фирми и лабораторий. Превърнала се е в монопол. Има офиси в над 100 държави а е сравнително нова, създадена 1999г.100% зад нея стоят правителства и разбира се Сорос. Четете онлайн

69

Чувалчо

преди 3 години

ДЕКА СА ЧЕРНИТЕ ЧУВАЛИ ЗА КОВИ ВЕ МАНАФЧO?

68

Вики

преди 3 години

Тук се водят усилени дебати дали ваксината е безплатна. Не само е безплатна, но и ще ни платят / не лично на нас/, защото ще ни ползват за опитни зайчета!

67

Анонимен

преди 3 години

Населението на България все още е близо 7 милиона души, а тя "ще получи 2 300 000 броя ваксини срещу COVID-19". А за останалите хора???

66

Дренаж

преди 3 години

Ако направите задължителни ваксини, народите по земята ще изнасилят ИЛЮМИНАТОРИТЕ.