13

Анонимен

преди 3 години

Всички паразитващи бизнеси са обречени! Тези измислени "услуги" с които се дерат кожи - адвокати, ресторантьори, фитнеси, СПА-салони, тур-оператори, и др. подобни не трябва да работят с превилегии. С превилегии само материалното производство!

12

пияница мистик

преди 3 години

Почват страшно да ме дразнят тези от ГЕРБ. Скъсаха се на най-големите мошеници, дето всички знаят, че са 90% в сивия сектор да им правят фeдероси. Само този отрасъл ли е най-важен за икономиката в БГ, та вече на 2 пъти им правят такива страхотни отстъпки? А защо не го правят и с производителите на хранителни стоки? Кьорави ли са, че не виждат, че цените на всичко скочиха нагоре. Или е по-важно да им е добре на измамниците ресторантьори, не на хората. И бъдете уверени, че пак няма да свалят ценит

11

Защо

преди 3 години

След всички отстъпки и намаления персонала на минимална заплата и цените нагоре, най големи печеливши са собствениците хунтата ги направи по богати.

10

Анонимен

преди 3 години

Мутрите на власт правят отстъпки на за мутрите със заведения.

9

Анонимен

преди 3 години

При диктатора Лукашенко в Белорусия защо няма криза, и заводите и всико си работи и нямат нужда да им се помага, а за кръчмите там никой не се грижи.

8

Анонимен

преди 3 години

Спасяват кръчмите и хотелите, а трудовия човек? Цената на градския транспорт, на водата, на тока, на отоплението няма ли да се намали с 30%, или кръчмите са важни.

7

Анонимен

преди 3 години

най-големите мизерници, получават най-много привилегии.

6

Анонимен

преди 3 години

Бочко и Фънди сега да идат дружно, да паднат на колене и да направят една.... на Алибегов. Само това не му дадоха!

5

Анонимен

преди 3 години

Защо тези равъдници на всякакви зарази получиха точкова привилегии от кризата? Масово се работи на черно, персоналът е на договор за 4 часа ако изобщо имат договори, осигуровки на минимална заплата и прочее. Големите хранитлени вериги хранят доста повече персонал със семействата им и за вдна дъвка дават касов бон. Каква беше стимулацията за тях? Нулева

4

Анонимен

преди 3 години

Не само не намалиха цените, а ги вдигнаха. Някой, като лае - възпитаваш го, а не му даваш кокал. Така само го учиш пак да лае. И накрая ще ти изяде ушите.

3

Кънчо

преди 3 години

Ами тва е работа вече...намалено ДДС, намалена такса тротоарно право, осигуровки на персонала на прага, нооо увеличени цени на стоките...евала. Направо може да не отварят и държавата да им превежда всеки месец едни пари, колкото ресторантьорите преценят естествено. Тва е един от най-доходоносните и стратегически бизнеси за държавата и той трябва да се подкрепя безвъзмездно. Да му мислят другите...

2

Анонимен

преди 3 години

С една стотинка не намалиха храната нито пицарии, нито закусвални и още по-малко ресторанти. Защо да са с по-ниско ДДС. И за книгите е същото.

1

az

преди 3 години

Ей кръчмар да си тия дни. Лайф.