12

Анонимен

преди 3 години

"Тръмп ще ги отнесе комунистите като куцо пиле домат."Кел файда като е марионетка на Русия. Не видя ли какви писма е пращал на Путин и му е писал колко голям фен му е. Все едно малко дете пише писмо на любимия футболист.

11

пияница мистик

преди 3 години

ХАхахахахаха, тоя по простотия и наглост мина и бай Тошо, дето навремето обещаваше, че 1980 година ще настъпи комунизЪма и всичко ще е без пари, а от чешмите ще тече мед и масло

10

Анонимен

преди 3 години

На това недоразумение му останаха около 70 дни да разбере, че е история и най-голямото падение на тази велика страна.

9

Анонимен

преди 3 години

ТозиПростак не изпълни нито една от предизборните лъжи....

8

обикновен

преди 3 години

Време е за лидер, който да гарантира и изгради качествено "Произведено в България"!

7

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Бай Дончо ще продължи...мандата,за да процъффти Америка.Това е пътя на...прогреса,защото управлява...бизнесмен.Нас ни управлява Боко и като му кажеш за...бизнес,той се хваща за...бухалката.

6

Анонимен

преди 3 години

To САЩ се съсипаха по негово управление, той им правил обещания.........

5

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще ги отнесе комунистите като куцо пиле домат. Той от първия ден след избирането си започна да прави това което беше обещал. Единствено заради демократите и безкрайните им провокации неможе да направи някои неща на 100%. Благодарение на Тръмп границите на ЕС са затворени за нахалници. Дойдат ли на власт демонкратите очаквайте пак по 10000 човека на ден да влизат в ЕС и да ги очакват с меченца, а Китай гарантирано да стане новия лидер на света. Само дето Китай си има император и е диктатура

4

и ти ли ,Бруте

преди 3 години

Като, че ли народите избират ръководителите си по обещанията. Ние тулупа Бото - Тиквата, те - нарцисът Тръмп, британците- лъжеца Джонсън. И после плачем!

3

Джо

преди 3 години

Слаб е на изпълнението, иначе умее да обещава.

2

Христо Христов

преди 3 години

Е па прав е.

1

Анонимен

преди 3 години

Ето това е президент!