60

Анонимен

преди 3 години

Целият свят е под диктатурата на фашизоидната организация СЗО, на *** Лукашенко му пречел на демокрацията... Неам думи..

59

До 62

преди 3 години

Защо будят руската мечка лато трупа нато войски до границите и правят оранжеви революции? Стане ли няма спиране

58

Анонимен

преди 3 години

и да грухти кат о ***

57

TROY

преди 3 години

Напишете нещо, за Буркина Фасо, да разбем по коментарите кой фашист, кой комунист, кой демократ. Не си виждате оцапаните ***, и свинското положение. Тръгнали да коментират Беларус.

56

Анонимен

преди 3 години

тоя трябва да го вържат и режат на ленти на слънцето също като нашето черно прасе.

55

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

При повторно затваряне на света тази есен, вече нито един лидер няма да посмее да остави народа си свободен.Ще има обеца на ухото наречена "Лукашенко" ...

54

Патриот

преди 3 години

НАТО и ФАЩ долу лапите от Беларус!

53

Батэ Борисов

преди 3 години

И Плевнелиев така каза, хибридна война.

52

Наблюдател

преди 3 години

Диктаторите си тръгват само студени. С номерче на палеца на крака.

51

Унуфрий

преди 3 години

Ама как, Лукашенко 99% от гласовете получи, най-малкото, всички вярваме и те лошите поляци, литовци и други фалшифицираха и направиха 20% гласове за опозицията. Лоши външни фактори ей, да му се не види, народа го иска и той героично изпълнява народната поръчка да ги води към светли бъднини. Тези няколкостотин хиляди на стачки са мираж, илюзия измислена от западналите западняци.

50

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли омръзна да сравнявате Лукашенко и Борисов?Единия два пъти си подава оставката и двата пъти се върна на бял кон след избори.Другия изпотрепа сума ти народ и отказва да си даде оставката.Трябва да си пълен*** да ги сравняваш.

49

Курдо Коленков

преди 3 години

И на тоя "всенароден любимец" - други му *** в гащите...

48

H

преди 3 години

Голям

47

dmx

преди 3 години

Да го смажат от санкции този дядка за урок на всички тирани.

46

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха...Борисов пази проституиращите с полиция от народната любов , а тоя диктатор ги помля от бой...А слугите на Фигуранта крещят хунта и оставка...Диаметрално противоположно отношение към проблемите и решаването им.

45

православен патриот

преди 3 години

Саша Лукашенко е Велик!!!! Ще смачка фашистите !!!

44

Дома Дята

преди 3 години

Който избира за държавен глава див, тп и прмитивен ***, така му се пада.Беларус направи същата грешка като нас.

43

Анонимен

преди 3 години

Не си спомням запада да е ''анексирал'' някого скоро ... затова пък Русия анексира доста чужда територия, скоро и Беларус.

42

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко овладя майдана. Омон пресякоха опитите за метеж. Демонстрацията бе ясна. Държава има, и няма да се допусне преврат. От тук насетне, ако успее да вкара недоволството в политически дебат, в рамките на законна на Беларус, то това е пълна победа на Лукашенко. За противниците му остават медии, натиск отвън и хибридни атаки.При всички положения, няма да даде държавата на платените отвън. А не е като да няма сериозни инвестиций в медии и политици.

41

До 39:

преди 3 години

Зле може да бъде някой като теб, който драска тук с различни профили.За Белорус и за мен не мисли, първо гледай себе си какво си създал през живота си, къде и как си се реализирал, кой е любимия човек до теб, а след това характеризирай хората.