10

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света комунистическите сатрапи управляват " държави"- КОНЦЛАГЕРИ, заградени с мини и бодлива тел! Ето ви русия, беларус, куба, с. корея, китай...радев е младши сатрап на изброените, вие ще сте текейсарите, а той вожда и учителя...на какво ще ви учи е въпрос с повишена трудност

9

Анонимен

преди 3 години

Империя на злото!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Няма да бяга.......това не е Янукович! А колкото до "зелените човечета".....Русия и Беларус са в Съюзна държава! Аз даже се учудвам как досега още не са се появили "вежливите хора"!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Брей, брей, брей.............че защо пък да е изперкал? Виж, изперкал беше Янукович, когато не взе автомата и не разреши на своята милиция да пресече всякакви майдани! И сега украина щеше да бъде цяла и развиваща се, а не КАТО НАС изчезваща, на парчета, с маршируващи нео-фашисти, със затриваща се икономика, потънала в дългове и намаляващо младежко население, което по наш пример ходи на бере ягоди и да почиства еуропски зад-ни-ци!!! ИСКАТЕ СЪЩОТО ЗА БЕЛАРУС???

6

Анонимен

преди 3 години

Диктатор докато не се оцапа с кръв няма да диктатор!

5

Анонимен

преди 3 години

Вервайте им русофили!

4

Мразя ФАЩ

преди 3 години

не на майданджиите!Не трябва Беларус да стане втора Украйна!

3

Анонимен

преди 3 години

блатните "освободители" само чакат царя потин да махне с ръка и веднага ще се появат зелени човечета в Беларус за поредната хибридна война. После царя ще реши каква територия да анексира за благодарност.

2

Анонимен

преди 3 години

Много си обичат... диктатора... Ха-ха-ха.Затова иска помощ от Путин. Скоро ще бяга в Москва. Всичко е ясно.

1

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна покдпрепа за господин Лукашенко ! Най-смелият и успешен държавник и ръководител в Европа, единствен не клекна пред западните мафиоти, които опитаха да му спретнат и мейданче !