83

убици в бели

преди 3 години

престилки - мачкане до ефективна присъда

82

аа

преди 3 години

ще потулят всичко, детето са го утрепали с експериментални лекарства

81

Анонимен

преди 3 години

Бащата не вярва, че вирус съществува, но синът му умира без никакви придружаващи заболявания. Въпреки всичко, той е убеден, че лекарите са убили сина му. Жалко за момчето ...

80

Анонимен

преди 3 години

Ужас, само в България може да отнемат живота на младо момче, за да го обявят после починал от "коронавирус".

79

Анонимен

преди 3 години

"71 Зарежи го неграмотника нещастен, тоятъпанар и досега не е разбрал, че МАСКАТА ПАЗИ ПРЕДИ ВСИЧКО ДРУГИТЕ ОКОЛО ТЕБ ОТ ЗАРАЗАТА, А ТЕБ ТЕ ПАЗЯТ ОСТАНАЛИТЕ С МАСКИ! Простотията е главната причина за Ковид пандемията"Какъв хъс, какво чудо. Ако така използваше и мозъка си вероятно никога нямаше да сложиш маска, но уви. Никой никъде не носи маски и цяла година тръпна в очакване да се заразя с тази КОВАРНА, СМРАЗЯВАЩА болест, но уви. :/Разбира се не те спирам да си носиш хомота, щом те влече..

78

Анонимен

преди 3 години

"Не, ти трябва да носиш маска, когато си около тях, а не само старите и болните, ако имаш малко съвест. Не разбра ли, че това е по-ефективно поради простия факт, че намалява количеството на заразата, която можеш да пръскаш около себе си, ако се заразиш?"Какви зарази пръскам няма никакво значение, щом рисковите групи спазват мерките, които аз не спазвам. Да не би да искаш да ми кажеш, че маските и дезинфектантите не ги предпазват? :)

77

ЛЕКАР в Испания

преди 3 години

Преди една седмица в Мадрид има манифестация против носенето на маски.В момента това е задължително,тук в Испания.Една възмутена пациентка от този факт даде едно разумно предложение.Понеже доста народ на тази манифестация не носеха демонстративно маски,тя предложи полицията да арестува колкото се може повече от тях,за нарушаване на разпоредбите на властта и след това да ги задължи да работят един месец безплатно в КОВИД отделения без маски и защитни облекла.Ако се разболеят,да не бъдат лекувани

76

Анонимен

преди 3 години

Адвокатите са свикнали че с процедурни хватки могат да изкарат всеки престъпник невинен и да го спасят от затвора.Само че пред госпожа Смърт тези номера не минават. Само тя си решава кой кога ще прибере. Умират не само младежи в разцвета на силите но и малки деца. Кой гогато го повика Господ.

75

Активен Борец

преди 3 години

срещу Уханска Чума от Комунистически Китай.жалко за момчето, поредната жертва на Комунистическото Биологично Оръжие!!

74

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

От смъртта на това момче минаха 3 седмици. Вътре заразоспособен вирус няма. Можеха да си спестят шоуто и да направят една нормална и ДОСТОЙНА аутопсия на момчето. То не заслужава да го третират като прокажен престъпник.Аман от истерици.А д-р Сибила Маринова да не се оплаква от публикации в социалните мрежи, защото преди този инцидент тя беше толкова активна в нета, пък и обиколи доста телевизии, че се чудя кога й е оставало време да лекува някого!

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Аз съм виждал бедствия на живо, не един път. За последно беше в Тайланд, в град Аютайа, около милион жители, преди 9 години. Наложи да поживея почти месец в този залят почти 100% град, със счупен крак и сам в една пететажна сграда, залята до втория етаж. Видях какво правят и армията и полицията и жителите. Извънредното положение го обявиха преди града да се наводни напълно. Евакуираха 95% от жителите, жертвите бяха 3. Ако ги бяха оставили да се оправят сами, пък после референдум.

72

Анонимен

преди 3 години

Къде е Мангъров сега?

71

Анонимен

преди 3 години

Сибилка манинкова е в основата на проблема във въпросната болница

70

Анонимен

преди 3 години

До Батко - едни такива хора, с дипломи и образование, казват им лекари са си направили труда, за да спасяват неуки конспиратори да изследват масово прекарали ковид19 в Германия, от получените резултати - м/у 60 и 70% някъде по спомен са им открили миокардит /няма символи да обяснявам/, само ще кажа, че това е бомба със закъснител, при интерес може да се прочете, която ако не се установи навреме доста елементарни неща водят до внезапна сърдечна смърт...та спорно е колко са "излекувани"

69

Анонимен

преди 3 години

Закво са им облекла. Тва грипче да живееш с болен няма да се заразиш, те все едно чернобилски работник са заровили. Пак добре че не ги заливат с бетон.

68

Анонимен

преди 3 години

"лични защитни облекла", "аутопсията била извършена на място"... Каква пародия на институции имаме не е истана. Министри и шефове се бият по гъдите как има работят ресорите, а всички виждат за каква некадърност става дума на практика.

67

Анонимен

преди 3 години

Те това момче са го третирали като чернобилски пожарникар баси.. само дето не са го заляли с бетон в цинков ковчег...

66

Анонимен

преди 3 години

71 Зарежи го неграмотника нещастен, тоятъпанар и досега не е разбрал, че МАСКАТА ПАЗИ ПРЕДИ ВСИЧКО ДРУГИТЕ ОКОЛО ТЕБ ОТ ЗАРАЗАТА, А ТЕБ ТЕ ПАЗЯТ ОСТАНАЛИТЕ С МАСКИ! Простотията е главната причина за Ковид пандемията

65

Анонимен

преди 3 години

Ако бащата е открил начина за лечение на коронавируса, заслужава Нобелова награда. Засега недоказано ефективният метод е баене и ако детето не е било закарано на врачка, си е престъпна небрежност.

64

Анонимен

преди 3 години

До до 67Не, ти трябва да носиш маска, когато си около тях, а не само старите и болните, ако имаш малко съвест. Не разбра ли, че това е по-ефективно поради простия факт, че намалява количеството на заразата, която можеш да пръскаш около себе си, ако се заразиш?