21

Анонимен

преди 3 години

До Маке-ариецТрудно ли ти е?

20

Анонимен

преди 3 години

Lol - НЕ!Ще се промени, когато панелките поне се пребоядисат, напаравят се свестни сградни, а не събрали комунистически мухъл полуразпадини, да се правят не само "възлови" места, а и такива, в които всъщност живеят хората, а не единия процент на София.

19

Маке-ариец

преди 3 години

Да върти чуука е по-долу цензурираното.Какво и е на думата чуук ако смея да попитам?

18

Маке-ариец

преди 3 години

В нормалните страни вече проблема се реши - който може работи от вкъщи, който трябва да върти *** - се качва на трака и отпрашва.Такива метра, влакове, рейсове и т.н са неща от миналото - вървят празни и пак няма трафик.

17

Анонимен

преди 3 години

Браво, много е красиво и удобно. Който не го одобрява, да си мрънка и да си ходи пеша.

16

Анонимен

преди 3 години

След оставката на БМБ и Гешев метрото ще промени облика на София. До тогава си остава хвалба на партията-държава ГЕРБ, а всъщност е резултат от работата на много партии, които работиха да ни приемат в ЕС и да докарат инвестиции в БГ

15

Първо свършете

преди 3 години

Ми то до Овча купел не се знае кога ще го пуснат.Красно село не виждам да е трудно достъпно.И трамваи и рейсове колкото щеш.

14

Анонимен

преди 3 години

София е европейска столица!Браво на ГЕРБ при кметството на Борисов и Фандъкова!Другото е политическа омраза!

13

Анонимен

преди 3 години

Лична кола или салона на градския с бацилите и короната?

12

Само с метрото

преди 3 години

и двуколесни наземни средства ще можем да се придвижваме.Сещате се,има или не оставки,вече кутията на Пандора е разбита,не отворена.Нямадиалог,няма преговори,въпрос на време е когато се промени някаква власт,несъгласните постоянно да "протестират" с блокади.Дори амортизиранитепровалени политици и криминални лица,които сега подбуждат "протестите"да успеят да свалят сегашната власт,виждам постоянни палаткови лагерии блокади на несъгласните с тях.Ще се сменят само лозунгите и виковете.

11

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е толкова смешно, че няма накъде. Как може нещо което е под земята да промени облика на София, а понеже става въпрос за движението на автомобилите това със забрани не става.

10

Путин до 2

преди 3 години

А искате ли да свържа Софийското метро с това на Москва? Имам финансовата възможност.Ако Бойко признае,че Московското метро е по-хубаво,може и с мрамор да ви го направя.

9

Въпреки

преди 3 години

повишаването нивото на живот у нас(не правя сравнение с рзавитите страни,а с нас-какво бяхме в края на 90-те и сега),нивото на съзнанието се понижава.Според максимата битието определя съзнанието,ние пак сме наопаки.Защо?Една от причините-гледаме по филмите как е по света и искаме и ние така.Но по филмите рядко показват с какъв труд западняците постигат високобитие.Правим сметка,че сме30 и няколко %от тях,а че произвеждаме малко,некачествено,с преразход на енергия и материали,неконкурентно?

8

Александър

преди 3 години

Най-хубаво си е друг да те кара с кола, да не се нервиш от другите шофьори, след това пеша, но не става в София и затова се налага да се ползва градския.

7

Софиянец-паветаджия

преди 3 години

Ту му лятото горещо, ту пък друго нещо.....

6

.

преди 3 години

Не, няма да промени облика на София. Тя ще си остане гето докато отново не се появят свестни управници на града...

5

Бран-бран недоизбран

преди 3 години

На жълто паве трева пасах, на спечен хасвалт вода пих !

4

Само питам

преди 3 години

Уф за туй метро цял месец ли ще пишете? Това ли е най-важното?

3

V

преди 3 години

Ще промени течението на реките. Ще минават през метрото :))) гербераска работа .Мислят си че само с пари става. Трябва си и акъл . Така като се пребързва се прави ремонт на ремонта и става в пъти по скъпо .

2

Щерю

преди 3 години

- Не. Но, ако четвъртият лъч на метрото го свържат с Москва - ще се промени...