18

Анонимен

преди 3 години

А ЗАЩО ЛЕКТОРСКИЯТ ЧАС Е ДВА ПЪТИ ПО-ЕВТИН ОТ РЕДОВНИЯ ЧАС???Л. ЧАС - 8.50 ЛЕВАР. ЧАС - 20 ЛЕВА

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Не разбрах въпроса? Зависи, на колко класа трябва да преподаваш.

16

Анонимен

преди 3 години

680 часа средно образуват 1 работно място ...По обявите са много следните местс-физика 54 часа-музика 190 часаКолко работни места са това???

15

Анонимен

преди 3 години

Като няма какво да напишите по същество, защо се хабите? Пълен хаос в коментарите. Винаги ще има безработни учители, както и безработни в останалите професии. Не може да искате конкуренция и качество, и да няма безработни. 100% професионална реализация няма никъде по света.

14

Светозар

преди 3 години

Абе май не е баш така, както представя статията. Няма дефицит на учители. Без връзки трудно ще постъпиш в училище. Говоря за " нормално " училище. Дефицит на учители може би има за училища във Факултето, Столипиново и разни такива. Няма логика да има дефицит на учители при условие, че бройката на учениците пада, закриват се училища, а бройката учители е що - годе константа.

13

Дебил депутат

преди 3 години

Даскалите трябва да вземат 610лв минимална заплата-477 лв чисто на месец,така икономиката на държавата няма да се натовари.

12

Ф.С.В.

преди 3 години

Ученето ще бъде полицейска палка върху "гърбината"-- Лечението също!

11

Ф.С.В.

преди 3 години

20 години ни управляваха шмекери- сини червени зелени оранжеви златноцарски - сега 12 г ни управлява Тиква -Видими Резултати))

10

Ф.С.В.

преди 3 години

Не мога да Повярвам че за 32 г -Една Държава се върна с 200години НАЗАД!

9

Анонимен

преди 3 години

От миналата година 26.08.2019: "Над 1000 учители се търсят в момента в цялата страна..."Тоест тази година не е по-различно от миналата.

8

Ф.С.В.

преди 3 години

те тези Учителки по БЕЛ -20години не можаха да се научат и да научат учениците- къде се пише Й и къде И-!!!!! пример- акция -акции ---Но те пишат АКЦИЙ!!? или отряд ПОЛИЦАЙ ??

7

Ти да видиш..

преди 3 години

До Немога 1 Учителка по БЕЛ а написала незная слято.

6

Ф.С.В.

преди 3 години

Ще дойде ден -в който Правителството и да вдигне заплатите на 2000 лв минималната- ПРОСТО НЯМА ДА ИМА НИКОЙ В БГ))) РОБИТЕ СВЪРШВАТ С "БЯСНИ ТЕМПОВЕ" КЪДЕ УМИРАТ- КЪДЕ ЕМИГРИРАТ -ТОВА Е,,,

5

До 1

преди 3 години

Иронизираш даскалите? Иначе немога /не мога / и незная /не зная/ не е добър атестат за нивото на учител по БЕЛ.

4

Fake news

преди 3 години

Това не е вярно. Един прЕател от десет години си търси работа по специалността от детски градини до гимназии в града и околните села - ядец.Назначават се само връзкари и пенсионери.

3

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-гламави и неуки са дечицата, толкова повече полицаи ще има, за да може тиквата да хиляди.

2

Ф.С.В.

преди 3 години

Я?? Дойде септември - И Министерството "Констатира: че нямало учители-Браво БЕ! Еврика!! Т и мед сестри няма -ама като свършат -тогава ще говорите) Каква ще е тази държава без кадри- бел лелки в дет градини- без учители в училище -без мед сестри в болниците? Само полицаи има,,и футболисти и физкултурници)

1

Анонимниченцен

преди 3 години

Просто няма... И да ви кажа, разбирам ги, няколко са факторите, първо, че са ниски заплатите, второ, с изродчетата на дигиталната епоха никой не иска да се занимава... Иииии нямаме образовани хора, които да са учители, колапс тотален на една цяла система, наречена "държава"... Чао