34

Donald Trumpberg

преди 3 години

тъкмо се бях затъжил за тоя скандинавски *** и той зема че изплува от дълбините на забравата

33

ПроСоТо

преди 3 години

значи е избягала от психиатрията?..па и друго:-От снимката се вижда,че бая мъжествени ръце има...Не бих искал точно тая да ми удари един.."токат"....това дете е преродена вещица..Изписано е на лицето й..Съжалявам..

32

ikar

преди 3 години

До TROYKНа някои от снимките от пътуването й до САЩ ясно се виждаха и двама възрастни - мъж и жена, никой не спомена кои са, според мен са родителите. Но друго е се тръби, че е преминала океана (да го подразбираме, че е била сама). Да ама не.

31

Шопо

преди 3 години

Докара ли до пето отделение това моме ! Нищо ,след некоя друга година че запише вечерно...

30

Анонимен

преди 3 години

До НеМиДремеАми щото на теб и останалите затъпели консуматори тук не им дреме, затова добре че поне има някой като нея да му дреме. Не само да реве че им "взели" "полагащите се" просташки абитуринтски балове и да върти кючеци.

29

Анонимен

преди 3 години

Тази политическа пpocтитуткa я чака светло бъдеще. Ще стане хомосексуална феминистка, която цял живот ще говори пред публика, кокви *** са белите мъже, какви расисти са белите хора и как тя има решение за всички икономически, политически и хуманитарни проблеми в целия свят. Ще взима и солидна заплата от Сopoc до живот.

28

MaйMyнaтa

преди 3 години

Не знам кво е направила Грета, ама дано стане по - хубава като порасне. Комбинацията гpoзна и глyпaва жена, е много лоша.

27

Анонимен

преди 3 години

"А дори и пандемията не спря Грета - тя призова за онлайн стачка, която да замести "Петъците за бъдеще"."Онлайн стачка ахахахах х ахха не мога, просто не мога да спра да се смея.

26

Един българин

преди 3 години

Грета,ако трябва да плаща изравнителните сметки на Топлофикация, после едвам до края на месеца ще крета. Ще реве за глобално затопляне.

25

НеМиДреме

преди 3 години

Значи адски ми е важно....

24

Карлсон

преди 3 години

Всички вие, като си плащате тока, топлата вода, порното и бензина(нафтата и газта), също пращате за "борбата с климатичните промени".После Грета била ***.

23

Анонимен

преди 3 години

Днес пак са се стреляли в САЩ, пак убити на улицата.

22

Анонимен

преди 3 години

Кампанията на шефовете й отече в канала заради коронавируса и я върнаха обратно на училище. Наигра се, получи си петте минути слава и й дръпнаха шалтера.

21

Докога тези напъни?

преди 3 години

Каквито номера не можаха да извъртят чрез Гретето, ще ви ги натрапят щете не щете. Опитаха методите на неофеодализма с "пандемията" и се видя, че работят. И ще има юруш към вечно губещите "зелени технологии", от които ще блажат спекулантите, а вие полека ще се върнете в режима "час ток, два часа свещ" както при соца. Енергийната система на Калифорния вече изнемогва от "зелено", наред е и Германия. И останалите общества на покорни балами. Но не и китайците - те не се ловят на гола кукичка.

20

анонимен

преди 3 години

А беларуската Грета иска да става президент и по акъл и по външен вид много си приличат двете.

19

Леле

преди 3 години

"Тя пропусна една дълга година от обучението си, за да вразуми световните лидери и да ги накара да се борят повече срещу климатичните промени." АААААААХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

18

Някой си

преди 3 години

Аз пък си мислех,че е станала лесбийка. Толкова евроджендърско като климата.

17

Анонимен

преди 3 години

И това е новина ? Тийн ЕкоАктивистка с аутизъм тръгва на даскало ?Ами успех, ама това не новина а нещо съвсем естествено.

16

Луда млада

преди 3 години

Само че вие да сте чували за други такива активисти. Малко са тези деца, повечето са конформисти и търсят лесния живот, следваг общоприетите норми и стандарти. Да се опълчиш на половин планета е революционно. Помислете и ще видите, че е точно така. Ако всяко дете можеше да бъде като нея, щяхме да ме залети от подобни каузи. Но не сме. Така че респект.

15

Анонимен

преди 3 години

Защо е турила подгушняк?