198

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Говeдo е цензурирано със звездички, ама кpaварите си знаят какво представляват!

197

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Братушките тънко намекват нещо на САЩ, ама разбира ли *** от кладенчова вода!

196

До Русия е изостанал

преди 3 години

Русия хич не е изостанала.......................ти си изостанал в развитието си.................Русия е една от великите суперсили, заедно с Китай и САЩ!!!

195

До Русия е изостанал

преди 3 години

Хибридните автомобили не са нещо кой знае колко ново.......................но ти не ги разбираш тия неща........................хаха!!!!

194

До Русия е изостанал

преди 3 години

Хибридната война е термин, измислен от една американка..................а хибридни войни водят всички велики сили........................САЩ, Русия, Китай, Великобритания и Франция!!!

193

до 244

преди 3 години

Бях го сметнал някъде по-долу:50 МТ / 20 КТ = 2500 Хирошими тротилов еквивалент, т.е. мощност на ударната вълна, но радиацията е неголяма.Чети предишните постове и пояснения, че не ми се задълбава.

192

Анонимен

преди 3 години

До za John AtanasovНито едните нито другите могат да претендират за каквото и да било. Той се отгледан в тамошната система. Чист американец си е.

191

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAТи не си единствения, който е бил там. И нещо май забрави за бъртвежите за това какъв бил Джон Атанасов. Потапяй се и не се излагай повече (знам, знам, няма да стане, то на вас друго освен тролене не ви е останало).

190

Русия е изостанала

преди 3 години

Развитите държави разработват хибридни автомобили, руснаците хибридни войни. Кой каквото може.

189

za John Atanasov

преди 3 години

Ох, Джон Атанасов не е българин, колкото и да се напъваш SHEFE...............това, че има БГ-фамилия, не значи, че е българин.............той е с БГ-произход...............има 1/2 българска кръв(баща - българин), но ирландците могат да кажат, че е ирландец, защото има 1/2 ирландска кръв................майка-ирландка!!!

188

Анонимен

преди 3 години

До 228 до 231Аз знам, че си си у лево. Просто пали и заминавай, щото нищо не става от теб.:))))

187

Мда

преди 3 години

Сега водородната бомба е доста по-малка и си има нов носител-Посейдон,съвсем пригоден за употреба охладител на горещи американски глави...

186

до 225

преди 3 години

Между другото, имало е и унгарски евреи, които имат голям принос в създаването на ядрената физика..............само един пример..................Лео Силард, не много известен, но велик учен....................унгарски евреин...............пишат го американец, но си е чист унгарец, роден в Будапеща!!!

185

На колко Хурошими

преди 3 години

Се равнява таз бомба?Милиони са измрели от радияцията и

184

до 228

преди 3 години

Да, абс. точно.Квантунската армия е контролирала немалкия китайския регион Манджурия, от който Япония е черпила последно достъпните и материални ресурси. След като и той пада, нищо друго не и остава, освен да капитулира.А за самите атомни бомби никой в Япония не е разбрал, освен местните пострадали. Нииикакви новини/съобщения! Продължават борбата, все едно че нищо не се е случило.

183

Сетете се сами

преди 3 години

Къде е отишла радиацията от таз бомбаВодкопитеци, сър!

182

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAБаце, пий си лекарствата. Не те знам какъв си и с какво се занимаваш, но такива дето си живеете в паралелни цветове сте ми най-смешни. Ако си мислиш, че само защото си си наумил нещо, и то е така, да ти кажа, че останалите ти се смеят, че си кръгъл .....

181

До 225

преди 3 години

Енрико Ферми е италианец.........................да, той е велик учен и един от създателите на ядрената физика...................но останалите са немски учени......................Ото Хан, Хайзенберг, Планк и т.н.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 237"Някъде да съм писал ..."Преди малко драскаше за това какви зверове са, че бомбардирали ...."Червен лицемер такъв.Не забравяй всеки път като дойдеш да тролиш, че американците са ти го ПОЗВОЛИЛИ.

179

До 225

преди 3 години

Ото Хан, Планк, Хайзенберг и др................................все немски учени................без квантовата механика нямаше да има ядрена физика................не 100 %, но поне 80 % от големите учени, създали квантовата механика и ядрената физика са немци!!!!