317

8888

преди 3 години

Сбогом Барни!На никого няма да липсваш!Но си заслужаваш един хубав бой!

316

Варненец

преди 3 години

Абсолютно вече съм убеден, че демокрацията е по-лошо нещо от комунизма. Живях по 30 г и в двете, не мога да ме излъжат.

315

Ако Славуца

преди 3 години

влезе в политиката, всичките му сценаристи ще станат такива Рабълчета като този пудел на Боко. Жал ми е за Тошко Йорданов, умно момче е, но Славуца ще го превърне в калинка!? Аз не виждам разлика между Славуца и Боко, все самовлюбени гербери!

314

Проститутка

преди 3 години

На никого няма да липсва това Корумпе и Милиционер. Да беше узаконил Проституцията....

313

Анонимен

преди 3 години

Тоя мишок е сменил три партии,областен, два мандата депутатче,и така се правят пачки,септември че е на друго платена работа

312

До Комунягата

преди 3 години

Демокрацията е нещо по-лошо от комунизма.......................но ти нямаш капацитет да го разбереш, защото повтаряш като папагал какво лошо нещо е комунизма!!!!

311

До Анонимен 343

преди 3 години

Не защитавам нито Божков, нито Цветан Василев.............да се върнат в България и да бъдат съдени.............но да се каже че Божков буни държавата и плаща на всички протестиращи е много пресилено и не е вярно..............хората с основание протестират за безобразията на ГЕРБ и ДПС!!!

310

Анонимен

преди 3 години

До До ЦитатАз съм за правосъдие в България,не защитавам никоя партия,но Божковата работа е като присмял се хърбел на щърбел,защо не застана с лицето си пред съда и да отговаря за извършените престъпления?Ако съда няма доказателства,няма да може да го осъди,но явно има доказателства, затова този е избягал и буни държавата.

309

До Цитат

преди 3 години

Защитаваш олигарха Пеевски и терориста Доган..................и мафиотската и етническа партия ДПС, така ли???

308

Цитат

преди 3 години

той(Божков) започна да предъвква в беззъбата си уста името на депутата и издател на Телеграф медиа Делян Пеевски.Защото това е удобната дъвка за всички,които имат проблеми със закона.Както и за всички онези,които са се поставили над закона.Ел Чапо не може да преглътне факта, че докато той изкупува и изнася антики, Пеевски и изданията му изнасят истината.Фъфлещият мафиот не от днес размахва бухалката и заплашва всички,които нарушават комфорта му.Въпросите,които задава са доказателство доказателство за тежки ментални увреждания. Мафиотът приписва собствените си престъпления на други хора.

307

До Цитат от Монитор

преди 3 години

19 или 20 обвинения, но доказателства има ли???Всеки е невинен до доказване на противното.........................това е аксиома в правото!!!!

306

До Цитат от Монитор

преди 3 години

Кой каза, че Дебелян Пеевски- Шиши е по-стока от Божков или от Цв. Василев????Това ли ви е опорната точка, селяни прости???Или защитавате бившия терорист Ахмед Доган и мафиотската партия ДПС???

305

До Цитат от Монитор

преди 3 години

Дебялен Пеевски- Шиши.................дебелата ***, член на незаконната мафиотска и етническа партия ДПС защо не е разследван от прокуратурата................как стана олигарх и откъде има милиарди???

304

Цитат от Монитор

преди 3 години

Абсолютна лъжа е, че Пеевски имал интерес към божковите антики. Депутатът никога не се е занимавал с антики и не е имал интерес към това. Прозрачно е, че Божков е притеснен и разочарован, че незаконната му колекция ще се върне там, където й е мястото в държавата, а не в мазетата на Московска 43. Но въпросната колекция е най-малкия му проблем, на фона на 19-те обвинения, които му е отправила досега прокуратурата. Сред тях има 4 покушения и 700 млн. лева такси от хазарта, с които той ужили държавата. За всяко от тях предстои да отговаря. Колкото и сайтове менте да открият

303

До цитат

преди 3 години

Кой ви е карал да си внасяте парите в КТБ??Много сте алчни................искате да печелите от големи лихви.....................хаха...............хич не ми е жал за вас, алчнотии алчни ................не трябваше да ви връщат парите изобщо..............да сте мислили с горните си глави, не със задниците си!!

302

Цитат от Монитор

преди 3 години

До До Цитат 328Колко момичета бяха брутално изнасилени и колко човешки съдби бяха съсипани, защото мафиотът си въобразяваше, че всичко на този свят му е позволено и никога няма да има възмездие за делата му?</p> <p>На нито един от тези въпроси няма да получите отговор от мафиота Ел Чапо, който разпръсква постове във Фейсбук, писани под индигото на позавехналата блондинка Ивет Добромирова. Вместо това и той започна да предъвква в беззъбата си уста името на депутата и издател на Телеграф медиа Делян Пеевски. Защото това е удобната дъвка за всички, които имат проблеми със за

301

Цитат

преди 3 години

До До Цитат 328Колко иманяри жертваха живота си, за да събере българският мафиот Васил Божков Ел Чапо, прословутата си колекция? Колко художници се споминаха скороспостижно, подложени на тормоз, за да кичи стените си с техни картини? Колко роднини на хора на изкуството бяха прокудени от страната си с празни джобове, защото той им открадна наследството? Колко незаконни записа бяха изфабрикувани, за да може Ел Чапо от Велинград да създаде машина за изнудване? Колко момичета бяха брутално изнасилени и колко човешки съдби бяха съсипани, защото мафиотът си въобразяваше, че всичк

300

Анонимен

преди 3 години

Всеки трети гербер е точно толкова т***ъп , *** и елементарен, колкото и другите двама!

299

цитат

преди 3 години

До До Цитат 328Божков си призна за съюза с Цветан Василев, пак мълчи за убийствата и заграбените милиониЕл Чапо повтори лъжите мотамо от сайта за фейкнюз narod.bg на лице с руски корениКървавият хазартен бос Васил Божков, който се укрива от 19-те си обвинения в Дубай, изпълзя на светло след една седмица мълчание и то с гръмко признание-че се е сдружил сериозно с другия олигарх и беглец от правосъдието Цветан Василев, ограбил 5,6 млрд. лв. от КТБ и забегнал в Сърбия. Целта на този мафиотски съюз е да бунят заедно държавата, да помпат протестите за метеж и оставки на правителст

298

Анонимен

преди 3 години

Всеки трете гербер е точно толкова ***, *** и елементарен, колкото и другите двама!!!