49

ПроСоТо

преди 3 години

хм..Тук,в тоя сайт,по-надолу четем:-"Шведите вече спокойно могат да пътуват до БългарияСтраната отмени препоръките си за нашата страна, Нидерландия и Румъния" СЛЕД като нашите натегачи ПРОДЪЛЖАВАТ с измишльотината "извънредна епидемиологична обстановка"....Възниква въпроса:-Шведите ли не са наясно със ситуацията у нас и въпреки напъна на Хунтата, свалят забраната за пътуване до България,или просто Хунтата ПРЕКАЛЯВА С ГЛУПОТЕВИНИТЕ СИ?...противна бъркотия!..гарантирана от герп..

48

Анонимен

преди 3 години

Кои цифри да останат такива? Този не знае за какво говори и затова използва неправилното "цифри".

47

Анонимен

преди 3 години

БГ мамите да си слагат маските и да си готвят манджитe---------------------------------------------------------------------------Като каза БГ *** ми е интересно какво ли мислят сега там в групичката си за епидемията и извънредното положение, как ще си предпазват децата? Като го въвеждаха, направо не ги свърташе - " Хайде да го въвеждат бе, да измрем ли искат? Защо Бойко не го въведе направо, защо трябва да губят време и да го гласуват в НС" Ако някой посмееше да се усъмни - жална му майка:))

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Да. КИ под 90 е необходимо и достатъчно условие за членство в ГЕРБ. Номерът е да не засенчват Вожда.

45

Анонимен

преди 3 години

Обстановка е ясна идва ковида 20 и до края на месец май бря,ах гадове оставка и в затвора

44

Анонимен

преди 3 години

То па една обстановка , да паднеш, всичко живо си прави, каквото си иска, чужденци отвсякъде си влизат и излизат без контрол!Прах в очите!

43

Анонимен

преди 3 години

Едва ли скоро ще падне тази епедемична постановка.

42

Анонимен

преди 3 години

Аман бе, не ви ли омръзна да говорите rлупости? Има епидемия - няма епидемия, носете маски - не носете маски, ще удължаваме, ама може би не... Вие сте психично болни и се опитвате да подлудите и нас! Сутринта една пудра, детски пулмолог, обяснява по ТВ, че родителите няма от какво да се притесняват, но да следят за прояви на респираторни симптоми у децата и само в такъв случай да не ги пускат на училище. А казвате, че при децата най-често протича безсимптомно! За калинки ли ни смятате или да?

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименО, Барни иска да напусне.

40

ооой

преди 3 години

Нищо не могат да предложат- само преписват, калинките мръсни!!!

39

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЧИ В АВТОБУСА САМО ЗА 10 МИНУТИ МАСКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА,А В КЛАСНИТЕ СТАИ ЗА 5-6 ЧАСА - НЕ!

38

Анонимен

преди 3 години

А бе някой знае ли защо всички глу пендъри са в ГЕРБ ?

37

нека...

преди 3 години

ДА НЯМА МЕРКИ,ДА НЯМА УЧИЛИЩЕ!

36

аз

преди 3 години

БГ мамите да си слагат маските и да си готвят манджите. Също ако не искат да пускат децата си на училище да ги учат да смятат и пишат. На никой не му дреме, най-вече на измисленото вирсуче, заради което ще лапнем 24 млрд ойро, а БГ мамите ще си получават по 20лв на месец за отроците. После да скачат за тиквата и каскета, който не е вкарал един престъпник в затвора (да не говорим за герба че не иска дори и да чува че можело да ги разследва).

35

Бизнесмен

преди 3 години

До СегаБизнесът може да вдига и да намалява заплати както си реши и няма закон който да регламентира увеличението и намаляването на заплатата. Работникът е стока на пазара на труда, и цената му се определя от пазара.

34

Сега

преди 3 години

"Бизнесът" ще се възползва да намалява заплатки, според закончето, което приеха ако има "извънредни" обстановки.

33

Патриот

преди 3 години

народен съд и смъртни присъди за тези колонилани предатели

32

Анонимен

преди 3 години

Диктаторът Лукашенко не е въвеждал никакво изънредно положение в Белорусия заради ковид-19. Какво става в Белорусия, изпонатръшкали ли са се от вируса?

31

Анонимен

преди 3 години

Тиквата точи лиги на кинтите, които ще се отпускат за борба с грипчето. Докато не окраде де що има, под охрана на пеевската булонка от гешовия род, няма да миряса.

30

Анонимен

преди 3 години

Децата на училище? Последно - има ли коронаглупост или правите хората на луди. Какви са тези измислени "министри" модел сорос стайл. До вчера барял на авера си топките, днес министър? Брейвик разстреля точно такива като този, интернационални ***.