251

Анонимен

преди 3 години

От кого се иска оставка от 100 човека на улицата ли? Вие може да искате и Лукашенко да дойде. Нас какво ни интересува останалите 7 милиона?

250

Идиотииии

преди 3 години

Оставка бееееееее.

249

Анонимен

преди 3 години

Иска се оставка на мутрите, а не оставането им на власт чрез отклоняването на вниманието към други теми като ВНС и нова конституция.

248

кум

преди 3 години

Горчиво!Горчиво!Надявам се да е ясно кой кого ...имам пледвид в секса не в политиката!

247

Споделено

преди 3 години

Да накараш ро.ми да ходят войници? Да си пазят оръжията в казармата ,че като нищо ще идат за скрап. Всичко задължително ще касае само българите.

246

Честно

преди 3 години

Добре де,който не живее в България, не знам в 21 век да има проблем да си пътува свободно до България,ако няма криминално досие? Първото което ще го проверят на българската граница е да видят има ли има ли глоби към КАТ. Така въртяха един човечец от автобуса, в който пътувах от чужбина. Да кажел точно кой ден щял да плати глобата,едва ли не беше най-големият престъпник заради някаква си дребна глоба. Той после се извини на нас другите пътници за забавянето от 30 минути заради това.

245

Анонимен

преди 3 години

Дурго предложение:След развод - кой квото си е изкарал!Толкоз!

244

Анонимен

преди 3 години

Искат иказармата да връщат - тея не са добре.Сега остава, да кажат, че забраняват и съвместното съжителство на мъже с мъже и жени с жени, от страх, да не се огейчат.

243

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио на ГЕРБ?!Луда работа.И патриотите едва чакали горките-ха-ха-ха!

242

Някой си

преди 3 години

А броят на депутатите ще го намалят ли? Или беше само лъжа? Иначе за накараш р.о.м.и да ходят на училище си е цяло чудо след 13 г. Що не казахте,че изрично ще се наказват със затвор семейства,които продават децата си или ги женят още на 12г?

241

Един българин

преди 3 години

Това с мъжки и женски пол как звучи само. Граждански брак само между мъж и жена както си е сега в Конституцията. Какво ще му променят точно на това? За женски пол да не слагат и джендърите? Това се чуди българинът. НЕ искаме да ни насаждат *** ценности.

240

Анонимен

преди 3 години

От всичко става ясно , че целта на ББ с този ход беше да си набави време до март 2021 Предложенията за промени са от безумни по-безумни , с 1 -2 изключения Преговарящият екип е абсурден Съставителите са някаква пародия

239

Анонимен

преди 3 години

Добре бе , как може Дариткова да се занимава с Конституцията Самата тя би и отишла да иска медицински съвет от юристи . Би ли пращала свои пациенти да ги консултират юристи по медицински въпроси , да им назначават лечения и диагнози да им слагат Безумие е някакво това и абсурд

238

Анонимен

преди 3 години

Комунистите и резидентна ги е яд,. Измъкнаха им кокала с предложението за промени и сега само лаят като бесни кучета! Не е лесно да си червен ***! Нинова като ги разцепи, ще се наредят добре работите.

237

Анонимен

преди 3 години

Застана, *** са дръпна.Ако тръгнат да бутат за военна служба ... мале-мале.Особено ако шибнат едно правило, за вички под 40 да я изкарат ...

236

Анонимен

преди 3 години

Пародия! Три лелки, които нямат нищо общо с правото натопорчени от Мутрата на първа линия да обсъждат конституцията с разни чичковци шкембе-патриоти, също далеч от правото.Дъно! Тотално дъно! Герберско-патриотично дъно!

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвирен некадърник е байко-разбойко!!!!!!

234

Анонимен

преди 3 години

Кой ще тоя малко умен, дето е превел пари на триото уличници и си мисли, че е за добра кауза?И как са дали 20 бона за палатки и храна. Тия за да изперат парите дето Радев ги е осигурил, вече и на челна стойка ще застанат

233

Анонимен

преди 3 години

Добре бре ***, напъвате се сякаш утре ще напусне Борисов:))))))))То и преди две седмици, кога беше извикан парламента и тогава чакайте оставка, ама какво стана- оставка НЯМА.Без коси останахте от това скубане. Как да си заслужите парите?

232

Толкова

преди 3 години

"ум" събран на едно място. Плачи народе.... ще ни се види тесен света след това умопомрачително сътрудничество Любещите дпс патриоти продават и последната си чест.