117

Анонимен

преди 3 години

До 108Не са сбъркали дозата. Върнали са го жив. Това като предомишлено убийство или покушение. :)

116

Анонимен

преди 3 години

Дизертьор е този Навални. НПО-тата им плащат за това. Риск на професията, малко са го отровили, какво толкова. Защо аз не съм на неговото място? Защото не съм от тайните служби. За това се плаща и се промиват мозъците. И си вярва. Искал да оправи, икономически положително или отрицателно? Най-вероятно второто. Иначе Меркел си играе ролята пред САЩ. Това са икономически игрички, нищо друго.

115

Анонимен

преди 3 години

Цял свят разбра, че руснаците са го отровили. Само българските русофилски *** отказват.И какво от това? Никой вече не ги бръсне за сливи.И Меркел като казва "да разбере" просто им показва на руснаците, че всичко на всички е ясно.100 години непрекъснати руски обяснения какви са ангели пък "лошият свят не ги разбирал" . Много добре ги разбира и Меркел за пореден път им го каза в очите.

114

Меркел е

преди 3 години

"физик" никога работел по специалността си.

113

Анонимен

преди 3 години

Ако искаха да го утепат щеха да му пуснат една корона както е бил на апаратно дишане и чао при Макейн.

112

Чебурашка

преди 3 години

До Христо ХристовХристов, този руски прочит на историята го знаем. Фалшификат е от всякъде.

111

Анонимен

преди 3 години

на туй се вика високоинтелигентен поглед, вперен в бъдещето на ес!

110

Анонимен

преди 3 години

Поредната пешка в Големия Чесборд.

109

Анонимен

преди 3 години

до 108 ако някой го е искал отровен, отдавна да е гушнал букета и никой няма да е в състояние да го спаси!

108

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е, мене защо никой не ме трови, освен жената с манджата?

107

Анонимен

преди 3 години

как кой, ***?! западняците, разбира се! платили на някой от обкръжението да го отрови! да могат да обвинят русия! сега ще открият някакво производно на солзбърийския новичок с висока вероятност на евентуално съвпадение!

106

Анонимен

преди 3 години

Те руснаците си знаят много добре кой го отрови.Нали те организираха цялата работа.Сега се правят на умряла лисица.И естествено никога няма да си признаят.Само силният му организъм го е спасил. Нещо са сбъркали дозата.

105

Христо Христов

преди 3 години

До Чебурашка/58Да припомним на непознаващите историята, лъжещи неграмотници като теб, че допреди Мюнхенското споразумение при което деладие и чембърлейн дадоха част от чехия на Хитлер и сключиха "Мира на нашето време", нацистите и СССР бяха врагове.След съвета на чембърлейн към чехите да мируват и не търсят помощ от Сталин, за последния стана ясно какво трябва да се направи.Войната започва точно с подписването на този "Мир на нашето време" 1938ма..

104

ЧЕТИЧЕБУР

преди 3 години

До Чебурашка98!Много се облекчаваш на клавиатурата,но малко четеш.Видное!Прочети интервюто на московсият специалист изпратен на място от Москва!След като са подготвили Подвални за транспортиране,ръководителят на немският екип заявил,че летците трябва да починат преди обратния полет!СЛЕД ИЗБУХНАЛИЯТ СКАНДАЛ И РАЗГОВОРИ С БЕРЛИН ИЗЛЕТЯЛИ БЕЗ ПОЧИВКА!А ИНАЧЕ НЯМА ДА Е ЛОШО ЯНКИТЕ ДА ТЕ ТРАНСОРТИРАТ ДО ЛУНАТА..ЧАО АШКА

103

Знае се!

преди 3 години

Руснаците знаят и помнят какво донесе на Русия неолиберализма в Русия през 90-те. Ето защо за тях Навални е НИКОЙ. Това е причина по англосаксонски маниер да го изискат в Германия за да фалшифицират резултата от анализите, че е отровен...

102

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... официалната страница на НАСА. Да ти давам ли линк или... Приятелю, пишеш за неща, които изобщо не познаваш. Първо не е бил ПОЛЕТ до Луната а общо 17 мисии от 1967 до 1972,шест от които са били с кацане на лунната повърхност. Общо 12 астронавта са ст хвали на Луната, и това може би само ти не го знаеш. Какви загубени документи, какви пет лева?

101

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Запазете хронологията! Първо в Германия, щом държат на истината и нямат усложнени отношения с Нидерландия, да установят кой отрови Слободан Милошевич, който беше в затвор в Хага. И след това да преминем към Навални..

100

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТая лъжа къде я научи?От официалната страница на НАСА. Да ти давам ли линк или можеш самостоятелно и без чужда помощ да ползваш Гугъл.

99

Анонимен

преди 3 години

Меркел: Русия да разбере кой отрови Навални .... а великите берлински лекари не могат ли да разберат поне с какво е отровен ? Май с тоя политически натиск , докторите ще трябва да си измислят някаква отрова ..... нещо със тайното име "чебурашка" /хахаха/ или " навалничок" за да няма съмнение кой е отровителя .Да питат Терезка Мей , как стават тия работи, щото успешно излекувания Скрипал и да го търсят ... няма го.

98

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Това както САЩ засекрети всички документи за полета си до Луната ли е ? ... А след като дойде време да ги разсекретява се оказа че са се изгубили...... Тая лъжа къде я научи? А що се касае за ВСВ навсякъде на запад има свободен достъп до документите. Единствено в Русия има секретност.