46

Анонимен

преди 3 години

Абсурдно е в САЩ Управлението за специални операции (SOD) и Американската служба за борба с наркотрафика (DEA), както и Дубайският департамент за криминално разследване (CID) да работят месеци наред по сигнали за Пеевски и Домусчиев, а българската прокуратура да се занимава с някакви смешни измислици.

45

Анонимен

преди 3 години

За какво един нормален гражданин който не е виждал прокурор на живо и никога не е влизал в съда може да иска оставката на главния прокурор. Има само 2 възможни причини това да го засяга:- някой му е платил за това. - медиите на олигарсите са му промили мозъка и са го направили зомби защитаващо техните интереси.Разбира се всички засегнати от действията на прокуратурата искат да свалят Гешев - наркодилърите, контрабандистите на цигари, руските шпиони, крадците олигарси, предателя Прецедент.

44

Анонимен

преди 3 години

Всичко е зависимо от тиквата само президенството не е ,затова се бори кръглия суджук от Банкя

43

Анонимен

преди 3 години

Добър апетит!

42

Анонимен

преди 3 години

Тея са повече от групировките в миналото бре

41

Анонимен

преди 3 години

Учредяват прокурорска партия.

40

Анонимен

преди 3 години

Конференцията се провежда с финансиране от "спонсори". Това със спонсорите някак не ми се връзва с независимостта на прокуратурата. Когато правиш политическа акция, за която плащат някакви "спонсори", нещата някак намирисват. В България имаме навика да казваме, че който поръчва, той плаща музиката.

39

Анонимен

преди 3 години

Като за начало да се замислят как да не е толкова мудна и тромава съдебната система и да се спре с шуробаджанащината Тоз дет та съди да е корумпиран не е много гот!

38

Анонимен

преди 3 години

Ще обсъждат, как да възстановят реда и законност. Съдебната система е една от властите и ще се консолидират с другите за запазване на държавата. Политическия процес е начертани. ВНС, ако не, то редовни избори. Останалите претенции клатят държавата към противозаконност.Тоеа е наказуемо и е време да се случи.И не става дума за дребно хулиганство.И президента е поканен, да му разяснят някои постановки в закона. Очаквам да се покрие известно време, като рзбере докъде се е забъркал.

37

Лустрация!!

преди 3 години

Радев да председателства и той да реши лустрация!!

36

eve1

преди 3 години

За първи път в България се намери смел прокурор,който притисна крадливите олигарси и те с парите си организираха кампания срещу него.Най-лошото е ,че с тези мръсни пари купиха Нинова и Радев и те са главни организатори на протестите.

35

До42

преди 3 години

Точно за това"Пипат"и Борисов-като проводник на Руските интереси в България!

34

Анонимен

преди 3 години

Така е който посмее да пипне руската колониална мафия в Бг веднага бива смачкан от същата, Местан беше превърнат в " сатаната" у нас, защото си позволи да махне колониалното " правителство на орешарски" и ВТОРО- нарушили турското въздушно пространство и СВАЛЕН руски Су25

33

Анонимен

преди 3 години

Сигурно ще дялкат парсата от шкафчето?

32

Анонимен

преди 3 години

Гешев е пич!А тези дето му искат оставката играят за олигарсите които притисна.Но връщане назад няма. А сегашните силни, ще станат клиенти на прокуратурата най рано след 10-15г.Поне уроците от историята на демокрациите така казва. А и рядко ги съдят за най сериозните им престъпления. Най често, за не платен данък или подобно.

31

Shark

преди 3 години

Кой ги плаща тези активни мероприятия за разясняване на опорни точки!!!!!

30

Факт

преди 3 години

Истината е, че протестите започнаха в деня, в който Гешев арестува двама от сътрудниците на пРезидента за шпионаж в полза на Русия. Факт.

29

Анонимен

преди 3 години

Каскета ги привиква да им казва какво да правят. Крадците трябва да се потдържат все пак, една гилдия са. Тези всичките са за затвора или още по добре ак47

28

Т.Шак

преди 3 години

Радев иска оставката на Гешев, защото Гл.Прокурор се захвана и с руската агентура в България. По този повод пРезидентът се чувства лично заплашен. Догодина мандатът му изтича, а заедно с него и имунитетът му.А стадото възмутено блее "О-став-ка! О-став-ка!..."

27

Анонимен

преди 3 години

Гешката трябва да се маха веднага!