37

Анонимен

преди 3 години

Запада е категоричен.-"Ние не искаме Беларус в Европа.Искаме да го ограбим и опостошим,като Украйна.Затова ги ядем сега тия,л*****." Не му е работа на ЕС да се меси в работите на друг съюз,щото ще яде "битката"и тоя път руси и Белорусия няма да спрат в Берлин.А чак в Лисабон.И така ще построят по бързо комунизма от ЕС.Не разбрахте ли ,че този път няма лабаво.

36

KOSTAS LINKE

преди 3 години

БЕЛАРУС СИ ИМА ИЗБРАН ЧОВЕК..ДА СТАР Е , ОТ МНОГО ГОДНИ Е ТОЙ...НО ТОВА Е ДЕМОКРАТИАТА....ПОСТУЛАТА НА АТИНА И АТИНСКАТА ДЕМОКРАТИЯ ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА ДЕМОКРАТИЯТА СЪС ПРЯК ВОТ НА ПОЛИСНИТЕ ГРАЖДАНИ Е ''МНОЗИНСТВОТО НАДДЕЛЯВА ДОРИ И С 1 ГЛАС'' !!ИНАЧЕ КАК В САЩ -- ПРИЗНАХА ИЗБОРИТЕ ОТ 6 НОЕМВРИ 2000 ГОДИНА ?!КОГАТО АЛ ГОРР ОСПОРИ БРОЙКАТА, И ГИ БРОЯХА ЧАААААК ДО ЮНИ 2001 ГОДИНА !!НО ДОКАЗАНО БЕШЕ ЧЕ САМО СЪС 2600 ГЛАСА - ГЕОРГИОС БУШ МИНАВА АЛ ГОРР !?ЗАЩО САЩ НЕ ОБЯВИХА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА?

35

Я па я..!

преди 3 години

Като нищо.

34

сравнението

преди 3 години

*** тоз Борел голям симпатяга бе!Единствен проблем на баларусите бил да се сдобият със свобода и демокрация!Сладур!Батка,Батка кажи на народа си-искатели да станете като България,някогашната китна страна сега най-бедната в ЕС,разбита промишленост,разорено селскостопанство,фашизирана съдебна система със спецсъдилища,унищожено здавеопазване,престъпност,наркомания,проституция,повсеместна корупция на всички нива!Питай ги Батка,кажи им за днешна България в ЕС на свободата и димокрацията!

33

Анонимен

преди 3 години

В ЕС никой не приема насериозно, че 37 годишна учителка по английски може да управлява Беларус , па камо ли да ги вкара в Европа. Тя е по зле и от нашата фигура.

32

юбералес

преди 3 години

Беларус ще си чака реда за влизане в еврорайха, на ред е Украйна, сладват западните Балкани, Молдова и Грузия. След десетина години ще вземем и Беларус. Така ''план Барбароса'' ще е изпълнен. След 2040г. ще напънем и Русия, ако разбира се пожелаем.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Тоя път, кервана е тръгнал към пропаста и може и да не стигне, докъдето му се иска на Лукашенко ...

30

Анонимен

преди 3 години

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ,КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ!

29

Анонимен

преди 3 години

Лентите ясно показах, кой как гласува ... На 10 човека, еидн беше без лента в изборният ден. После - 80% за Лукашенко ...

28

Анонимен

преди 3 години

Зеленски подкрепен от ЕС и САЩ каза, че всеки демократ трябва да е готов да насрочи нови избори в рамките на един месец, Борисов е на ход.

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ПЪК АЗ ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ ГРЕТА ТУНБЕРГ!

26

До 21

преди 3 години

Това ли е сега поредната опорка от фсб??? Ну , не става.

25

Анонимен

преди 3 години

WHO CARES НАИСТИНА НИЩО,ЧЕ ПОЛОВИНАТА АМЕРИКАНЦИ ЗА ЗАПЛАШЕНИ ОТ EVICTION,ЗАРАДИ НЕПЛАТЕНИ НАЕМИ И СМЕТКИ!НЕЩАТА ВЪТРЕ В САМАТА АМЕРИКА СА МНОГО МНОГО ЗЛЕ.

24

Анонимен

преди 3 години

Във всички демократични държави има протести всеки ден. Всеки ден демократите искат оставката на Тръмп. Беларус също е демократична държава с протести. Протестират Жълтите жилетки срещу Макрон.Протестират черните срещу Тръмп.Протестират Зелените, *** срещу европейските лидери.Протестира Грета Тунберг срещу Тръмп.Оставки няма.

23

До 22

преди 3 години

И Путин играе на свирката на демократите и либералите от САЩ, затова не изрита Медведев. Но и там вече хорара се събудиха. По руските тв-канали Пламен Пасков има милиони гледания и одобрявания. Отворя им очите и всички много го уважават, а *** ще свърши като нашия Баце, щото са едно и също-колониални ***!!!

22

Анонимен

преди 3 години

До ЛукашенкоДа ама имаш свободата да миеш нужници на запад направо си привилегирован и благословен.

21

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТ ПРЕД ПОРТИТЕ НА БЕЛИЯ ДОМ ВЪВ ВАШИНГТОН!ЕТО ГО ОТГОВОРЪТ НА БЕЛИЯ ДОМ ЗА ПРОТЕСТА:WHO CARES!

20

Анонимен

преди 3 години

Тия трудно ще станат зле като нас понеже нямат милион два индийци да им висят на бюджета ежегодно с милиарди без почти да внасят в него.

19

Лукашенко

преди 3 години

знае грешките на Янукович и няма да ги повтори. Я вижте как разкостиха Украйна. И България също. Всичките ни предприятия и селското ни стопанство ги унишожиха, а Богатствата барабар със златото ни ги взеха за без пари. Само от златото са изнесени 250 000 000 000 долара досега!

18

Анонимен

преди 3 години

Има, но ще е за добро. На никой не пожелавам да плува в една лодка с рашистан