27

Анонимен

преди 3 години

Проблемът може да се реши много просто - събират българските жители на селото пари,намират канали и купуват базуки с джепане към тях и щом почне диващината бумкат диваците,а ако полЮцията(полюция=замърсяване) се затече да брани тази "ценност",бум и по тези гащници!Явно няма друг начин и тези безкрайни оплаквания които въобще не влияят на диваците,са напълно безмислени!Времето съвсем прилича на кърджалийсото,когато и султанът вдигнал ръце и разрешил населението(и турци и българи) да си се брани

26

Ха-ха

преди 3 години

Виж статията за полицейското насилие в САЩ.

25

Анонимен

преди 3 години

Нема да пипате електората,ей///....

24

Исмаил

преди 3 години

Пускайте си жалби, глобите не ги плащаме докато им изтече давността. А и никой не идва да си иска парите. Пускаме си музика, забавляваме се. Свиквайте, така ще е. Сори.

23

хаха

преди 3 години

До ГогоТе са такива, толкова могат. Нас така ни направиха пълна проверка в София, само защото спряхме до патрулка и питахме къде е най-близката бензиностанция, че да заредим гориво. И като почнаха - чак, стелките на колата извадиха. Взеха се за някви супер ченгета. Ама нищо не намериха, те не знаеха и какво търсят де, и ни казаха да продължим. Без дори да ни отговорят на въпроса, заради който спряхме до тях.

22

Анонимен

преди 3 години

Спиране на помощите на тези и нещата ще си сойдат на мястото.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Кметовете в България искат да взимат заплата и да не носят отговорност!И ако може друг да им върши работата!Пъзльовщина и тарикатлък отвсякъде!

20

saki

преди 3 години

Положението с тия излиза от контрол. Никой не знае точния им брой. Наистина през деня спят ,а вечер се активизират, постоянно нощем обикалят с таксита, ходят си на гости, обикалят из кварталите, пияни и дрогирани. Страшни маанета, викат на техния си език с пискливи гласове. Държат се така ,сякаш знаят че вече са ни победили и трябва да се махаме. Говоря за Варна.

19

Гого

преди 3 години

Това полицията съществува сама за себе си. В Приморско сирам да питам почти толкова дебел полицай за накъде да продължа за банката - той ми вика сега ще те глобя за неправилно спиране. Пълна тъпотия. Та внимавайте в този град.

18

хаха

преди 3 години

Къв е тоя *** на снимката? Най-вляво. :D :D

17

Анонимен

преди 3 години

ГешеФ да се самосезира и без това се занимава с кокошкарите.

16

SarsCov2

преди 3 години

Това е бъдещето, новите "българи" спят през деня, защото е горещо а вечер будуват на прохлада. За тях нощта е ден, време за купон. Попитали къде са българите? Те са на работа бате. Живял съм около тях, просто секунда тишина няма. Цял ден на работа, вечер крясъци, тропане, бой, мазни маанета до късно дебри, сутрин на работа. Полицията няма да помогне.

15

Анонимен

преди 3 години

Кмета ДА вземе мерки,не ДА се оплаква по медиите.

14

Анонимен

преди 3 години

Ромбоидите разбират единствено от дебела тояга и як безмилостен бой и нищо друго.

13

стар гъбар

преди 3 години

До КоментарМи като чакаш друг да те оправя,така е!И при мен дойдоха два нахакани кюмура да ми правят водосточните тръби,и макар че им казах че нямам нужда ония нахални искат и да влизат в къщата!Аз живея на село,наложи се да взема чифтето и да ги науча по трудния начин!Повече не съм ги видял!

12

До 10

преди 3 години

Що Гешев, бе? Нали не ви трябва, оставка му искате. Я идете да протестирате в тия ц.и.гански махали! Ама там ще ви понабият, това не са жълтите павете. Или , спасявайки природата, идете да спрете сечта на горите, провеждана от ерноса. Ама не, то не е като пред лифта в Банско, тия имат брадви.Пък и никой няма да ви плати за тези протести.

11

SS

преди 3 години

Повечето българи са също любители на сърбежите и поп фолка, а като се напият мятат гюбеци по масите, колко поп фолк канали пък има по телевизията, не виждам какъв е проблема! Материала в по голямата си част е вече генно и духовно деградирал, разликата между българите и ромовете е вече само по цвета на кожата

10

Коментар

преди 3 години

То да не е само там я?И тука е същия денонощен тормоз!Обаждам се няколко пъти на 112 а някаква кифла там ми развива теории..да съм подадял жалба в общината посред нощ!Звънял съм на полицията...оня ми вика "ще видим" и никаква реакция..по цели нощи адски виения и думкания които те карат да откачиш!Абе Тикварска сингания!В тази държава е невъзможно да се живее!

9

Щерю

преди 3 години

Цигганите сега преоткриват "Малка нощна музика" от Моцарт - и я слушат нощ след нощ в захлас...

8

Анонимен

преди 3 години

Особено проблемна е ситуацията в населените места, където има ромско население.Гешеф какво каза по въпроса?