16

Бау

преди 3 години

До ЕлемагНа открито е друго. Много въздух, вятър. Ако протестираха на закрито щеше да е друго. Да нямаше да измрат, но можеше да си го носят и да си убият възрастните роднини.

15

Анонимен

преди 3 години

До до 8 от славянинОооо Славчо :) ти си ми ясен брат :) да не забравиш да заключиш врата, че ще влязат масоните и икюминатите да те отлвекат :)

14

Д-р ДивоК

преди 3 години

На тези сърове с постфaшизойдно нетрадиционно мислене само един огромен Банана-вирус! Ветрове,ветрове за тях. Власт по този начин се държи само от некомпетентни и комплексирани индивиди, а такива ги е имало и за съжаление ще ги има в историята на човечеството. Е понякога ги измитаме като се посъбудим, идват нови, пак метла и така до края на света.

13

Елемаг

преди 3 години

Има хора протестиращи 45 дена вече.По тази логика,като са без маски и масово се прегръщат един друг,трябваше ,да се изпокапали.Нищо такова обаче,не се случва.Учените ще ми обяснят ли?

12

Американ

преди 3 години

До българин:На *** им е било хубаво.На кьопавите дрътляци им е било не хубаво, а по-хубаво.За останалите беше по-лошо от сега.

11

българин

преди 3 години

До: номер 8Бе хайде стига с този "българин" бе, стига с този "бай ***", изтърка се вече! Изобщо, от вас едва ли има 10%, които да сте чели Алеко, пък и той сам когато описва пътуването си до Чикаго подчертава, че описва личните си впечатления както ги вижда, защото много малко факти знае за Америка и за света!Другото, което дразни е да чета " Колко хубаво беше при бай Тошо"!

10

до 8 от славянин

преди 3 години

''Цял свят взима мерки само българина си мисли, че го лъжат понеже е по-специален''Цял свят взима мерка точно на базата на лъжи и това го знаят вече хората от цял свят!

9

Анонимен

преди 3 години

До 2Ами днес е неделя все пак, почивен ден, почиват си хората, или просто са се успали.А може и коронавируса да си почива днес?

8

Анонимен

преди 3 години

Цял свят взима мерки само българина си мисли, че го лъжат понеже е по-специален :)

7

славянин

преди 3 години

"Ще бъдем безкомпромисни с това малцинство, което смята, че е над закона", допълни Пател.А ние трябва да бъдем безкомпромисни с това малцинство, което ни тероризира със гестаповските си закони и репресии!

6

Анонимен

преди 3 години

Англичаните щяха да "затворят устата" на Фигуранта и 10 000 паунда от чекмеджето на Деси щяха да се изпарят !

5

Анонимен

преди 3 години

Гърците щяха да "затворят устата" на Фигуранта и 10 000 паунда от чекмеджето на Деси щяха да се изпарят !

4

анонимен

преди 3 години

А нашата сбирка на Орлов мост, кой ще я глоби?!

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Който смята, че измамата коронавирус е разобличена и няма да посмеят повече да я поддържат се лъже.Ще продължат !За тази есен е предвидено второ затваряне на света.За целта ще се имитира втора вълна. В някои държави вече започнаха да затягат режима. Световният елит и слугите му политици по света няма да престанат с този терор, докато не постигнат своето - да принудят хората да си поставят ваксина с чип и така да постигнат тотален контрол и вечна власт.Ще го позволим ли ?

2

Какво става

преди 3 години

Няма данни за вчера, нито в нашите, нито в световният сайт.Много странно е днес, да не е станало някое важно събитие ,и медиите сега да не знаят как и какво да кажат.Мълчанието е навсякъде.

1

Анонимен

преди 3 години

''Който казва че няма коронавирус е престъпник ''