61

Анонимен

преди 3 години

До 43 До 36 Продължителността на живота в Бг и Русия е почти еднаква - при мъжете - В Русия - 69 г., в България - 71 г., при жените -в Русия - 78 г., в Бг - 78,5 г. Общо - за Бг - продължителността на живота - 75 г. ,за Русия - 74 г.

60

Анонимен

преди 3 години

До 62Ти по-напред се научи да пишеш правилно, пък тогава давай оценки на другите.

59

Анонимен

преди 3 години

До 56Жалко, че не можеш да видиш себе си, когато си пиян.

58

АнонимеН

преди 3 години

ПУТИН Е ЕДНА КРЪГЛА НУЛА!!УКРАЙНА Е ИМАЛА СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В СССР!! РУСИЯ ПЪРВО ДА ВЪРНЕ ЗЕМЯТА КОЯТО Е ОТКРАДНАЛА ОТ УКРАЙНА ПРИ РАЗПАДА НА СССР ПЪК ТОГАВА ДА ГОВОРИ, ЧЕ КРИМ Е НЕЙН!

57

Анонимен

преди 3 години

12 часа в най реномираната клиника не са ли достаточни да се постави диагноза? защо мълчат великите наследници на менгеле?

56

АнонимеН

преди 3 години

Путин сънува Сталин, който му дава съвети как да направи реформата по - успешна :- Избий конкуренцията и боядисай Кремъл в синьо!- Защо в синьо?- Разбрано момче си, знаех си, че ще искаш да обсъдим само втората част ..

55

Ром'с

преди 3 години

Защо е на Кремъл да отравя Навални?Той е безобиден опозиционер за Кремъл и тъй се показва ,че има опозиция в Русия.... .Може би Украйна или Запада са отровили ....за да има силна черна пропаганда към Путин и нови санкции.Такъв вариант недопускате ли ?

54

Анонимен

преди 3 години

класическа хипогликемична криза на един диабетик

53

Анонимен

преди 3 години

До: 54Ако си пиян няма да крещиш така от болка не мислиш ли?Не е да не съм виждал пияни руснаци.

52

Анонимен

преди 3 години

Хахха shIbAN либерал! Сега ще си го до оправят 3ката - Германия, САЩ И Англия, за безполезната му работа да сътвори размирици в Русия. Нека, не е първият, който ще завърши така и това заслужава. Хич ми не е!

51

не може да бъде!

преди 3 години

Изтече информация,че в кръвта на Навални е открито опасно вещество!И това в-во се нарича самогон/по руската лексика/ ,а съдържанието в кръвта ву е било 0,2 промила!А ако Навални има и захарен диабет ...общо взето положението се изяснява...

50

ss

преди 3 години

спрете ни занимавате с тоз ! на последните избори даже и родата му не гласува за него ! Що не пратят самолет за някой болен работник а за таз платена *** ! много ревът, че някой на мякой се меси в изборите а те самите го правят ! Ако кремъл искаха да го тровят при положение,че имат едни от най-добрите убийци нямаше да им е проблем !

49

Анонимен

преди 3 години

Както вече някой уточни, хипогликемична криза се оправя сравнително лесно, а още по-лесно се поставя диагноза.Колко му е била захарта при постъпване в руската болница?Трябва да е под 3,9 иначе не е хипогликемия! А те не казват!Бас ловя че лъжат и са го отровили.Но има отрови, които не оставят следи, така че дали е новичок, полоний или нещо друго, или няма да открият нищо - това не знаем.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Тези Омски гении нещо, а?Показаха снощи по ТВ един от омските гении, гледаше и говореше сякаш имаше задух!

47

Анонимен

преди 3 години

Официалната медицина първо каза, че в кръвта му е намерено отровно вещество. Това беше първата информация. След няколко часа официалната медицина каза, че няма такова нещо.Тези Омски гении нещо, а?

46

Анонимен

преди 3 години

"Едно денонощие даваха противоречиви информации какво му имало."-------------------------------Противоречиви информации даваха разни блогери, журналисти и тн. Официалната медицина в Омск каза само, че не е тровен. Ако лекарите кажат какво точно е заболяването му, после самият Навален ще ги съди, че са нарушили закона като са обнародвали данни за неговото здраве.

45

Обективно

преди 3 години

Руските лекари НЕ ПОСТАВИХА ДИАГНОЗА, НЕ УСТАНОВИХА ПРИЧИНАТА А САМО КУП СИМПТОМИ ДАДОХА НА БЛИЗКИТЕ. ДАНО ГЕРМАНЦИТЕ СПАСЯТ ЧОВЕКА!!!! БОГ ДА МУ ПОМАГА!!!

44

Кина

преди 3 години

Как е жив още ?! Малцина критици на управлението в Москва оцеляват. Успшно завръщане и оздравяване !

43

Анонимен

преди 3 години

Баси гълвотиите ... Не могат ли да се светнат че тоя навални е кукла на конци на кремъл за да пълни нишата

42

О хо хо до 28

преди 3 години

Хипогликемична криза се оправя най- много за ден с една банка глюкоза. Не знам защо лъжат?!? И другаде има лекари.