81

Анонимен

преди 3 години

До До 49да почти всичките ... НО на главния му е безразлично.... НЕ БЪРКАЙТЕ ТЕЗИ 2 ПОНЯТИЯ -ДЪРЖАВА и НАРОДА ?! В ЮАР (като сравнение) Е ФРАШКАНО С ДИАМАНТИ, НО НАРОДА Е БЕДЕН -единици са Богати, но на техния"Цар" му е все тая

80

пияница мистик

преди 3 години

До 82С точка две БСП се справиха успешно в лицето на Фигуранта. За напускане на ЕС и НАТО не знам как ще стане, като вече пенсиите измряха, я от Ковид, я от старост и на един Референдум ще се спихне тази идея. А за да станем като страхотния Джуджистан е нужно само да намалим заплатите и пенсиите наполовина :)))

79

Анонимен

преди 3 години

Русия е страхотна държава, трябва да се стремим да станем като нея. Като за начало да излезем от ЕС И НАТО и после да назначим руски агенти в президенството....

78

пияница мистик

преди 3 години

"Кой се опита да отрови Алексей Навални?"==Първи въпрос за 50 лева! Хахахаха, голям смях :))) Всъщност нещата са много по-дълбоки от на пръв поглед. Абсолютно същия стил и изпълнение отправят към целия свят и опозицията в Джуджистан ясно послание:1. На джуджето Пyтиk изобщо не му пука какво мисли, говори или какви мерки взема целия цивилизован свят срещу собствеността му, тоест Джуджистан2. Недвусмислено, ясно и точно показва как безцеремонно ще се разправя с всички, дръзнали да му опонират

77

анонимен

преди 3 години

Така са се тровили в древния Рим, заради властта! За съжаление, съзнанието на днешния човек не се е променило!

76

Сашо

преди 3 години

Какви невероятни глупости се пишат!

75

анонимен

преди 3 години

На кого пречи Навални?! На Путин, естествено! Нужно ли е да се задава този въпрос?!

74

Прос Селендур

преди 3 години

Бойко как не е се сетил да се направи и той на отровен току виж му се качил рейтинга...!?

73

Анонимен

преди 3 години

"Списъкът е дълъг"Да.ВладимирВладимир ПутинПутинДжуджиЧовека в КремълПожизнения Президент на РФКГБ лидераМосковския сатрапМосковския благодетел на ЛукашенкоПоръчителя на НемцовПоръчителя на ЛитвиненкоВсичките са вероятни поръчители.

72

Ст@м@т

преди 3 години

Този *** не може да е опонент на Путин. Путин няма опоненти.

71

Анонимен

преди 3 години

До69. Запада е много различен от тук. Тук управляват групировките. Някои им казват мафия, други им казват ОПГ, кръгове, колективи, а те са си ЦЕНТРАЛНО УПРАВЛЕНСКИ МОДЕЛ на политици и икононически властници - олигарси. Нямат нищо ибщо с ЕС. Едно ДДС немигат да решат или да покажат формулата му за пред хората. Знаеме само , че тук е данъчният рай в целия ЕС.С тази разлика, че българина бяга от този " рай"

70

Анонимен

преди 3 години

До70. Там въбще е трудно да си останеш без да пиеш.

69

Анонимен

преди 3 години

До 54. Азиатите са също с политическо устроиство като руснаците. Не се правя на по умен , но да ми се натрапват управници диктатори са против моя живот. Живота не ми е свързан с тълпата, колхоза, завода, колектива. Мога да си живея и извън крадливия колектив.

68

Анонимен

преди 3 години

Това са методите на злобното джудже - отровител.

67

Ст@м@т

преди 3 години

Трудно е когато си бил пиян да помниш какво си ял. От на баба му манджата е.

66

коко

преди 3 години

до 68 на теб запада като ти помогна и какво мизерия,нищета,мафия,корупция е това ти даде запада българино,преди да драскач виж в какво дермо си братан

65

Анонимен

преди 3 години

До 59. Само Запада може да помогне на обикновенните руснаци. Тези които са давеч от власта и нямат никакъв шанс да живеят на чисто в днешно време. Другите в корупцията оцекяват с мръсните похвати. И едните и другите са мнозинство и много не им е до Навалнии.

64

Анонимен

преди 3 години

КОЙТО ТВЪРДИ ЧЕ НАВАЛНИ Е ОТРОВЕН Е ЛЪЖЕЦ.

63

Анонимен

преди 3 години

До 54. Спасението на Русия е като се настани ЕС НА територията и. А това ще е един дълъг процес. В момента цари китайското присъствие с техните пазарни решения и продукти от фалшиви стоки на оргинала. Руснаците ги купуват и знаят ,че не е оргинал . но друг избор нямат. Нямат собствено производство, лиосва им човешки ресурс.

62

Русомраз

преди 3 години

Кой се опита да отрови Алексей Навални? Списъкът е дълъг.****Колкото и да е дълъг режисьорът е в Кремъл!