143

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе, неграмотния... Ти български не знаеш ли? Що пишеш на шльокавица?

142

Анонимен

преди 3 години

Що не си откриват нещо в Турция, ами са се донесли тук?

141

Анонимен

преди 3 години

Турция е открила най-голямото в историята на страната находище на природен газ в Черно море, обяви президентът Реджеп Ердоган.Това е събитие от исторически мащаб. Намерихме в Черно море най-голямото в историята на страната находище на природен газ. Обемът му е 320 милиарда кубически метра. Планираме да го доставяме на гражданите ни към 2023 ", каза Ердоган.Това откритие би могло да помогне на страната да намали зависимостта си от вноса на енергия, ако газът може да бъде извлечен с търговска цел.Президентът Ердоган каза на енергийните мениджъри в сряда, че в петък ще съобщи "добри

140

Анонимен

преди 3 години

Цял ден ни говорят, че турците са намерили газ ... между България и Румъния. КАКВО ПРАВЯТ ТИЯ ТУК!?

139

Анонимен

преди 3 години

Време е всички джаммии в християнските държави да бъдат превърнати в църкви. НИТО ЕДНА ДЕЙСТВАЩА ДЖАМИЯ В БГ не трябва да има!Ердраган да върви на ... много далече!

138

Анонимен

преди 3 години

Турците се върнаха 1000 години назад. Така се получава, когато един властимащ е с шизофрения, но има възможност да прави глупости...

137

H2

преди 3 години

диваци, жалко за трудолюбивият турски народ който трябва да търпи този психопат

136

Анонимен

преди 3 години

До 138 Никога спри да сънуваш!!

135

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Искаме и "Св. София" в София в джамия. Аллах , е велик .Нова конституция и свобода за Кърджали!

134

Анонимен

преди 3 години

До лелееИма емблематични сгради, които са паметници на културата и е наистина най-добре да бъдат музеи.

133

До До българин

преди 3 години

Не е ли истина?

132

Анонимен

преди 3 години

Бай Ердо пак забрави, че Константинопол се намира в силно земетръсна зона.Жал ми е за обикновените турци, защото те патят, ако се случи нещо лошо, а да превръщат църкви и манастири в джамии в наше време едва ли им идва наум.

131

Анонимен

преди 3 години

Ке има нов кръстоносен поход!

130

мхм

преди 3 години

време е България да запали всички джамии и хората в тях

129

българин

преди 3 години

До: лелее (номер 119)Да, така е. И аз спадам към т.нар. трапезни християни - постя само на Бъдни Вечер и то само вечерта. А на обяд пак си хапвам свински пържоли. Кръщавал съм се преди да се оженя, за да си направим църковен брак - щото така е модерно, а не че искам да съм християнин.За щастие, много от турците също са трапезни мюсюлмани - пият вино (шарап) и ракия и ядат свинско, та им плющят ушите!Гадно е, особено по Анадола че има турци живеещи в средновековието.Те подкрепят Ердоган.

128

Анонимен

преди 3 години

Все пак ***, едва ли не ни изкараха еб ати ***, в добрия смисъл :))) Абаджиев ( папата на щангите), добре го е убучил турчето, направи ми и впечатление, че има някакво уважение към нас, но накрая пропагандата във филмето, уби всичко :) Да не говорим, че го използваха Наим за тяхната си пропаганда, накрая свърши забравен, алкохолик и наркоман, който си тагуваше за родното Кърджали :( :))

127

Анонимен

преди 3 години

До: номер 129 (Доктора)Ти изглежда си много наивен човек май?И очакваш Борисов бей, слугата на Ахмед Доган паша, васала на султан Ердоган, да пусне кръстоносците през България???Много, много, много наивен човек!!!Предполагам си от тия, които не подкрепят протестите?Знаеш ли как Тодор Живков и Бойко Борисов поздравяват почетната рота войници в Турция?Със: "Мараба аскер!".

126

Гогол

преди 3 години

Казано е камилата баща на турците, не искайте от децата на камилата да станат хора .!.

125

Анонимен

преди 3 години

Трябва да вземаме пример от Турция и незабавно да превърнем джамийте в православни храмове!

124

Анонимен

преди 3 години

Гледах филмът им за българския щангист с български произход Наум Шаламанов (българското му име), направо ни изкараха, че сме ги изкарвали в редица и сме ги трепали, голяма пропаганда :( За бай Ердо е казано всичко явно Кемал Ататюрк се е борил напразно, да ги направи цивилизована държава, жалко.