20

ГОЛЯМ КЕФ

преди 3 години

Всичкото тази година на българското море! Ха така да ви е на хотелиерите и ресторантьорите, че зи-ците си отворихте за пари... ама тази година май ще гризнете дръвцето!

19

НЕКОЙ

преди 3 години

Е това е вече борба с България. Една Германия, която е бъкана с коронавирус да обяви, че в България е зле, е чиста проба демагогия.

18

Анонимен

преди 3 години

Бойко бе ...,бързо ги таковай с 200км.ч:))) Скарай се и на Меркел

17

Мислете

преди 3 години

Не са намалели случаите, а намаляха тестовете. Като видяха, че Гърция затяга мерките, повечето се преориентираха към почивка в България.Защо не обявяват вече броя на тестовете?

16

Анонимен

преди 3 години

Всичко си има цена!!Отваряш стадиони и дискотеки следва спиране на туристите от западна Европа.Да управляваш държава не е като да теглиш маркуча на пожарната.*** народ с още по-*** управник-премиер и калинки-министри.Това вече не е държава а сбирщина...

15

Дрън Брън

преди 3 години

Кой на кого предаде вируса, а? Разбира се, че ни го внесоха чуждестранните туристи, на които беше разрешено да идват тук без тест и то натъпкани на гъсто в самолета. Не ние заразихме тях, а те нас.

14

Голям пек

преди 3 години

Останалите германци отиват в Анталия, защото там вече е без тестове за тях. Меркел се е споразумяла с Турция.Нарочно наложиха еднакви мерки в Гърция и Испания с маски на открито, за да отклонят останалия германски туристопоток, който не е свързан с училище, към Турция.

13

Анонимен

преди 3 години

До 11 Между другото това само показва колко реакционни и вече глупави стават тези гранични мерки. Германците докато спрат чартърите случаите намаляха, значи те използват данни от преди 2 седмици. Това се базира на двете седмици преди да намалеят с 32%. Сега се повишават в Гърция и на други места. Да спират направо всичко и Айде.

12

бързо да се издири

преди 3 години

последния немски турист и да му дадем една коронка на изпроводяк:)))))))))))))))))))))

11

Голям пек

преди 3 години

Чартърите не спират случайно, а защото в Германия започна новата учебна година. Други причини няма.

10

И сега какво правим

преди 3 години

Борисов: Броят на болните в света расте, в България спад с 32%.

9

Анонимен

преди 3 години

А германците и т.н при над 1000 случаи на ден мисля, че е малко закъсняла реакция да спират туристите и то избирателно от райони. Това вече става тъпо. Очевидно е, че в техните държави вирус има достатъчно, англичаните побъркаха хората отишли някъде на топло за малко и слагат карантина от днес за утре. Смятай, ако в България правеха такива неща каква война щеше да стане. Тая година за туризъм я отпишете, то беше ясно. Не само тук, навсякъде.

8

до 1

преди 3 години

това няма нищо общо... хората гледат официалните статистики, които всяка една държава публикува и споделя с останалите страни. Това дали се споделят по медии и т.н. няма нищо общо с това дали са спрели полети и т.н. Стига с тези кухи, безпочвени твърдения от *** ***.

7

От Австралия

преди 3 години

До Анонимен 1, във *всяка* държава има такава сводка. Където аз живея има пресконференции по щати, значи поне 7 на ден, а после и една обща за държавата. Тия брифинги дето ви психясваха тук не са спирали. Вие идея си нямате колко леко минахте през психозата, наистина! Възможно най-леко и пак се оплаквате до бога. Това ви го казвам, защото българите се оказа, че наистина безобразно много мрънкат и само избирателно се сравняват с останалия свят (тъй де да покажат колко е добре там, никога обратно)

6

Коментар

преди 3 години

Ееее! Нали Тиквата вчера каза че сме най добре в целия свят спрямо коронавируса!Германците гледат да счупят държавата и стабилността му!

5

.

преди 3 години

Германец към врачанин на плажа:- Вас махен, зи бите?- ТИ НА КОГО ЩЕ МАХАШ ЗЪБИТЕ, БЕ!?

4

Анонимен

преди 3 години

Спират чартърите с германци към БългарияМестя го ...

3

Анонимен

преди 3 години

Народа го е казал "каквото сам си направиш никой не може да ти го направи" гарантирано от черните сводки на НОЩ.

2

Анонимен

преди 3 години

Ай де бе ..,ама Бойко питахте ли го ?:)))

1

Анонимен

преди 3 години

Туристическия бранш да благодари на ГЕРБ и най вече на герберския щаб дето всяка сутрин тръби на умрвло колко много заразени и починали от ковид19 има за денонощието. В никоя друга дуржава няма еждневна подобна излагация