73

R

преди 3 години

До МехуроИскате значи законност с незаконни действия. Велики сте . Ами ако и при вашето управление 20 наркоманчета блокират Орлов мост. Какво ще правите. Сигурно на момента ще си подадете оставката. Честно казано, абсолютно ми е двуташачно какво искате. Доколкото виждам, освен скара и бира, май друго не искате на Орлов мост.

72

R

преди 3 години

До МехуроИ какво им е на редовните избори, че трябвало да има избори най-скоро. Не ми е ясно къде са се разбързали ***. Парите на Божков ли свършат. Или е време БСП да връща надвзетите пари, пък ги е изхарчило. Та се надяват да свалят власта и да не връщат нищо...

71

спонсор на МВР

преди 3 години

Какво и пука на кметката-марионетка? Карат я с лимузина за 100 хиляди лева и я охраняват от НСО.

70

избирател

преди 3 години

Най логично е,маршрута да бъде през народното събрание, министерски съвет, президенството,но без да се заобикалят целите...

69

Анонимен

преди 3 години

На много хора почва да им писва да не могат да отидат на работа и да обикалят целия град заради 200 наркомана и пияндурници/ божковчета. Скоро полицията ако не ги измете, хората ще го направят

68

Анонимен

преди 3 години

Хаха, следващия вид протест е да им вържат тенекия на полицаите !!Обявяване на протест на 50 места ис софия и да се явят по 5-6 човека .... малииии ГЕРБерастите газ ще пикаят

67

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

до МЕХУРКО....Виждам,че думичката"демокрация"ти е непознато словосъчетание!Яви се на избори и си спечели/пребори за това което искаш!!!Всичко останало е АЛА БАЛА И ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ с неолиберален уклон!!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Тия са на такава дрога,че не знаят в момента къде са, тя иска да й кажат какво ще правят след два часа.Мисия невъзможна.

65

50

преди 3 години

НЕ СЛУШАЙТЕ *ХОРИЗОНТ* БНТ МАНИПУЛИРА С МИСИРКИТЕ СИ С ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ -ПЛАТЕНИ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ !!СРАМ ЗА БНТ. КЪДЕ Е СЕМ??????

64

Анонимен

преди 3 години

ВСЕ ЕДНО ТЯ ДА ОБЯВЯВЯ КОГА ЩЕ ПРАВИ СЕКС ПРОСТАШКА РАБОТА

63

Гацо Бацо-фиуй-ърььь

преди 3 години

Аз предлагам при палатковите лагери колегите от СДВР да забият по един пилон като регулярно сутрин и вечер да правят РАЗВОД на присъстващите протестъри и същевременно да задължават да вдигат и свалят ТРИКОЛьора пеейки химна на Р.България на три гласа!

62

Анонимен

преди 3 години

Абе Фандък когато някой не спазва законите и сее хаос и не само а се гаври с Държавни СИМВОЛИ като ГЕРБА и Държавни ИНТИРТУЦИИ като МС,МВР,СЪД,ЦИК и блокира когато,колкото,където си поиска това как се наказва?Какво само разтягате локуми и се обяснявате като нас..рани първолаци след първия учебен ден!За резил сте,500 човека ви правят луди калинки и ви свалят правителството!!Засрамете се бе,жалки сте!

61

Мехуро

преди 3 години

До пияч на БЕЛИНА:Най-демократично е да има избори, колкото се може по-скоро. И най-вече тиквата Лойко да не го организира. Защото изборите трябва да са честни. Само тогава има демокрация. Гееербеераааастията е точно обратното на демократичност.

60

Наблюдател от ООН

преди 3 години

В българското общество вече 30 години се води "студена война" и за това огромна вина имат и медиите, които често заливат хората с лъжи и клевети, както е характерно за всяка авторитарна система. Този нов авторитаризъм не е само български феномен.Вижте какво става в момента в Беларус и как неолибералчетата клатят държавата по подобие на Украйна с цел НАТО да се приближи още повече до Русия и Москва!!!

59

Мехуро

преди 3 години

Фандупкова, ние не искаме законност от вас. Ние искаме ОСТАВКА! Чак след това ще може да има законност. Няма как срещу такива като вас - окопали се тероряги, крадци, лъжци, мошеници, мафиоти да се действа изцяло по законите ПИСАНИ ОТ ВАС. Толкова ли ти е нисък капацитета?! А да - я кажи за новия договор за улично осветление - защо е 3-4 пъти повече парите за същото от предния договор?!

58

Мунчо

преди 3 години

Ко стаа ве ПРОСТИстиращите??? Събрахте ли дръвца за зимата ????

57

да Ви светна малко

преди 3 години

Медиите манипулират гражданите с целенасочена информация. Таргетирано изпращане на информация към хората според тяхното психологическо състояние, социален статус и т.н. Това вече е една технология на манипулацията, която тепърва ще има да се борим с нея.

56

Aзащо не зове Боко

преди 3 години

Да обяви далаверите си?Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...

55

Loyko

преди 3 години

Не става така,полиция и протестиращи да си играят на котка и мишка. Анархия и безредие няма да допуснем. Видяхме им истинските лица когато нападнаха майката с децата.

54

Анонимен

преди 3 години

Фандък, бегай да ремонтираш некой тротоар, че нема един здрав, недей да зовеш много, много...