83

ИСТИНАТА

преди 3 години

БОРИСОВ Е РУСНАК!

82

Анонимен

преди 3 години

Ходеща нервна криза

81

Покана!

преди 3 години

От името на българите почитащи нашите традиции,поднасям покана на госпожа Дариткова за присъства на тържествата на връх Шипка, послучай боевете за освобождението ни от турско ронство! На 22.08. да заповяда и ако желае надълго и нашироко да ни обясни за новата ни конституция!

80

Анонимен

преди 3 години

Много *** тука и всички са пртофесори по конституционно право.Какво всъщност значи ВНС- сегашното народно събрание се разпуска. - народа избира 400 нови депутати- те пичат и приемат новата конституцияНе за обвързани с никакви предложения или проекти за конституция но могат да ги имат в предвид ако искат. ВНС е върховният орган и може да прави каквото си иска. На президента и останалите организирали проекта не им оттърва просто защото няма как да са мнозинство и да става кавото те искат

79

Анонимен

преди 3 години

Тиквата вместо да пише конституции ,което е много трудно за човек с неговия капацитет,да вземе да си напише една остака и да се маха!

78

Анонимен

преди 3 години

България никога не е била правова, демократична и социална държава. Само се представя за такава. Всичко е фалшиво - правото е каквото Лойко, Дебелян и Доган наредят. Демокрацията е каквато каже Гешев под ръководството на Дебелян и Доган, а социалния елемент изобщо липсва, което принуди милиони българи да напуснат страната през годините на прехода.

77

Agent provocateur

преди 3 години

Когато България ще има нова Конституция, т.н. "герб" няма да го има!

76

Смях! :)))

преди 3 години

Пожарникарската конституция е пълен смях! :) Четох проекта за нова конституция - това е някаква пародия. Не мога да повярвам че партия 10г на власт няма грам юридически капацитет! Още от начало ме грабна това че махат текста "България е правова, демократична и социялна държава" :)))))))))) леле :))))) а какво ще сме? пак тоталитарна, централизирана държава? :)))

75

ЧудоМир

преди 3 години

Баф мааму,след 3 дена протести в Беларус ,Европейския съюз наложи санкции,осъди управлението на държавата и ги заклейми като тоталитарен режим! България 33 дена протести,да сте чули нещо от Европата в подкрепа на протестиращите срещу мутрите? НЕ и това ако не е двоен стандарт здраве му кажи! Долни джен дъри,май ви трябва една руска мечка да потропа на вратата ви!!!

74

HELP US!

преди 3 години

ГЕРБ - Партията на ходещите карикатури.

73

баба мара

преди 3 години

конституцията не е на дневен ред първо оставката и нови избори в новото нсще мислим за промени в конституцията не губете време на обществото и подаваитеоставките

72

Радо

преди 3 години

Тая беше доктор! Ко и разбира тъпата глава от тази материя? Мноо е зле тва ГЕРБ...

71

dramaqueen

преди 3 години

До Анонимен 51ей го тролчето, че някой се беше зачудил

70

бсп

преди 3 години

и ние искаме да крадем. Тези 29 милиарда така ще ги окрадем, че ще станат само 9 милиарда. Няма приватизация, но ще крадем ЕВРО от ЕС.

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПонякога е лесно да си ***, но друг път не е лесно.Вкарваш си автоголове и не го разбираш с простия си ум. Като новият министър на туризма и неговия английски език. Прос човек не разбира колко му личи и смело показва на света простотата си................................................Тая беше видимо доволна от представянето си. Мислила си е: как хубаво си изчетох текстчето, много добре се справих. То не осъзнава колко е зле

68

dramaqueen

преди 3 години

и малките деца разбраха ,че е процедурна пунта мара ,за да тупкат топката

67

баце

преди 3 години

Нищо не променят с това, което предлагат. Идеята е да седи гербаво правителство колкото се може повече и нещата да си останат както са сега. За капак спрягат израелец ционист да замести мутрата ББ. Вие сте парцали и национални предатели - Вън мутри.

66

Анонимен

преди 3 години

Абе ей тикви, Вие за 11 години у власта неможахте по един чужд език да научите да ни не срамите по света, седнали сте Конституция да ми пишете, НЕГРАМОТНИ ЦИРКАДЖИИ @

65

ХОРАТА ГО

преди 3 години

КАЗАХА - ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА И НА КАСКЕТА И НА АСКЕТА! ТЕЗИ ОТ ГЕРБ ИСКАТ 100 ГОДИНИ ДА КРАДЪТ!

64

Анонимен

преди 3 години

да изметем недоразумението мухобойко гербераст