18

Анонимен

преди 3 години

Борисов е изгубил връзка с реалността, а думите му не будят никакво доверие. Предложенията му за нова конституция и ВНС не водят до никакъв "рестарт", казва Клаус Шрамайер и посочва от какви промени се нуждае България.

17

Анонимен

преди 3 години

До Двойни стандарти 2Общото между България и Беларус е, че и двамата президенти-комунисти се поддържат от Русия.Разликата е, че България е член на ЕС и НАТО, и подкрепата им към нашата страна би означавало открит конфликт с Русия основната мисия на антибългарския пРезидент.

16

Анонимен

преди 3 години

Поредния цирк! Мутрата Георги Георгиев и дрънкалото Мая Манолова! Сейр да има!

15

Цик мик, нищо не

преди 3 години

Зависи от тяхХората са го казали:Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...

14

Анонимен

преди 3 години

До2Двойни стандарти???Срам са тези типове, тероризиращи града

13

Анонимен

преди 3 години

Демонстранти искат да влязат на заседанието на ЦИКкакви демонстранти бе? Все същите пенсионирани фатмaци от БОЕЦ и Йоло Денев :)МВР-то вземете ги ошамарете тия катунари и да се кротват вече.

12

Цирк

преди 3 години

#3, Пак ли Кремъл, само това ли измислих те, болни мозъци.

11

Прасчо

преди 3 години

Да допуснат гражданите вьв - цик нали всичко е честно и прозрачноА относно коментиращия - президента ако в друга дьржава се бе случило - някои да обругае президентската институция да изнесе пред всички класифицирана информация за текущи раследвания да задьржи президентски сьветници без никакви доказателства сега щеше да е подсьдим за - дьржавна измяна а не главен прокурор

10

Анонимен

преди 3 години

Позор за предателя Радев.

9

Анонимен

преди 3 години

Пет- шест души - терористи

8

Тъжно

преди 3 години

До Антон, не е смешно а жалко човече на фона на мизерията и грабежа в страната...

7

до протестърите

преди 3 години

очаквам и Волен Сидеров да се включи с прокламация и речи, в негов стил, засега го забелязвам само ЗАД ХРАСТИЕ

6

Анонимен

преди 3 години

Рашките беснеят безпомощни. Радеф е позор.

5

9999

преди 3 години

До Айде беИ те какво по-точно ще правят там????

4

Anton

преди 3 години

12 човека, ха, ха, ха

3

Айде бе

преди 3 години

Правилно ли разбрах? Искат нов Изборен кодекс от ЦИК? Те наясно ли са кой пише законите? Или важното е просто да се създава хаос, пък все едно с какви искания.

2

Двойни стандарти

преди 3 години

Странно защо "демократичния" запад и ЕС гледат повече към Беларус а не виждат и чуват протестите в България, или нашият диктатор е свой човек а?!

1

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ