61

Санитар

преди 3 години

А сега, я внимавай! Всички вън от сградата, започваме дезинфекция и санитарна обработка. Така е по правилата.

60

Карандаш

преди 3 години

*** държавата, щом група бушмени могат да нахлуват в министерството на правосъдието...

59

Анонимен

преди 3 години

Ако имат организатор - арест и подвеждане под отговорност за вандализъм, нарушение на обществения ред, подстрекаване към увреждане на държавна собственост и персонална материална отговорност за всичко счупено по време на акта. Ако никой не се изяви като лидер: арест на всички вандали.и.незабавно подвеждане под отговорност персонално за всички деяния изброени по-горе.

58

Анонимен

преди 3 години

Браво! Одобрявам. Министерствата са всички български граждани, не са собственост на министъра. И трябва всеки да може да влезе вътре!

57

Протестър да си

преди 3 години

Протестиращ да си на тези времена, чупиш, трошиш, спиш на кръстовищата и правиш барбекюта, влизаш навсякъде и държиш сметка на всички, командваш полицията какво да прави... и никой не ти търси сметка за нищо!Даже полицията и жандармерията ги е страх от теб!Цялата държава се съобразява с теб да не ти нарани самочувствието и правата!

56

A защо

преди 3 години

Защо не е на работа,защото и без това. Нищо не работи...

55

Като

преди 3 години

Гледам глупавите *** как съскат срещу протестиращите, работата е на изуй ***. Правителството е пътник. Всички на протеста.

54

Няма полиция

преди 3 години

Едно разбрах, че няма полиция! Аз като пусна музика вечер и патрулката идва а тези вършат поразии, чупят пейки, казани, саксии, настилка, тях дори ги пазят спокойно да вършат престъпления!

53

Анонимен

преди 3 години

Платени професионални протестъри от Черепа и Маджо

52

Анонимен

преди 3 години

Защо му искат оставката. Защо не го ступат? Лошо няма, с неговите камъни по неговата глава!!! А БТВ гардовете от Росенец са наказани...., тези гардове които Барни защитаваше... Т.е. правосъдния ни министър защити гардовете, които в последствие са наказани за постъпката си...

51

Смешен “протест” !

преди 3 години

Държавата се тресе Нищо не се тресе, само няколко *** си изкарват надника с платени протести и ходят, където им кажат - Росенец, Орлов мост, пред съдебната палата, пред Народното събрание, според желанието на чорбаджиите и кукловодите ........

50

Анонимен

преди 3 години

Министър Ръбъл,лице на правосъдието)

49

Анонимен

преди 3 години

Наближава 9-ти септември.Историята ще се повтори но този път на власт трябва да дойдат демакратите

48

Анонимен

преди 3 години

Трябва да е на работа ама не е... То да е само той. Държавата се тресе, а законодателната власт е във ваканция

47

Няма що !

преди 3 години

Класическа Провокация - 10 протестиращи и 30 репортери .....

46

Анонимен

преди 3 години

Симулация на протест е това. 200 хипстери и безработни искали промяна. Естествено, че всеки иска промяна, но тези ги интересува подмяната и да защитят едни престъпници от правосъдието.

45

ист

преди 3 години

Нормално е престъпници да искат оставка на правосъден министър.Нормално е президентът да иска власт, каквато никаква няма.Нормално е роми да си направят катун до катуна на протестиращите, защото между обитателите на двата катуна няма голяма разлика. Дори ромите са по стойностни.Най нормално е народът да измете катуните и престъпниците в тях.

44

До Арестувайте ги

преди 3 години

Само питам кой движи политическия живот в България?

43

Арестувайте ги

преди 3 години

Търсят си боя и ареста, но скоро ще го получат, просто са се самозабравили и са си повярвали, че те движат политическия живот в България!Някакви *** дошли заради Ковида тук, които и там са били на социални помощи, сега продължават тук да се търкалят по улиците

42

Боб

преди 3 години

Изглежда доста почна да се напича казана. Пръкват всякакви защитници на властимащите. Само по нашите ширини, силните реват за помощ, срещу слабите...Господа, живеем в свободна държвата, свободния протест е право на всеки. Съберете се и вие някъде и защитавайте Боко,Шиши, Барни и др анимационни герои. Съберете се и се борете за правата си, тъкмо ще се видите които сте.