43

Анонимен

преди 3 години

лукаВшенко,ПНХ!

42

diana21

преди 3 години

До АнонименЗнаеш ли, аз не казвам, че съм компетентна по въпроса, но не е задължително Лукашенко да е част от всичко това - спомняш ли си, че именно той се присмя на Светлана че е напуснала страната? И тя наистина се завърна! Сега повече няма такива издънки - всичко е прекратено - това не ти ли прави впечатление? Дори няма охрана около протестиращите, никаква полиция! Ако се направи повторно преброяване на бюлетините духовете ще се успокоят...Много голямо е било очакването и глей кво става...

41

Анонимен

преди 3 години

До diana21"Според мен, Лукашенко няма нужда от помощта на Путин"Действията му говорят обратното на това "според теб".Това е.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Двете ситауции ямат нищо общо.

39

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко, виждаш ли Борисов като се погледнеш в огледалото?

38

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията в Беларус много наподобява ситуацията в България.Диктатори с платени инпринудени хора организират контрапротести, докато адекватните хора искат мафиотите да си отидат.

37

diana21

преди 3 години

Според мен, Лукашенко няма нужда от помощта на Путин, нито от тези антипротести...Най-доброто, което може да направи е да се направи ново преброяване на бюлетините, както предлага опозицията - какво може да загуби ако е сигурен че е спечелил справедливо...А ако наистина има фалшификации, те ще се повтарят и повтарят - най-добре е да ги пресече точно сега! Във всеки случай, малко вероятно е близо 30% от гласовете за него да са фалшиви...Но...всичко е възможно - нека провери!

36

Анонимен

преди 3 години

До diana21Дианче, не се напъвай, хората не са толкова *** колкото си мислите комунистите.Или и изключването на нета, репресиите и откровения бой срещу журналисти, бригадите без маркировки, които отвличат хора от улиците и ги карат в т.нар. изправителни лагери са нечие друго дело.Що не вземете да си скриете гро*ните комунистически муц*ни?

35

Анонимен

преди 3 години

За протестите "в подкрепа" на Лукашенко гледай в тубата.52 автобуса от провинцията.

34

diana21

преди 3 години

Според мен, не е задължително Лукашенко да е направил нещо или дори да знае нещо за фалшифициране на изборите. Може би той е блокиран от неочакваните протести и всичко което се случва там - имам в предвид убийството на протестант, третирането на протестанти от полицията. Фактът, че полицията беше оттеглена изцяло от протестите говори, че са предприети мерки това да не се повтори и че вероятно случилото се с протестанти не е по инструкции от Лукашенк...

33

Анонимен

преди 3 години

Там вече лавината тръгна и не виждам друго освен този диктатор да хване самолета за Москва.Ако беше излъгал с по-малко % щеше да му се размине, но Лаком г'ъз...80%Нашия Фигурант май и той е тръгнал като него към небитието.

32

Анонимен

преди 3 години

До МихалиА аз се чудя дали докато разсъждаваш за "лошите" западняци се сещаш за "добрите" комунистически режими и да се питаш тогава или сега кадърните живееха по-добре?М?

31

Михали

преди 3 години

Питат радио Ереван "Абе защо в САЩ няма цветни революции и майдани? Радиото този път отговаря моментално: Защото в САЩ няма американско посолство"Та така, докато има разни НПО-та на хранилка, *** грантове, нездрави икономически интереси и лакомия за евтина работна ръка и специалисти, нито една държава не е защитена от "демократизиране" Ще я изстискат каро лимон като нас, щеим сложат 2-3 бази и ще им купят една ескадрила Ф16 та да са защитени от Русия.

30

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовА аз се чудя кой ше6ек не знае, че за протести пред "Съветското посолство", едно време идваха едни УАЗки и протестиращия "изчезваше безкрайно".Комунисти, сър.

29

Анонимен

преди 3 години

Еларусците се отричат от диктатора си а ние се каним да си сложим за диктатор Радев чрез безкрайно служебно правителство.

28

Анонимен

преди 3 години

Последните бастиони на грозния комунизъм. Тука много лаят в негова защита, ама от Европейска България :) Посерковциии ьщо се отидете да живеете някъде при диктатор,като сте големи фенове :) То на приказки лесно.

27

Христо Христов

преди 3 години

Чудя се колко от евроатлантическите ше6еци, дет пишат възмутено срещу беларус са били навремето пред съветското посолство да протестират за свободата на прибалтийските републики?!

26

Анонимен

преди 3 години

До Михали"ама идва Видов ден"Да, най-многото което двете диктатури (Русия и Беларус) могат да спретнат е да направят като в Украйна. Накрая Украинците, които преди бяха по-скоро позитивно настроени към Русия, ще ги намразят и Русия ще остане с поредните съседи, които ги мразят. Същото ще стане и с Беларус. Това вече стана в Прибалтийските държави и става в Украйна. Русия бавно и полека се обгражда с враждебни държави. Страхотен успех на Джуджи.:)))))))

25

Михали

преди 3 години

В момента в Беларус протича терор от страна на малцинството над мнозинството, нещо познато май. Каквито и нарушения да е имало по време на изборите, не може да намалят съществено тези 81% за Лукашенко и не може да се иска една пикла без грам пол. опит и 10% да стане президент. Никой не е стъпил в обувките на един белорусин, за да знае как мислят и живеят. Запада пак майданничи и лае с/у луната. Лицемери. Всичко е заради Русия, да я блокират отвсякъде, ама идва видов ден.

24

Червеното знаме

преди 3 години

Всичко, до което се докопа САЩ, умира в адски мъки!