64

Анонимен

преди 3 години

Хората в Европа пренебрегват мерките защото и там не са прости и виждат, че короната най-ярко присъства в електронните медии и екрана на телевизора. Разбраха, че въпроса е политизиран и се прави опит за налагане на нов световен ред. Как мислите, дали ще им се получи? Аз мисля, че идва зима след която ще падат правителства.

63

Анонимен

преди 3 години

"Кой вирус живее в алкохолна среда?"ГлупосттаНаПростаците и твоята, като част от тях.

62

Matryal

преди 3 години

Пичове и пичурелки, дето сте по-умни от докторите, едно ще Ви кажа - желая Ви да не Ви хваща Короната. Че каквито сте умни, ще вземете да я разнесете навсякъде...

61

До Хемус

преди 3 години

Еми брат - комплексар си. Живял си гадно, хванал си кофти момент, защо сега искаш други хора, които са като теб да минават приз същата хОйня?

60

Хемус

преди 3 години

живейте си живота,че лято не остана,ей сега ще дойде зимата,стегнацията,тогава съвсем ще окапете!Задава се масова безработица и бизнес в колапс!Без да имам съответното образование,от година-две ви говорят,че се задаваше страшна икономическа-финансова криза и им трябваше повод,за да я предизивикат!Целта е препиране на активи,и губене на суверенитет в полза на ония големите банки!Биите си ваксини,после да не ревете от странични ефекти,защо не ти става,защо не можеш да заченеш и т.н

59

Хемус

преди 3 години

Ей *** заради това много държа да се върне родната казарма,ама двегодишната и да ви пратят някъде по-границата долу или в 'КЕЧ'-а,че да видите тогава има ли коронавирус!Някои служихме по година-две,аз хванах виденовия период,когато боба и лещата бяха лукс,но не ревахме!Нямахме интернет,телефони,топла вода един път на две седмици,и т.п изгъзици,през времето когато не бяхме наряд,се усъвършенствахме в студ,жега,дъжд!Знам в какво да вярвам и на какво не,пък ако щете пак ме изкарвайте комплекса

58

Анонимен

преди 3 години

Много скоро пишман-бабаитите ще си платят за глупостта.Няма как да знаете че поведението ви е ДИАГНОЗА .Имате медицински проблем освен слабоумието което е безспорно.

57

Анонимен

преди 3 години

Ами много просто! Защото им писна!

56

Анонимен

преди 3 години

Защото могат да сметнат 2+2 и да не пълнят гащите,като шубетата.

55

За какво се вайкате?

преди 3 години

Кой вирус живее в алкохолна среда?

54

Уинсън

преди 3 години

"тази връзка с хората храни душата му" - с надеждата да нахрани и оная си работа :)

53

Анонимен

преди 3 години

Какъв "страшен" вирус. Пребихме го с ракия и цигари.Вирусът страшилище на бил портата беше чудовище построено от сапунени мехури ха-ха

52

минувач

преди 3 години

защото все повече хора разбират че това е не болест а измислица на властите да държат хората в послушание!

51

Анонимен

преди 3 години

Либералите пълнят гащите от злоба. всички есперименти/екстременти се провалиха - лгбт, джендъризъм, ковид тъпотията, метис програмата, глобализацията, подмяна на историята и затриване на традициите. Нека да мине ноември и Тръмп да спечели, ще ви мятаме по списък!

50

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКаква статистика ве въшкар. Никой не е умрял от този измислен вирус.

49

Анонимен

преди 3 години

До 52 Ако имаш в предвид нормално мислещите хора в политически план Противниците мс д-р Борисов Прав си! Сега е сезон на отпуски! Депутати почиват а протестиращите да викат пред празна сграда каквато е Народното събрание е Несериозно! Есента ще са други нещата! Ако пък имаш в предвид коронката.Си хипохондрик определено!+:)

48

Анонимен

преди 3 години

Щото и на запад са 80% *** като тук..

47

Хемус

преди 3 години

Пич не стъпвам в болница,не плащам здравни осигуровки,докато не измислят индивидуалните партиди,нямам претенции!Да ме пази Господ,лекувам се със старите доказани илачи,плаж,слънце,бира на корем,миди,пичи сок!

46

българин

преди 3 години

Много е просто! В света съществуват толкова много " вируси" чееее.Та дали един повече или малко все тая! Живота продължава бе хора! Хипохондриците могат да се затворят в една стая и не излизат с месеци! Един нормален и деен човек Ням как да го стори! Пак казвам че живота просто продължава!-:)

45

Анонимен

преди 3 години

Сьпротивата се надига. Есента ще стане страшно. Така ми се струва.