1095

Анонимен

преди 3 години

До Червеният туморТуморът(диктатурата) е ГЕРБ и вече три правителсттва не могат да си доизкарат мандата, защото народа ги мрази безплатно и всеки път ги сваля,при тях страната затъва все повече в тинята,ограбена е все повече,все повече хора са избити,мачкани,преследвани и живеят в страх!Ето това е тумора, а БСП не управлява отдавна и не носи отговорност за лошото управление на ГЕРБ и новата национална катастрофа на България!

1094

Анонимен

преди 3 години

дадоха ли ти румка честни и предсрочни за велико народно събрание дадоха ли ти

1093

Червеният тумор

преди 3 години

Туморът е БСП и пРезидента. Него ще изрежем първо и след това лустрация и ВНС.

1092

Анонимен

преди 3 години

4. Знае ли Дончев, че отдаването на пристанището към ТЕЦ Варна на Ахмед Доган, без една стотинка такса до 2054 година е грубо нарушаване на закона?5. А знае ли Дончев, че обещаните инвестиции в това пристанище са всъщност многомилионният кредит, отпуснат от ББР на Румен Гайтански-Вълка, съдружник на Доган?7. Знае ли Дончев колко стотици милиони потънаха в т.нар. електронно правителство, за което той отговаря пряко от години?8. Знае ли, че за изчезналите

1091

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен1155 Никой не е казвал,че Нинова е американска шпионка. Синът й е учил в САЩ и работи там.Решетников е нейният ментор,има доказателства за това.Защо ли,комунистите си изпращат децата на запод,с нашште пари,а ние,балъците ,крещим по площадите за тях?

1090

мой

преди 3 години

Опорните точки на гейсепето:искаме банани веднъж в годината, но био,искаме само умствено изоставали във власта,искаме коли веднъж на 15-20 години, но пълни кочини,искаме руско правителство,ама ни трябват още пари! ***!

1089

отмъщението на КГБ

преди 3 години

С какво толкова прегрешихме пред руснаците, че ни натресоха тая неадекватна , злобна мижитурка. Толкова ли не можаха да намерят някой поне с малко акъл и милеещ за България от това БеСиПе ???

1088

Тъжен факт

преди 3 години

Много русофили уредиха децата си да учат в Америка с путиновите комисионни.Справка синът на *** Нинова и доведения от дългата Деса син на така наречения прецедент Радев.

1087

Анонимен

преди 3 години

До Руски маашиАйде разберете се,един път казвате,че са американски агенти и Нинова била американска ***,друг път казвате ,че били руски ***?!Всъщност вие не искате да пускате кокала вече три правителства,въпреки,че всеки път ви събаря народа,а сега и БСП ви е виновна,че крадете България и тероризирате хората,а също и президента!

1086

Руски мааши

преди 3 години

Поредната покупка на Путин от България след Болен Сидеров, *** Нинова е и льотчика президент...Какво се чудите на глупостите на Радеф. Да е жив и здрав ген. Решетников, добра работа е свършил

1085

gosho

преди 3 години

radev veche i v slavyanovo ne go iskat

1084

gosho

преди 3 години

До Анонименtezi, koito sa obikalyali po evropa sa bili samo opredeleni hora s chisto komunistichesko minalo.tcenite za tezi ekskurzii na zapad byaha kolkoto edna godishna zaplata pri mesechna sredna 160 lv. nameri rabotnichesko delo ili otechestven front ot sredata na70-te i shte vidish

1083

Живеем в диктатура

преди 3 години

Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?......предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?.......Сочи народът, и пот от челокървав се лее над камък гробен;кръстът е забит във живо тело,ръжда разяда глозгани кости,смок е засмукал живот народен,смучат го наши и чужди гости!А бедният роб търпи и ниебез срам, без укор, броиме време,откак е в хомот нашата шия,откак окови влачи народа,броим и с вяра в туй скотско племечакаме и ний ред за свобода!

1082

Анонимен

преди 3 години

Глупости ,не искат да дават оставка,защото знаят какво ги чака и че ще загубят оизборите и се чудят какви номера да правят,за да не паднат от власт,но след изборите,ГЕРБ ще смажат всеки човек,който е бил на протеста,Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?......Сочи народът, и пот от челокървав се лее над камък гробен;кръстът е забит във живо тело,ръжда разяда глозгани кости,смок е засмукал живот народен,смучат го наши и чужди гости!А бедният роб търпи и ниебез срам, без укор, броиме време,откак е в хомот нашата шия,откак окови влачи народа,бр

1081

Анонимен

преди 3 години

изгубено е фигуранте, чакаме процедурата по импийчмънт

1080

Руски слуга

преди 3 години

Радев, как да ти дадем да правиш служебно правителство като си на служба и в друга държава!

1079

махай се

преди 3 години

рАДЕВ махайсе от там че само глупости ръсиш и съсипваш държаватаТо наглост и тъпотия бива бива ама толкова не бива.

1078

срах от правосъдието

преди 3 години

Треска го тресе , че падне ли му имунитета, заедно с уличените му в престъпления и държавна измяна aверчeта , ще търка нарoветe в пандeлатa.

1077

?????

преди 3 години

РАЗКАРАЙТЕ ГО ТОЗ ВЕЕЕЕ ! ПИСНА МИ ОТ НЕГО !

1076

Анонимен

преди 3 години

Браво г-н президент , оставка на тиквите и на мутрите , да живее България