6

Bon

преди 3 години

Защо да е пародия онлайн обучението, който иска да учи не му пречи нищо, а като са присъствие но и цял ден спят по чинове те или джиткат телефоните, стига с тези комунистически методи, присъстеенно та присъстеенно. Научето колко милиона китайци годишно учат английски онлайн, и съм живял и работил с такива, справят се перфектно. Слушате учениците, че реват от дистанционното, да ви кажа ли защо, защото на дистанционното няма на кой да се лигавят, пищят, да се правят на интересни и да имат публика.

5

0

преди 3 години

До BonА може и да не се натръшкат, това пък никой не го знае. Както и никой не знае откога този вирус си действа, така да се каже.Като гледам от различните случаи има и такива, които се пазят и пак се заразяват, та каква е гаранцията, никаква? Много спорен е въпроса.За да не ходят бабите и дядовците ще си ги возят бащите,няма да ходят на работа в офиса, ще работят дистанционно, същото е като с учениците.Да не говорим като почнат сезонните вируси и грипа, всичко ще се нарича коронавирус ли?

4

Анонимен

преди 3 години

И откъде ще вземеш пари после за за тестове , а??

3

32

преди 3 години

Това са пълни глупости да се спират децата, а онлайн обучението си е някаква пародия само.Тези деца, за да стигнат до училище нали ще използват градски транспорт, големите ще излизат, как точно ще ги спрат? Онлайн обучението не е качествено обучение,нито децата присъстват умствено там, а само физически.Да, важно е здравето,никой не го отрича, но е важно и дали ще има какво да ядат,ако родителите им не работят.Да не говорим, че има места където такова обучение не се провежда поради бедност и др.

2

Bon

преди 3 години

Ще се започне присъствие но, за 1 месец ще се натръшкат учители, родители, баби и дядовци(децата го карат леко) и тогава ще ви дойде акъла в главите ама късно.

1

Анонимен

преди 3 години

"Евтимова коментира, че според нея самостоятелната форма е "изхвърляне на детето, оставяне на родителите сами да се оправят с него", докато онлайн то ще се чувства като част от класа."Пълни глупсоти. Класа са ти 3-4 гласа, дето се чуват, като пита учителя, а останалтие мълчат и като свърши часа, аййййде! Затваряме компютър и почваме да учим. И пак сами. И повече.