64

Проституиращите

преди 3 години

Божков им хвърля по 50 лв от нашите пари, които е откраднал като е бил тук и те реват и крякат цяла вечер! *** и наивен народ!

63

Анонимен

преди 3 години

До 71Такива хора са щастливи.Ти си ***.Какъв е твоя по-хубав живот?Да работиш по 12 часа в офис ли?

62

Анонимен

преди 3 години

Заради такива хора, не се вдигат пенсиите. Всичко му е добре. Няма проблеми, че работи на 80 годишна възраст, и че е дал 41 год. стаж на държавата. Живее си простичко и има нужда само от хляб и тоалетна хартия, защото е свикнал да има само това и не иска да си изкара главата от трибуквеното, за да разбере, че има и по-добър живот.

61

дядо с екстеншъни

преди 3 години

До Анонимен 64Ей такива като вас са кютали кротко и през робството с "каквото даде Бог" - къшей хляб, малко сиренце, преклонена главица... Така и не проумяхте какво искат протестиращите - то е отвъд айфоните, но явно нямате сетива за него.Но така е било и ще бъде - някои са родени да променят нещата, да ги дърпат напред, а другите ги ненавиждат, защото им се нарушава "стабилността".

60

Анонимен

преди 3 години

До до 66Не,ти си !!!

59

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовДобре ли сте?

58

Анонимен

преди 3 години

За мен протестърите са ирационални елементи, вечно недоволстващи от всичко. От 30 години е това у нас, за соца няма да говорим(няма нито корупция, нито мафия, нито мутри) та сега изведнъж нещо прозряли... Та докато е топло, дай да бродиме по софийските улици с факли и да разхищаваме земеделска продукция, вместо да ги дадат тези домати и яйца в домове за социално слаби. Лошо възпитание, другари, лошо.

57

до 55

преди 3 години

*** да се прегледаш и излез от село

56

Анонимен

преди 3 години

дядото живее добре, защото живее скромно....той не иска да ходи по барове, да си слага екстеншъни и да хвърля салфетки на Галена....той се радва на малките неща, здраве, покрив над главата, внуци......а в софия протестират с айфони, маркови дрехи и реват, че живеели много зле.....жал ми е за вас!

55

Факт

преди 3 години

Имам много познати избягали в чужбина и всички искат Бойко да се маха - сигурно Божков и Прокопиев им плащат, няма какво друго да е.

54

Анонимен

преди 3 години

един коментатор писа, че дядото плащал 40 години данъци, а сега взимал малка пенсия....ти наясно ли си каква мижава му е била заплатата 40 години, за да отделя за данъци, и наясно ли си, че в момента пенсиите идват от труда на работещите, а колко работят на черно и скатават данъци бедна ти е фантазията......проблема не са политиците, а хората, всичко живо краде и скатава!!!

53

до Ф

преди 3 години

решението за протестиращите е терминал 2, не на селои голяма част от тях всяка година го взимат

52

ф

преди 3 години

протестиращите...имам решение как животът ви да стане по-добър, щото явно не е.....отивате на село, копането на чист въздух и витами Д ще ви оправят депресията, в града това няма как да стане:)

51

Христо Христов

преди 3 години

До Философия на протест/44И ядрото се подбира да са най-големите отрeпки... като "интелектуалците" от су 89та...

50

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това пък Доган вече си има още едно пристанище, това на ТЕЦ-Варна. Подариха му го.

49

Христо Христов

преди 3 години

До АнонимеН/47Демек парафинът е отишъл срещу течението на север?

48

До 46

преди 3 години

".....по света ученици и студенти масово работят през лятото за да си изкарат пари за море или ново лаптопче......"Доста повече от "ново лаптопче" могат да си купят с парите, които са изкарали лятото студентите и учениците в белите държави.Само тук работиш 3-4 месеца и повече от "ново лаптопче" неможеш да си купиш.

47

Анонимен

преди 3 години

сигурно са прави хората ... за тях сиза съжаление, докато това тяхното смачкано и промито поколение не си отиде, трудно ще се оправим. Пенсията му ниска, човека 40 години работил и плащал данъци, той обаче е доволен от трохите. Това е малко синдрома на битото куче, смазваш го от бой, подхвърляш му трохи, а то горкото те гледа с влажни очи и върти опашка. Горките хора, съжалявам ги ...Айде отивам да пия бара, щото довечера трябва да викам, щото си нямам друга работа сигурно ...

46

Sichtpunkt

преди 3 години

Ниновная ще им даде нейната риба и ще ги задоволи всичките!

45

Анонимен

преди 3 години

Те пък що се еълнуват? Не им ли харесва кафявото ни черноморско крайбрежие гледано през Гугъл Мап???????